Moderator: modTeam
Olmeca pisze:Ale wydaje mi sie ze to nie ejst normalne zeby podniecic sie jescze przed stosunkiem szcerze mówiac to jest dla mnie wsytd nie da sie temu jakos zapobiec?
Olmeca pisze:Ale nie ma na to jakiejs rady, jakichs cwiczen, ziółek albo czegos bo co do zeli i jakichs innych amsci to nie mam przekonania![]()
Olmeca pisze:A co sie stanie ejsli jescze przed gra wstepna załoze prezerwatywe opozniajaca wytryskda to cos
Olmeca pisze:Ale wydaje mi sie ze to nie ejst normalne zeby podniecic sie jescze przed stosunkiem szcerze mówiac to jest dla mnie wsytd nie da sie temu jakos zapobiec:(???
Olmeca pisze:Ale wydaje mi sie ze to nie ejst normalne zeby podniecic sie jescze przed stosunkiem szcerze mówiac to jest dla mnie wsytd nie da sie temu jakos zapobiec
Andrew pisze:albo dziewczyna nie bedzie wyrozumiała , bo była tu juz jedna co mówiła swojemu (s p i e r d a l a j )
Andrew pisze:http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=3719&start=0
bardzo proszę ! <browar> wisisz mi ale piwo ! ależ sie naszukałem <aniolek2> <aniolek2>
idas pisze:Chyba ze jak to robiles to za kazdym razem dochodziles szybciutko zamiast w pewien sposob cwiczyc swoje zachowanie i reakcje...
Olmeca pisze:Mama wielka do was prosbe nie wiem czemu czy to przyczyna wczesniejszych czestych masturbacji czy cos z psychika ale mam zbyt wczesny orgazm:( Potrafie sie podneicic całuajc sie dotykajac swoja parnerke w czułych miejscach
:(:( Prosze was o rade nie da sie tego jakos podleczyc albo cokolwiek
:( Ona pragnie blizszego kontaktu a mi jest łyso
:(:(
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 269 gości