brak zaspokojenia!:/

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 26 lip 2005, 11:36

Andrew pisze:wyjasnij to??
i co robi w koncu zle ten Twuj facet !,bo nie piszesz o tym , na czym polegac ma to jego staranie sie ! !,

Jarek pisze:skoro udało się wam razem wpaść na ten sposób, czy wtedy cię zadowolił i osiągnęłaś prawdziwy orgazm, czy tylko udawałaś?

No przeciez to wszystko praktycznie jest wyjasnione tutaj:

zielona pisze:jak praktycznie 'zaraz' nie pomagały nie chciał ich konytuowac
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 26 lip 2005, 12:43

@Andre
Jak dojdzie do pierwszego razu to ci powiem czy jestem wstanie <banan>
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 26 lip 2005, 14:51

No przeciez to wszystko praktycznie jest wyjasnione tutaj:

zielona napisał/a:
jak praktycznie 'zaraz' nie pomagały nie chciał ich konytuowac

Nie wiedziałem, że zielona ma adwokata na forum.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 26 lip 2005, 14:58

Rozumiem, że nie da się nauczyć każdej dziewczynie osiągania orgazmu, ale nie wierzę, że to wina faceta w 100%. To nie wibrator, jak napisał Andrew.

Andrew pisze:Tak to sobie poczytałem i powiem tak...dawaj tu tego twojego chłopa ..bo chce usłyszec z jego ust jak to było .. co znaczy zeby sie postarał ??? a moze tak Ty byś sie postarała!! co ! masz go za wibrator czy jak !! przez 4 miesiace nie umiałas go dogonic w kwesti orgazmu i masz do niego pretensje ? nie sądze by sie nie starał ! na pewno to robił !! nie jego wina ze Ty nie umiesz zdązyc z swym orgazmem ! a skoro go masz podczas miłosci francuskiej , to dlaczego nie pozwolic mu zadowolic Ciebie w ten sposób ?? po skonczonym sexie tradycyjnym ??
Moze nie wie jak ma sie postarac bo twoje mówienie o tym na tym sie konczy ! mówisz postraj sie , ale jak ma to zrobic ?? juz nie mówisz ! mniemam iż chodzi ci by dłuzej penetrował penisem Twą cipkę , i na pewno jeszcze to mają byc szybkie ruchy !
Wiesz co ?? kup sobie jednak wibrator ,. albo naucz sie odsiągać orgazm wraz z ruchami partera !
Jesli jest tak jak pisze to wina jest tylko Twoja ! jeli inaczej to przepraszam za wszystko co mogło Cie urazić , choc nie sadzę by tak było , bo skoro gra wstepna trwa 30 minut to trwa wystarczajaco 2 godzinna nic tu nie zmieni !

[ Dodano: 2005-07-26, 08:55 ]
tr3sor napisał/a:
"Wymienie go na lepszy model..." lalalal la .
Niema ze niemoze -.- Wystarczy sie postarac 2 razy bardziej . Nierozumiem faceta ja bym sobie wlosy na glwoie rwal jak by dziewczyna kilka razy mi powtorzyla czy w zarcie czy nie ze jest niezaspokojona .

a ska wiesz ze jest ??? myslisz, ze prawde Ci pwie ! . potrafisz przez powiedzmy 10 minut ruszac fiutem w cipce z maxymalną szybkoscia nie tracac tempa ?? przy tym . 10 minut !! potrafisz tak i sie nie spuscić ?? bo mysle iz własnie ta pani czegos podobnego potrzebuje by dojsc ...choć moge sie mylić

W ogole to się z nim zgadzam. Moze warto nie myslec tylko o sobie i swoich potrzebach. Facet to nie jest maszyna do seksu.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 26 lip 2005, 15:24

Jarek pisze:Nie wiedziałem, że zielona ma adwokata na forum.

No widzisz, to juz wiesz teraz. Co to mialo niby znaczyc? Powinienem sie odniesc do tego jakos?

Co do tematu, to [zielona] postaraj sie wymoc na nim nieco cierpliwosci w takim razie, przekonaj go, ze warto troche poprobowac, pomeczyc sie. Jak beda pierwsze efekty, to powinno byc juz latwiej. Rozmowa, prosba, poprzymilaj sie... Nie wiem-Ty go znasz najlepiej i wiesz, co zrobic, zeby Cie posluchal ;) Tak to juz jest, ze te wszystkie sposoby zazwyczaj wymagaja nieco czasu i treninu, zanim zaczna byc faktycznie skuteczne.
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 26 lip 2005, 17:46

zielona pisze:kocham się z facetem, on finiszuje, zaczynamy od nowa, znów się kochamy on znów kończy, ja tez jestem bliska końca, ale on po drugim razie ma juz dość, wiec ja w 80% nie zdarzam szczytować.

Jeżeli to jest dwa razy po 3 minuty to Ci się nie dziwię :) (nie napisałaś jak jest szybki).
Mozesz sama poćwiczyć trochę osiąganie orgazmu pochwowego - u młodych dziewczyn to normalne, że nie przychodzi tak łatwo. Kup najzwyklejszy wibrator i do dzieła :) Możliwe, że sama tak się skupiasz myślami nad przyśpieszeniem orgazmu, że nie jesteś w stanie go osiągnąć, pozatym róbcie przerwy w trakcie, niech w tym czasie trochę popracuje nad Tobą oralnie to powinno pomóc. myślę, że nikt tu nie jest winny, Ty sama przyznałaś, że to jest Twój pierwszy kochanek, może on też nie jest doświadczony... Dobierajcie rózne pozycje, np takie w których bedzie mógł stymulować Cię dodatkowo ręcznie, sama możesz sobie pomagać paluszkiem i w wolnych chwilach ćwicz "rękodzieło", umiejętność łatwego osiągania satysfakcji jest u kobiet wyuczona, nie wiem ile masz lat, ale zakładam, że jeszcze naście wię nie ma co się przejmować.
zielona pisze:aż dzisiaj nie wytrzymałam wybuchłam płaczem i powiedziałam mu żeby spierdalał

Rozumiem Twoją desperację ale chyba należałyby Mu się przeprosiny...
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 26 lip 2005, 21:57

oj on wcale się nie uniósl tym tekstem, oboje jesteśmy wybuchowi i takie odzywski czasem sa na poziomie dziennym :D
sprawa się już wyjaśnił, prawie cała noc przegadaliśmy o tym i powiedział, że będzie bardziej cierpliwy ;) a o to mi chodziło, no i o metody tez, ale to moja wyobrażnia jeszcze działa....
Topic niaktualny, no chyba, że ktos ma podobny problem ;)
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 26 lip 2005, 22:02

zielona pisze:sprawa się już wyjaśnił, prawie cała noc przegadaliśmy o tym i powiedział, że będzie bardziej cierpliwy a o to mi chodziło, no i o metody tez, ale to moja wyobrażnia jeszcze działa....

Czekamy z niecierpliwością na efekty, tzn. na to, że nam obwieścisz, że czujesz się zaspokojona.
Ostatnio zmieniony 27 lip 2005, 09:19 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 26 lip 2005, 23:14

hehehehehehehe

MA MA :D:D:D:D:D:D:D:D

Efekty za 9 miesiecy :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2005, 09:09

Jak nie aktualny > dalej nie wiemy co robił zle !! jak wygladał wasz sex ! moze on robił wszystko dobrze ?? a Ty nie umiesz sie do tego dostosować <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 27 lip 2005, 09:44

Andrew pisze:Jak nie aktualny > dalej nie wiemy co robił zle !! jak wygladał wasz seks ! moze on robił wszystko dobrze ?? a Ty nie umiesz sie do tego dostosować

nieaktualny, bo wiem jak sobie juz sama poradze z moim facetem,a swoją ciekawość schowaj w kieszeń, nie mam zamiaru dokładnie opowiadać jak wygląda nasze pożycie :>
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"

[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 27 lip 2005, 09:45

Andrew pisze:Jak nie aktualny > dalej nie wiemy co robił zle !! jak wygladał wasz seks ! moze on robił wszystko dobrze ?? a Ty nie umiesz sie do tego dostosować

<browar> chyba, juz sie nie dowiemy.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 lip 2005, 09:54

zielona pisze:nieaktualny

To ja tylko jeszcze tak wrzucę, może komuś się przyda:
jeśli przy oralu dochodzisz piorunem, to przy masturnacji też.
Podprowadzaj się szybciej do orgazmu masturbując się podczas stosunku.
Efekt murowany :)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2005, 10:11

zielona pisze:

nieaktualny, bo wiem jak sobie juz sama poradze z moim facetem,a swoją ciekawość schowaj w kieszeń, nie mam zamiaru dokładnie opowiadać jak wygląda nasze pożycie :>

czyli wina jest twoja ..a nie jego !!
współczuje chłopakowi ze trafił na taką nie wyrozumiała dziwczyne w dodatku swoje niedoskonałosci fizjologiczne zżucajacą na nieudolnosc faceta !! <aniolek2>
Awatar użytkownika
Unknown
Bywalec
Bywalec
Postautor: Unknown » 27 lip 2005, 10:55

Hm... Ja bym się cieszył, jakby trzeba było się starać... Bo moja w ogóle nie ma orgazmu choćbym nie wiem jak długo, nie wiem jak często, nie wiem co bym nie robił... Słyszałem, że są kobiety które nie mają orgazmu.... Czy to prawda?? Bo czuje się jakoś.... Nie spełniony... I w ogóle nie jak mężczyzna.. nie miałem z takim czymś problemów a teraz.... :( eh....
You don't need a reason to help people, it's a VIRTUE!
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 27 lip 2005, 10:56

czyli wina jest twoja ..a nie jego !!
współczuje chłopakowi ze trafił na taką nie wyrozumiała dziwczyne w dodatku swoje niedoskonałosci fizjologiczne zżucajacą na nieudolnosc faceta !!

to stwierdzenie jest po prostu żałosne, i to bardzo. Nie dotnęło mnie to w najmniejszym stopniu, a współczuć to ja mogę tylko twojej kobiecie, że ma takiego płytkiego faceta.

btw: zamknijcie ten temat :)

[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 lip 2005, 12:49

Dobra, widze ze macie swoje zdanie - to dobrze.
Tematu nie zamkne bo pojawil sie nowy watek:
Unknown pisze:Hm... Ja bym się cieszył, jakby trzeba było się starać... Bo moja w ogóle nie ma orgazmu choćbym nie wiem jak długo, nie wiem jak często, nie wiem co bym nie robił... Słyszałem, że są kobiety które nie mają orgazmu.... Czy to prawda?? Bo czuje się jakoś.... Nie spełniony... I w ogóle nie jak mężczyzna.. nie miałem z takim czymś problemów a teraz.... eh....

skoro Ty masz 17 lat to ile ma Twoja dziewczyna? 15-17 wnioskuje. Niektore kobiety orgazmu ucza sie dosyc dlugo. U nich to nie jest tak jak u nas ze ---pstryk--- i podniecenie ---pstryk--- orgazm :D

Kobiety maja wrodzona wrazliwosc na placz dziecka (jak w autobusie jakies ryczy to ja bym je wywalil przez okno a dziewczyna sie raczej o nie martwi) a faceci maja wrodzony orgazm ktorego nie musza sie uczyc - jest to reakcja fizjologiczna.

Tak wiec nie przejmuj sie chwilowymi niepowodzeniami, bo kiedys sie to zmieni.
Evestrum
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Evestrum » 27 lip 2005, 13:46

Zielona, i tak we wszystkich pozycjach??
Nikt mnie nie zachęca, gadać jednak będę, bo mi się tak chce, że wytrzymać nie zdolen jezdem.
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 27 lip 2005, 14:01

na pieska jest grejt
bless!

[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2005, 16:41

zielona pisze:to stwierdzenie jest po prostu żałosne, i to bardzo. Nie dotnęło mnie to w najmniejszym stopniu, a współczuć to ja mogę tylko twojej kobiecie, że ma takiego płytkiego faceta.

btw: zamknijcie ten temat :)

Zaraz ...to Ty twierdzisz ze jest winny twój chłopak , jednak nie chcesz napisać co robi zle ???
Ja płytki? , ja nie mówie kobietom " censored" jak mi cos nie pasuje , tylko to razem naprawiamy ! <aniolek2>
Awatar użytkownika
magdalenka17
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: magdalenka17 » 27 lip 2005, 18:33

Zielona!
Ja mam całkiem podobnie, ale dopiero od jakiś 2 miesięcy. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, ale wcześniej wystarczały mi 2-3 ruchy i już miałam orgazm. A teraz? Za cholere! kochamy sie po 2-3 godziny i nic ;-( zawsze brakuje mi jakiś 10- 15 sekund żeby dojść, a on już kończy i orgazmu ja nie mam ( a na ręcznym jest wszystko oki):( Może to wszystko jest w psychice?? A czy możliwe, żeby przepracowanie, zmęczenie mogło mieć na to jakiś wpływ????

[ Dodano: 2005-07-27, 18:36 ]
Znowu zapomniałam dopisać.
Mój facet też się stara jak może, ten mięsien też cwiczymy ;-) razem. Ale i tak nie daje to zadnego efektu. teraz probujemy CELIBATU przez jakiś czas, może to pomoze
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 27 lip 2005, 18:59

magdalenka17 pisze:teraz probujemy CELIBATU przez jakiś czas, może to pomoze

Ja bym próbowała wręcz odwrotnie. Same zobaczcie, że takie topici piszą dziewczyny 16, 17 lat, a nie dwudziestolatki, wiec cos o tym swiadczy. Kobiety musza nauczyc sie nauczyc osiagac orgazm, bo wiekszość z nas sie z tą umijętnościa nie rodzi.
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 27 lip 2005, 20:06

gosia pisze:

Ja bym próbowała wręcz odwrotnie. Same zobaczcie, że takie topici piszą dziewczyny 16, 17 lat, a nie dwudziestolatki, wiec cos o tym swiadczy. Kobiety musza nauczyc sie nauczyc osiagac orgazm, bo wiekszość z nas sie z tą umijętnościa nie rodzi.

Każda dziewczyna jest inna i na każdą działa co innego. To nie jest reguła że te młodsze wolniej dochodzą a 20-latki szybciej. Na to ma wpływ odpowiednia pozycja, facet, miłość, obawy albo ich brak itp. Najważniejsze to ćwiczyć i sprawdzać jak nam najlepiej i rozmawiać dużo o tym ze swoim partnerem :)
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 27 lip 2005, 22:01

Andrew pisze:to Ty twierdzisz ze jest winny twój chłopak , jednak nie chcesz napisać co robi zle ???

proponowałabym czytać ze zrozumieniem...on się niby stara, niby dlatego, że 'metody' jakie obieramy od razu nie pomagaja, i on sie niecierpliwi, ze nie moze zrobic bym dostała orgazmu, i je odrzuca i to mu zarzucam!tą cała niecierpliwosc...Sami napisaliście, że cwiczenie tego mięsnia wymaga troche czasu, a ja o tym nie wiedziałam, nie jestem facetem, dlatego sądziłam podobnie jak mój chłopak, że nie ma sensu kontunuowanie tych czynności, ale już się dowiedziałam i przekonałam Lubego, ze wystarczy tylko cierpliwość i silna wola. Zakładając ten topic myslałam, ze znacie jakies fajne metody... JEZU TO TAK TRUDNO ZROZUMIEC!!!?? juz wiesz o co come on? wytłumaczyłam najprościej jak mogłam prawie jak krowie na moście :D

[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
magdalenka17
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: magdalenka17 » 27 lip 2005, 23:31

gosia pisze:

Gosiu, ale o to wlaśnie chodzi, że przez 10 miesiecy miałam orgazm podczas stosunku , a teraz od 2 miechów nie mam i nie potrafie mieć. i nie wiem co sie ze mna dzieje. Może taka mała przerwa pomoże i "zatęsknie" za sexem i uda mi sie dojśc. W ten sposób myślimy;-/
Awatar użytkownika
Unknown
Bywalec
Bywalec
Postautor: Unknown » 27 lip 2005, 23:33

Maverick pisze:skoro Ty masz 17 lat to ile ma Twoja dziewczyna? 15-17 wnioskuje. Niektore kobiety orgazmu ucza sie dosyc dlugo. U nich to nie jest tak jak u nas ze ---pstryk--- i podniecenie ---pstryk--- orgazm

Kobiety maja wrodzona wrazliwosc na placz dziecka (jak w autobusie jakies ryczy to ja bym je wywalil przez okno a dziewczyna sie raczej o nie martwi) a faceci maja wrodzony orgazm ktorego nie musza sie uczyc - jest to reakcja fizjologiczna.

Tak wiec nie przejmuj sie chwilowymi niepowodzeniami, bo kiedys sie to zmieni.

Może masz racje...Słyszałem jednak, że zdażają się kobiety które na temat sexu wypowiadająsię iż jest to tylko rutynowy "zabieg" w którym zaspokaja się faceta... Ale czy to nie jest dziwne? Czemu to akurat przytrafia się mnie... Ja chce kociaka któremu będę mógł zrobić dobrze i który będzie ode mnie chciał więcej niż ja sam chce... A na punkcie sexu jestem chory :P :/
You don't need a reason to help people, it's a VIRTUE!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 lip 2005, 01:12

Wiem ze sa dziewczyny ktore traktuja to jako przykra koniecznosc jednak taki seks nie jest satysfakcjonujacy. rownie dobrze mozna konia walic - reka wykazuje podobny entuzjazm.

Wiec niech te dziewczyny nie dziwia sie ze "odwalajac obowiazek" zwiekszaja szanse innym dziewczynom, facet znajduje kochanke ktorej seks sprawia przyjemnosc i wszyscy sa "szczesliwi"...
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 28 lip 2005, 07:52

zielona pisze:.Sami napisaliście, że cwiczenie tego mięsnia wymaga troche czasu, a ja o tym nie wiedziałam, nie jestem facetem,

Dziewczyny też maja mięsień Kegla! I wyćwiczony, silny daje im wielką satysfakcję, więc ćwiczcie razem :)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 lip 2005, 09:21

zielona pisze:
Andrew pisze:to Ty twierdzisz ze jest winny twój chłopak , jednak nie chcesz napisać co robi zle ???

proponowałabym czytać ze zrozumieniem...on się niby stara, niby dlatego, że 'metody' jakie obieramy od razu nie pomagaja, i on sie niecierpliwi, ze nie moze zrobic bym dostała orgazmu, i je odrzuca i to mu zarzucam!tą cała niecierpliwosc...Sami napisaliście, że cwiczenie tego mięsnia wymaga troche czasu, a ja o tym nie wiedziałam, nie jestem facetem, dlatego sądziłam podobnie jak mój chłopak, że nie ma sensu kontunuowanie tych czynności, ale już się dowiedziałam i przekonałam Lubego, ze wystarczy tylko cierpliwość i silna wola. Zakładając ten topic myslałam, ze znacie jakies fajne metody... JEZU TO TAK TRUDNO ZROZUMIEC!!!?? juz wiesz o co come on? wytłumaczyłam najprościej jak mogłam prawie jak krowie na moście :D

stara sie , ciagle to tu słysze ?? a o co chodzi z tym staraniem ? metody jakie obralismy .....??
Nie moze zrobic bym dostała orgazmu ??? to Ty nie umiesz go osiagnać !! tak samo bedzie jak facet go nie bedzie mał !! nie powie ze Ty mu go nie dajesz !! tylko ze nie umie dojsc ...?
miesnia ??? u faceta ??? cwiczenie ?? jak i co to da ???
nie ma sensu kontynuowanie tych czynnosci .......... jakich ?
silna wola ......? czyja jego czy twoja ??? bo ciagle mysle ze piszesz o nim ! a nie o sobie ! <aniolek2>
krowie po moscie , wytłumaczyłąś ?? prosto ??? ze prosciej sie nie da ?? juz wiem dlaczego nie masz orgazmu ...a wine zwalasz na faceta !! <browar>
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 28 lip 2005, 09:59

zielona, a może zamiast męczyć chłopaka tymi ćwiczeniami, spróbujcie dobrać taką pozycję, żebyś miała dostęp do łecztaczki i w trakcie stosunku dopieszczaj się sama.
Już tu dziewczyny mówiły, że w młodym wieku o wiele łatwiej jest osiągnąć im orgazm łechtaczkowy niż pochwowy, a pochwowy przyjdzie sam z czasem, dlatego sądzę, że dłuższa abstynencja nic tu nie pomoże.
Kochać i być kochanym

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”