Sex bez miłości
Moderator: modTeam
Sex bez miłości
No właśnie. Czytuję ostatnio często to forum. Non stop słyszę o udanych związkach, wspaniałym sexie z miłości. A czy wg. was sex bez miłości może istnieć?? I nie chodzi mi tutaj o jakieś burdelowe sprawy. Czy np. możliwe jest aby dwoje przyjaciół (znajomych) uprawiało sex, mając z tego przyjemność, chociaż nie ma miłości?? I czy ta miłość kiedyś może się pojawić? Wiemm... skopmlikowane troche, jedkaże prosze o opinie.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Krzych(TenTyp) pisze:Tak moze się dziać i widze to dookoła ale mnie to nie dotyczy
Wyjales mi to z ust Krzychu
Alex pisze:Czy np. możliwe jest aby dwoje przyjaciół (znajomych) uprawiało seks, mając z tego przyjemność, chociaż nie ma miłości??
Tak, jest to mozliwe. Zapomnialas napisac "Czy np. możliwe jest aby dwoje przyjaciół (znajomych) lub nieznajomych...".
Ktos, tu na forum, napisal, ze seks bez milosci - TAK, milosc bez seksu - NIE. Do pewnego momentu sie z tym nie zgadzalem, ale jak teraz jestem zakochany to moglbym sie na swoja dziewczyne rzucic <aniolek2> Ale jakos zyje bez seksu...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
charlie81 pisze:Ale ten seks ma miec jakis wplyw na jej pojawienie sie...?
Jak najbardziej ... Może mieć wpływ albo nie :d
[ Dodano: 2005-08-03, 19:22 ]
fireman pisze:seks bez milosci - TAK, milosc bez seksu - NIE.
Mrt napisała
fireman pisze:Ale jakos zyje bez seksu...
Jak niebedzie zadnych poważniejszych zgżytów to wytrwasz ... Ale jedno drygnięcie nie na tej strunie i lecisz jak ptak ... mówię tobie
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Alex pisze: Czy np. możliwe jest aby dwoje przyjaciół (znajomych) uprawiało seks, mając z tego przyjemność, chociaż nie ma miłości??
Tak, jest możliwe i często spotykane. Wg. mnie to nic innego jak zaspokojenie swego poędu płciowego i pewnie, jak każdy seks, jest to przyjemne. Co do dalszej części pytania czy taki seks może się przerodzić w miłość, się nie wypowiadam, choć myślę, że jest to możliwe i całkiem realne.
Ostatnio zmieniony 03 sie 2005, 22:36 przez Jarek, łącznie zmieniany 2 razy.
Kochać i być kochanym
- ksiezycowka
- Weteran
Jarek pisze:gargul pisze:Wydaje mi się że wielu z nas miał czasami ochote na seks z przyjaciółka czy przyjacielem
No nie wiem czy z przyjacielem, aż tak wielu miało. Ale nie będę się wypowiadał za kobiety.
Chodziło mi o to że wielu z nas czasmi przejdzie to przez głowe. Mysl w stylu a jakby to było z nia czy z nim ale na myslach sie kończy.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Alex pisze:No właśnie. Czytuję ostatnio często to forum. Non stop słyszę o udanych związkach, wspaniałym sexie z miłości. A czy wg. was seks bez miłości może istnieć?? I nie chodzi mi tutaj o jakieś burdelowe sprawy. Czy np. możliwe jest aby dwoje przyjaciół (znajomych) uprawiało seks, mając z tego przyjemność, chociaż nie ma miłości?? I czy ta miłość kiedyś może się pojawić? Wiemm... skopmlikowane troche, jedkaże prosze o opinie.
Ja nie byłam taka święta i powiem że próbowałam...z kolegą znałam go troche i mieliśmy układ że pójdziemy raz tylko ze sobą do łóżka bez zobowiązań tylko jako doświadczenie ...i powiem wam że było super a potym wszystkim jesteśmy naprawde przyjaciółmi gadamy godzinami ale jużtylko jako przyjaciele ...i to nas zbliżyło...ale tylko raz to wypróbowałam i wiem że inaczej smakuje jak sie kochoś kocha <aniolek2>
Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym, jak kończy, nie jak zaczyna....
- ksiezycowka
- Weteran
A ja byłam kiedys niemiła. Napaliłam dobrego kolegę, którego już pare lat znam takimi pół żartami, a jak był już prawie golusieński i chcial mnie pocałowac to się juz nie pochamowałam i buchnęłam takim śmiechem, że przez 10 minut nie mogłam się uspokoić.
Trochę głupio, bo jemu chyba najmilej nie było Ja nie mogłam z najprostszej przyczyny - to jakbym miała całować brata!
Trochę głupio, bo jemu chyba najmilej nie było Ja nie mogłam z najprostszej przyczyny - to jakbym miała całować brata!
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Kazdy ma swoje zdanie. Forum jest od tego zeby sie opiniami wymieniac MOIM ZDANIEM to jest to co napisalem. Sam tak zrobilem.Zaluje.
Problem polega na tym ze za wiele osob tak teraz robi. Watpliwa przyjemnosc zwiazac sie z kims kto robi to z przyjacielem dla przyjemnosci. MOIM ZDANIEM
Problem polega na tym ze za wiele osob tak teraz robi. Watpliwa przyjemnosc zwiazac sie z kims kto robi to z przyjacielem dla przyjemnosci. MOIM ZDANIEM
Live long and prosper
- ksiezycowka
- Weteran
Alex pisze:Czy np. możliwe jest aby dwoje przyjaciół (znajomych) uprawiało seks, mając z tego przyjemność, chociaż nie ma miłości??
Całkiem sporo ludzi żyje w związkach opartych na sexie, nie związanych z jekimś głębszym uczuciem. To jest zdrowe podejście do rozładowania seksualnego napięcia, pozbycie się frustracji. Potem te osoby znajdują swoje połówki i bez żalu się rozstają albo zostają przyjaciółmi. Właśnie w tej kolejności, bo nie spotkałem jak dotąd nikogo, kto zgłosiłby się po "przysługę" do przyjaciela. Przyjaźń jest bardzo intymnym i bliskim uczuciem, niewiele różniącym się od miłości. Tak więc moim zdaniem, mozna w ten sposób zdobyć przyjaźń, ale raczej z przyjacielem, tak dla rozładowania napięcia to nie Trochę to zawikłałem (zmęczenie) ale mam nadzieję, że załapiecie o co mi chodzi
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
- Sir Charles
- Weteran
guli pisze:Całkiem sporo ludzi żyje w związkach opartych na sexie, nie związanych z jekimś głębszym uczuciem. To jest zdrowe podejście do rozładowania seksualnego napięcia, pozbycie się frustracji. Potem te osoby znajdują swoje połówki i bez żalu się rozstają albo zostają przyjaciółmi.
Ale z Ciebie madry facet <browar>
Nie odchodz stad przypadkiem...
soul of a woman was created below
guli pisze:Potem te osoby znajdują swoje połówki i bez żalu się rozstają albo zostają przyjaciółmi.
Znam też takie przypadki,że nie tylko zostają przyjaciółmi,ale i nadal kontynuują, tylko może trochę żadziej, bo to tak w formie odskoczni od codzienności i urozmaicenia,albo nie spełnienia tego co oczekiwali w związku .
Kochać i być kochanym
- ksiezycowka
- Weteran