Sex analny ??? Co wy na to kobiety???
Moderator: modTeam
Witam.Jestem tu nowa.
Witaj <browar>
A co do tematu to: są gusta i guściki

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Tak trujecie o tym analu i trujecie, że chyba spróbuję namówić moją dziewczynę. Próbowałem już wprawdzie paluszkiem działać w tej drugiej dziurce ale ona twierdzi, że jej to jakoś nie rusza szczególnie i woli w tę "właściwą".
Więc się zastanawiam, czy jest w ogóle sens próbować, skoro ona twierdzi, ze nie bardzo jej to podchodzi. A może właśnie gdyby zrobić parę kroków dalej, to by jej się spodobało, może nie jest oswojona?
Więc się zastanawiam, czy jest w ogóle sens próbować, skoro ona twierdzi, ze nie bardzo jej to podchodzi. A może właśnie gdyby zrobić parę kroków dalej, to by jej się spodobało, może nie jest oswojona?
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Imperator pisze:Tak trujecie o tym analu i trujecie, że chyba spróbuję namówić moją dziewczynę. Próbowałem już wprawdzie paluszkiem działać w tej drugiej dziurce ale ona twierdzi, że jej to jakoś nie rusza szczególnie i woli w tę "właściwą".
Spróbuj delikatnie przy minetce. Najpierw delikatnie pocieraj a później dobrze namoczonym paluszkiem płyciutko pieść słoneczko
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
No właśnie jest tak, że jak ją pieszczę i mi się paluszek opsnie w dół, to ona mówi wtedy, że woli "tam" a nie "tu"
sophie pisze:A ja się zastanawiam jak powiedzieć i przekonać faceta, do pieszczot drugiej dziurki
Gdy Cię będzie pieścił paluszkiem, ręką weź jego palce i przesuń niżej i lekko naciśnij, jakbyś chciała mu go tam włożyć, powinien zrozumieć.
Czy są tu dziewczyny, które nie lubiały tego typu pieszczoty, wolały jak facet je pieścił normalnie, ale on w jakis cudowny sposób sprawił, ze polubiały?
Imperator pisze:Gdy Cię będzie pieścił paluszkiem, ręką weź jego palce i przesuń niżej i lekko naciśnij, jakbyś chciała mu go tam włożyć, powinien zrozumieć.
To nie jest taki łatwe jak jest "na dole", bo mam za krótkie ręce
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A przesuwanie się w odpowiednim kierunku średnio działa.
Ale już conieco powiedziałam o tym niedawno, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Powodzenia.
Ech, żeby mi tak się też udało. Może ją przekonam w jakis sposób, żeby mi zaufała, pomimo tego, że może czasem, zwłaszcza na początku, zaboleć lekko.
Ech, żeby mi tak się też udało. Może ją przekonam w jakis sposób, żeby mi zaufała, pomimo tego, że może czasem, zwłaszcza na początku, zaboleć lekko.
-
- Bywalec
Imperator pisze:Czy są tu dziewczyny, które nie lubiały tego typu pieszczoty, wolały jak facet je pieścił normalnie, ale on w jakis cudowny sposób sprawił, ze polubiały?
Napisze w ten sposob - nie myslalam o tego rodzaju seksie poki nie spotkalam swojego ostatniego partnera. Jesli juz cokolwiek myslalam na ten temat to bylo to cos w stylu "niee, no ja bym miala sprobowac? nigdy w zyciu przeciez to <belt1> " ale odpowiednia osoba, odpowiednia atmosferka i jakos zaczelam myslec "czemu by nie sprobowac" i wyszlo calkiem fajnie i przyjemnie
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Moja dziewczyna lubi ten rodzaj seksu, zreszta co tu ukrywac - ja tez
Jednak nie dostala od tego orgazmu
mozliwe ze zle to robie
Ale uwazamy seks analny za mila "odskocznie" i czesto sie tak zabawiamy 
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”