Problem w rozpoczęciu mojej dziewczyny ;( pomocy
Moderator: modTeam
Problem w rozpoczęciu mojej dziewczyny ;( pomocy
Mam taki problemik kiedy zaczynamy stosunek (ona jest dziewicą) to ją tak strasznie boli że nawet placze i ja musze się wycofac. Próbowalismy juz kilka razy i dalej to samo. Wiem że za pierwszym razem boli ale chyba raczej nie aż tak. Pilne prosze o pomoc
Ona chyba się bardzo boi, nie jest jeszcze pewna, że już chce być "rozpoczęta" Faktycznie tak silny ból pierwszego razu jest spowodowany raczej stresem i strachem a nie konstrukcją fizyczną. Może nie robicie tego w dość komfortowych warunkach, może istnieje ryzyko, że ktoś zaraz wejdzie do pokoju?? Może nie jest wystarczająco przygotowana (wilgotna), albo po prostu za młoda? Technicznie najlepsza rada to duuuużo lubrykantu, takiego z apteki.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
- magdalenka17
- Zaglądający
Feminim albo feminum tak to sie chyba nazywa. A może jest za malo pobudzona, albo jest za mało romantycznie????? Może powineines ja jakos rozluznic, np: kolacyjka, swieczuszki, wino, żeby w główce delikatnei szumiałao, ale żeby sie nie upiła , kwiatki i takie inne bajery, żeby sieę ODPRĘŻYŁA i nei myślała o tym rodziewiczeniu. Aha i tak jak juz kiedys ktos powiedizal na tym forum zdecydowanei jest jeden zdecydowany ruch niż jakieś tam cackanie na raty, bo jak ma bolec to i tak będzie, ale poboli i przestanie. może też wlozyc sobie pod lędźwie poduche zeby byl inny kąt i powinno byc git;-)
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Przedewszystkim musisz zapewnić jej komfort psychiczny.Masaż prysznic przed i dobre pieszcoty lecz krutki. Ba nawt dobże by było jak byś je powidziałżę wtedy rozluźniła całe wewnętrzne strony uda i calutkie podbżusze ....
I Tak poduszkpod pupe, jej nóżki powinny ćbardzo blizko jej klati piersiowej . Ja to azywam skbelkiem ;p Nie zapomnij o nawilżeniu pały zeby był dobry poślizg ... Myślę ze w takim wielkim skrucie...
I Tak poduszkpod pupe, jej nóżki powinny ćbardzo blizko jej klati piersiowej . Ja to azywam skbelkiem ;p Nie zapomnij o nawilżeniu pały zeby był dobry poślizg ... Myślę ze w takim wielkim skrucie...
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Wracajac do tematu to znalazlam takie cos:
"Pochwica - Jest niezależnym od woli kobiety skurczem mięśni pochwy, zamykającym wejście do niej. Utrudnia stosunek lub wręcz uniemożliwia stosunek. Mięśnie kurczą się nie tylko przy próbie zbliżenia, ale nawet na samą myśl o kochanie się. Panie dotknięte tą przypadłością mogą wykazywać podatność na bodźce seksulane, ale odczuwają lęk prze stosunkiem. Pochwica jest bowiem w swej istocie reakcją lękową - odruchową odmową zbliżenia, również wtedy, gdy się go pragnie. Niekiedy winne jest surowe wychowanie. Pochwica może być konsekwencją gwałtu, często też wywołuje ja obawa przed ciążą. Reakcje lękowe pogłębia brak doświadczenia mężczyzny, przedwczesny wytrysk, a także męska nieśmiałość w sypialni.
Terapia jest kilketapowa i polega na obniżeniu napięcia lękowego. Towarzyszą jej ćwiczenia rozluźniające pochwy i nauka tych pozycji, w których kobieta może kontrolować głębokość penetracji ( np. różne odmiany konstelacji "na jeźdźca")"
"Pochwica - Jest niezależnym od woli kobiety skurczem mięśni pochwy, zamykającym wejście do niej. Utrudnia stosunek lub wręcz uniemożliwia stosunek. Mięśnie kurczą się nie tylko przy próbie zbliżenia, ale nawet na samą myśl o kochanie się. Panie dotknięte tą przypadłością mogą wykazywać podatność na bodźce seksulane, ale odczuwają lęk prze stosunkiem. Pochwica jest bowiem w swej istocie reakcją lękową - odruchową odmową zbliżenia, również wtedy, gdy się go pragnie. Niekiedy winne jest surowe wychowanie. Pochwica może być konsekwencją gwałtu, często też wywołuje ja obawa przed ciążą. Reakcje lękowe pogłębia brak doświadczenia mężczyzny, przedwczesny wytrysk, a także męska nieśmiałość w sypialni.
Terapia jest kilketapowa i polega na obniżeniu napięcia lękowego. Towarzyszą jej ćwiczenia rozluźniające pochwy i nauka tych pozycji, w których kobieta może kontrolować głębokość penetracji ( np. różne odmiany konstelacji "na jeźdźca")"
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Alucard pisze:I Tak poduszkpod pupe, jej nóżki powinny ćbardzo blizko jej klati piersiowej . Ja to azywam skbelkiem ;p
tak na marginesie to mam nową klawiaturę i nie wyobrażasz sobie w jakim stanie byłem jak to pisałem....
Ale i tak da się doczytać o co chodzi
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Yasmine pisze:gargul pisze:Yasmine trochę mnie przestraszyłaś ta pochwicą.
ajm soriii <aniolek2> nie no ,nie chcialam ja sobie po prostu lubie polazic po roznych stronkach i znajdowac cos ciekawego, ale moze jednak Twoja pani to ma .
Ja się zgadzam, zadziwiająco popularna przypadłość, a przełamywanie tego... długotrwałe i bardzo męczące obie strony. Najbardziej pomaga:
- zaskoczenie (czyli "niespodziewane" - przynajmniej dla kobiety - przejście "do rzeczy")
- trochę alkoholu.
Smith&Wesson - the original point&click interface
Samael pisze:Yasmine pisze:gargul pisze:Yasmine trochę mnie przestraszyłaś ta pochwicą.
ajm soriii <aniolek2> nie no ,nie chcialam ja sobie po prostu lubie polazic po roznych stronkach i znajdowac cos ciekawego, ale moze jednak Twoja pani to ma .
Ja się zgadzam, zadziwiająco popularna przypadłość, a przełamywanie tego... długotrwałe i bardzo męczące obie strony. Najbardziej pomaga:
- zaskoczenie (czyli "niespodziewane" - przynajmniej dla kobiety - przejście "do rzeczy")
- trochę alkoholu.
Zobaczymy chociaż z zaskoczeniem i alkoholem tez próbowałem. Ostatnio jednak doszedłem do woniosku ze to z moja może miec tez inne podstawy
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”