ona chce wypic z kieliszka nasienie
Moderator: modTeam
ona chce wypic z kieliszka nasienie
moja kobieta 27lat dala mi do zrozumienia ze ma ochote napic sie mego nasienie z kielszka
szczeze muwiac niebardzo wiem jak to zrobic aby nieskopac ?
opowiadala mi jak to robila z poprzednim chlopakiem z kturym chodzila 3 lata, nasza znajomosc trwa 3 miesiace i szczeze muwiac nieszczelalem jej w usta ale widze i ze na
to tez ma ochote.
czy moze jeszcze poczekac z tym przez jakis okres zanim sie nierozkrecimy porzadnie?
opowiadala mi jak to robila z poprzednim chlopakiem z kturym chodzila 3 lata, nasza znajomosc trwa 3 miesiace i szczeze muwiac nieszczelalem jej w usta ale widze i ze na
to tez ma ochote.
czy moze jeszcze poczekac z tym przez jakis okres zanim sie nierozkrecimy porzadnie?
1) Ja nie czekalbym...macie juz duzo lat wiec po co bawic sie w dzieci albo w ciuciubabke
Chcecie to sie kochacie i wspolnie bawicie <browar>
2) Te jej zachcianki troche dziwne
...Ona chce zebys sam napelnij kieliszek czy jak to ma wygladac?
2) Te jej zachcianki troche dziwne
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
artur uk pisze:szczeze muwiac niebardzo wiem jak to zrobic aby nieskopac ?
No po prostu musisz się starać nie porozlewać
artur uk pisze:praktycznie to sa nasze poczatki
a ona jest bardzo otwarta na wszystko
artur uk pisze:moja kobieta 27lat dala mi do zrozumienia ze ma ochote napic sie mego nasienie z kielszka
I dlatego zawsze twierdzę, że z doświadczoną kobietą jest fajniej
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
lollirot pisze:btw to slodkie, ze opowiada Ci jak pila nasienie bylego
<belt3> No...
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
- Weteran
- Weteran
no dziewcze to mi sie udalo nic dodac nic ujac i w sprawach sexu widze ze jest bez ograniczen tylko prosi mnie abym dal jej czasu na rozkrecenie
tylko ile?
a co do picia eliksyru to tak sobie mysle ze moze bym tak z 2 dni poscil z nia zeby porzadnie mogla sie napic ?
i przy tym mam pytanie czy macie jakas recepte na to aby szczelac durza iloscia nasienia?
i z wiekszym zasiegiem okolo 1metra wiem ze to rajcuje niekture panie?
tylko ile?
a co do picia eliksyru to tak sobie mysle ze moze bym tak z 2 dni poscil z nia zeby porzadnie mogla sie napic ?
i przy tym mam pytanie czy macie jakas recepte na to aby szczelac durza iloscia nasienia?
i z wiekszym zasiegiem okolo 1metra wiem ze to rajcuje niekture panie?
Re: ona chce wypic z kieliszka nasienie
artur uk pisze:moja kobieta 27lat dala mi do zrozumienia ze ma ochote napic sie mego nasienie z kielszka
to tez ma ochote.
Kurczę, ale censored łażą po tym świecie- czasem jak się czyta podobne posty to aż mi żal niektórych. Zresztą odpowiedzi też niektóre świetne...Siedzą durnie w necie, zajmują się głupotami a potem poziom wyksztacenia jak na załączonym obrazku- do książek, słowników a nie do klawiatury imbecyle (co poniektórzy-to widać min po ortografii oraz wypowiedziach wysokich lotów) Infantylność połączona z głupotą i mamy przepis na takiego np artura uk..
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”