pracuje w agencji towarzyskiej
Moderator: modTeam
pracuje w agencji towarzyskiej
ciezko w to uwiezyc ale robie za ochroniarza na zachodzie w sex agencji ponad 8 miesiecy
i jeszcze nigdy niewziolem sobie zadnej panienki, chociaz nieraz niejedna panienka dawala mi do zrozumienia ze by ze mna poszla bez pieniedzy to ja nigdy jakos niemialem odwagi a to dlatego ze dysponuje malym sprzetem i niechcial bym sie przed nimi skompromitowac
po drugie mam kobiete ktura wie gdzie pracuje, i jest o to bardzo zazdrosna niedokonca mi wierzy jak jej muwie ze niedotknolem zadnej dziewczyny z agencji, co mam zrobic aby mi bardziej zaufala
czy to jej jakos samo przyjdzie
co mi doradzacie??
i jeszcze nigdy niewziolem sobie zadnej panienki, chociaz nieraz niejedna panienka dawala mi do zrozumienia ze by ze mna poszla bez pieniedzy to ja nigdy jakos niemialem odwagi a to dlatego ze dysponuje malym sprzetem i niechcial bym sie przed nimi skompromitowac
po drugie mam kobiete ktura wie gdzie pracuje, i jest o to bardzo zazdrosna niedokonca mi wierzy jak jej muwie ze niedotknolem zadnej dziewczyny z agencji, co mam zrobic aby mi bardziej zaufala
czy to jej jakos samo przyjdzie
co mi doradzacie??
ja ufam mojemu facetowi ale jakby pracowal otoczony dziwkami, to nie wiem, czy bylabym taka spokojna. sam sobie wybrales prace - teraz sie licz z taka reakcja swojej kobiety.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Oj autor posta ma chyba nie 23 a 13 latek
I plącze się w zeznaniach
Poza tym poproś dziewczynę, niech Ci kupi słownik ort na gwiazdkę
merol997 pisze:ciezko w to uwiezyc ale robie za ochroniarza na zachodzie w seks agencji ponad 8 miesiecy
merol997 pisze:pracowal w agencji na 1rok przed poznaniem mej dziewczyny
Poza tym poproś dziewczynę, niech Ci kupi słownik ort na gwiazdkę
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta

guli pisze:Poza tym poproś dziewczynę, niech Ci kupi słownik ort na gwiazdkę
Dokladnie! Az w oczka razi...
merol997 pisze:jakos niemialem odwagi a to dlatego ze dysponuje malym sprzetem i niechcial bym sie przed nimi skompromitowac
A gdybym dysponowal wiekszym to czemu nie? ( tak to rozumiem...)
Nie dziwie sie Twojej pannie...
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
- ksiezycowka
- Weteran

przeciez nie moge jej tam wziac i pokazac ze jej nie zdradzam ,poniewarz nie chce zeby ona miala jakis kontakt z dziewczynami z agencji, bo jeszcze cos jej sie w glowie poprzestawia
mysle ze musze czesto rozmawiac z nia o pracy bo tak to sobie pomysli ze cos taje przed nia?
przeciez nie moge jej tam wziac i pokazac ze jej nie zdradzam ,poniewarz nie chce zeby ona miala jakis kontakt z dziewczynami z agencji, bo jeszcze cos jej sie w glowie poprzestawia
mysle ze musze czesto rozmawiac z nia o pracy bo tak to sobie pomysli ze cos taje przed nia?
- ksiezycowka
- Weteran

merol997 pisze:mysle ze musze czesto rozmawiac z nia o pracy bo tak to sobie pomysli ze cos taje przed nia?
To na pewno.
merol997 pisze:poniewarz nie chce zeby ona miala jakis kontakt z dziewczynami z agencji, bo jeszcze cos jej sie w glowie poprzestawia
Nie przesadzaj. Kilka razy mogłaby tam zajrzeć. Tylko tyle żeby sie choc częściowo przekonac, ze jej nie zdradzasz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”