mam problem - pomóżcie...
Moderator: modTeam
mam problem - pomóżcie...
czy znacie może jakies naturalne metody powiększenia członka?
-
- Zaglądający
Nie mam pojęcia czy istnieją jakieś metody..a jeśli są to nepewno nie długotrwałe i skuteczne bo chyba wielu mężczyzn korzystałoby z tego typu "zabiegów". na pewno operacja plastyczna jest w stanie powiększyć członek, a poza operacją to nie wiem
Ale moim zdaniem pewno jak więkoszość wrażliwych chłopców przesadzasz i nie jest tak źle jak by się wydawało 
....Kto zmienia kochanki jak rękawiczki, najczęściej chodzi w używanych....
Jakość długoś etc bzdety. Zalezy od kobiety jednej wystarcza większy a drugiej mniejszy.
Nie przejmuj się nim patrząc z góry wydaje się zawsze mniejszy
dla satysfakcji stan bokiem do lustra i wtedy wydawac ci się będzie tak jak inni go widzą.
Operacyjnie - wedłu mnie za duze ryzyko i wole np: w moim przypadku mieć takiego "waciusia" jakiego mam aniżeli potem nei mieć żadnego
Co do pompek - nie stosowałem tego.... i nie wiem
Podobno sa jakieś tabletki czy receptury ale to nic nie dawało chyba
Może to troche drastyczna metoda ale działa. Jak jesteś pod prysznicem czy w wannie lub łóżku.. doprowadź go do wzdęcia ( nie wiem jak dokładniej ci to wytłumaczyć) łapiesz swojego "członka" i ciągniesz delikatnie za niego w strone od siebie ( jak jesteś na leząco to w stronę sufitu), to co do długosci, co do grubości to mięśnie Kegla.. chyba..
Nie przejmuj się nim patrząc z góry wydaje się zawsze mniejszy
Operacyjnie - wedłu mnie za duze ryzyko i wole np: w moim przypadku mieć takiego "waciusia" jakiego mam aniżeli potem nei mieć żadnego

Co do pompek - nie stosowałem tego.... i nie wiem
Podobno sa jakieś tabletki czy receptury ale to nic nie dawało chyba
Może to troche drastyczna metoda ale działa. Jak jesteś pod prysznicem czy w wannie lub łóżku.. doprowadź go do wzdęcia ( nie wiem jak dokładniej ci to wytłumaczyć) łapiesz swojego "członka" i ciągniesz delikatnie za niego w strone od siebie ( jak jesteś na leząco to w stronę sufitu), to co do długosci, co do grubości to mięśnie Kegla.. chyba..
Niektóre kobiety są bezcenne, za wszystkie inne zapłacisz kartą MasterCard.....
praktycznie zeby pompka do penisa zadzialala trzeba by jej uzywac dzien w dzien po kilka godzin najlepiej jeszcze za mlodu gdy caly organizm rosnie. Dlaczego ? poniewaz to nic innego jak plstikowa rurka z ktorej przy pomocy pompki odsysa sie powietrze przez co ptak sie teoretycznie rozciaga. Jak sie tak porozciaga to pozniej gdy naplywa do niego krew moze jej pomiescic wiecej (gdyz bardziej sie rozciagnie). Ale zeby 50% w 14 dni ? ja bym juz bana za ten post dal ;d.
Znalazlem tez kiedys na torencie kilka pdf`ow z naturalnymi metodami. Wiekszosc opierala sie na cwiczeniu owego miesnia
. Jak i na mocnym ucisku u nasady (podczas wzwody) i ruchach w gore caly czas mocno sciskajac (przez co cisnienie krwie w penisie robi sie duzo wieksze) ja chyba zbyt mocno uciskalem <silacz> i zrezygnowalem z cwiczen
bo bolalo
.
Znalazlem tez kiedys na torencie kilka pdf`ow z naturalnymi metodami. Wiekszosc opierala sie na cwiczeniu owego miesnia
Nie determinacja ;d. Nienazekam na rozmiar mojego ptaka ;]. Moje kochanie tez nie ;d. Wiec niechodzilo tu o zwiekszenie jego rozmiaru za wszelka cene
. Po prostu chcialem sprawdzic czy to dziala
A ze raptus zemnie to jak najbardziej na sile :d.
Btw. Strasznie duzo wniosl twoj post do calego tematu :O. Tak trzymaj a na pewno wszyscy cie ty polubia

Btw. Strasznie duzo wniosl twoj post do calego tematu :O. Tak trzymaj a na pewno wszyscy cie ty polubia

tr3sor pisze:Btw. Strasznie duzo wniosl twoj post do calego tematu :O. Tak trzymaj a na pewno wszyscy cie ty polubia![]()
Wyluzuj <browar>
Dla mnie takie zabawy z wydluzaniem osprzetu to jak walaka nastolatka z paroma syfkami bo mu wyszly na twarzy i mysli ze jest brzydki ze wszyscy sie z niego smieja...a tymczasem to kiedys zniknie...a facet z niby "malym" osprzetem na pewno kiedys znajadzie swoja polowke wiec za cholere nie majterkowalbym nigdy przy nim...
moze nie jest to temat dla kobiet ale powiem moje zdanie:)) dla kobiet, a przynajmniej dla mnie naprawde nie liczy sie dlugosc ani grubosc. wszystko zalezy od kochankow,ich inwencji i tego czy sie kochaja,znaja swoje potrzeby i slabostki czy nie.a druga rzecz,zawsze myslalam ze to kobiety maja fiola na punkcie malych piersi ale widze ze to co wyprawiaja faceci jest jeszcze wieksza paranoja.ja cyckow w plastikowa rurke nie wsadzam i nie odsysam powietrza!!! <boje_sie> piersi mam male ale mojemu pasuja,kocha mnie taka jaka jestem a nie taka jaka chcialby zebym byla.troche nakrecilam,ale chyba zrozumiecie:D
..:Mgielka:.. pisze:moze nie jest to temat dla kobiet ale powiem moje zdanie:)) dla kobiet, a przynajmniej dla mnie naprawde nie liczy sie dlugosc ani grubosc.
Tak myslisz ? a masz w tym temacie jakies doswiadczenia
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:..:Mgielka:.. pisze:moze nie jest to temat dla kobiet ale powiem moje zdanie:)) dla kobiet, a przynajmniej dla mnie naprawde nie liczy sie dlugosc ani grubosc.
Tak myslisz ? a masz w tym temacie jakies doswiadczeniabo to tak jak by facet pisał , ze jest mu obojetnie czy do ciurki wpada ...czy wchodzi ciasno ! <browar>
tak troszke jestem obeznana

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”