zielona pisze:kocham się z facetem, on finiszuje, zaczynamy od nowa, znów się kochamy on znów kończy, ja tez jestem bliska końca, ale on po drugim razie ma juz dość, wiec ja w 80% nie zdarzam szczytować.
Jeżeli to jest dwa razy po 3 minuty to Ci się nie dziwię

(nie napisałaś jak jest szybki).
Mozesz sama poćwiczyć trochę osiąganie orgazmu pochwowego - u młodych dziewczyn to normalne, że nie przychodzi tak łatwo. Kup najzwyklejszy wibrator i do dzieła

Możliwe, że sama tak się skupiasz myślami nad przyśpieszeniem orgazmu, że nie jesteś w stanie go osiągnąć, pozatym róbcie przerwy w trakcie, niech w tym czasie trochę popracuje nad Tobą oralnie to powinno pomóc. myślę, że nikt tu nie jest winny, Ty sama przyznałaś, że to jest Twój pierwszy kochanek, może on też nie jest doświadczony... Dobierajcie rózne pozycje, np takie w których bedzie mógł stymulować Cię dodatkowo ręcznie, sama możesz sobie pomagać paluszkiem i w wolnych chwilach ćwicz "rękodzieło", umiejętność łatwego osiągania satysfakcji jest u kobiet wyuczona, nie wiem ile masz lat, ale zakładam, że jeszcze naście wię nie ma co się przejmować.
zielona pisze:aż dzisiaj nie wytrzymałam wybuchłam płaczem i powiedziałam mu żeby spierdalał
Rozumiem Twoją desperację ale chyba należałyby Mu się przeprosiny...