kłoda (?)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

piotrek20
Bywalec
Bywalec
Postautor: piotrek20 » 23 lip 2005, 18:20

Runa pisze:
Jarek pisze:Może ktoś powie jak to zrobić. Jak ona, jak pisze piotrek20 w innym wątku ("łodyga słabo dyga"), unika samych piszczot ( odsuwa się i nie da się dotknąć)

zdaje sie że w innym wątku piotrek20 mówił, że robi mu lodzika... wybacz, ale wiele jest kobiet które by w zyciu tego nie zrobiły. moim zdaniem on o nia nie dba w codziennym zyciu. moze w łóżku stara się ale tak poza tym... a potem sie dziwi że ona to traktuje tak jak traktuje.

jak unika samych pieszczot, to trzeba ja do nich zachecić a nie obmacywać ją. Ludzie! Myślałam że faceci potrafią wyczuć potrzeby partnerki i na co jest gotowa a na co nie. Ale najwidoczniej ja po prostu mam do takich szczęście :P

w zyciu codziennym to chyba przez to ja zaniedbuje ze sie widzimy prawie cały dzien z przerwami na obiad kolacje późnie do domów spac;] ,dodam jeszcze ze ona nie tylko jest taka ze mna ,chodzi mi tez o ogolna niechcec do sexu ,mój kumpel z nia tez chodził i mi mówił ze ona nie teges teges ,ale mnie to nie obchodziiło bo nie słucha sie okims od osób 3 a co do lodów to ona woli t forme
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lip 2005, 19:54

Piotrek ....?ile ty masz lat ? bo jak masz dwadziescia i potrzebujesz by ci stał , pieszczot i zabiegan dziewczyny !! to ja sie boję o ciebie ...co bedzie jak bedziesz w moim wieku ??
Albo sie myle , albo w tym wieku wystarczy dobry obrazek , by stał jak struna ! chyba ze czasy sie zmieniają ..a ludzie wraz z nimi ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 23 lip 2005, 19:58

Ogólnie to jasmyne jest przykładem Nie-kłody...
I to tak naprawde to nie od nas zalezy czy będzie dawać czy tylko brać. Ale można to stopnowo zmieniać a jak widać jeden z naszych foroomowiczów sam ma probelem, a jego partnera nie chce mu pomóc. Smutne, ale takie jest zycie .
Runa pisze:A najłatwiej "dojrzeć" przy odpowiednim podejściu faceta - troche cierpliwości...

Rzymu nie zbudowano w jeden dzień.
piotrek20 pisze:odrazu zestresowywuje ze robie cos nie tak:)

Cos mi się wydaje ze absolutnie w tym przypadku to nie jest twoja wina :D
Runa pisze:jak unika samych pieszczot, to trzeba ja do nich zachecić a nie obmacywać ją. Ludzie! Myślałam że faceci potrafią wyczuć potrzeby partnerki i na co jest gotowa a na co nie. Ale najwidoczniej ja po prostu mam do takich szczęście

No słuchaj, widzisz nie każdy wie i nie każdy ma dostęp do informacji, inni nie kożystają z takiego czegoś jak pismo czytane. I nie wiedzą czego tak naprawdę potrzebują kobiety. A nawet jeżeli bardzo dobże to potrafią pokazać ze jest coś co im nie odpowiada.
Również często jest tak ze nie-chcą iść do przodu. A w dzisiejszych czasach, coraz dzęściej jest tak ze właśnie ze brak rozwoju lub jego zagrożenie jest powodem rozpadu zwiazków
O ja.... <pijak>
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Runa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Runa » 23 lip 2005, 21:43

Krzych(TenTyp) pisze:No słuchaj, widzisz nie każdy wie i nie każdy ma dostęp do informacji, inni nie kożystają z takiego czegoś jak pismo czytane. I nie wiedzą czego tak naprawdę potrzebują kobiety

jak wiodzi że ma problem to niech kurna przeczyta chociaz kamasutrę, tam o ile się nie myle jest jak "przekonać" nieśmiałą czy niedojrzałą do pieszczot dziewczynę.

Ale pewnie, najlepiej zwalic na dziewczynę, zwłaszcza że kolega potwierdza, że ona jest nie teges teges. Po postach tego 20 latka wydaje mi sie że ma małą kulturę osobistą w tych sprawach więc nie dziwie sie że dziewczyna nie chce z nim / nimi <jesli włączymy do tego i kolegę> rozmawiac - nie umieją podejść do sprawy a o ile pamiętam to kobieta tym sie różni między innymi od faceta, że "chce ale sie boi" i ze ja trzeba namawiać i trzeba uczyć...

przykre - jak dziewczyna pozna jakiegoś "znawce tematu" piotrek wróci na forum, że to zdzira była, bo go zdradziła albo nagle bez powodu odeszła a przecież on ją tak dobrze traktował - spedzał z nią tyle czasu....

to już samo mówi za siebie - dla Ciebie Piotrek liczy się ilość czy jakość - najwidoczniej rozmijacie się z dziewczyna w potrzebach!
ciesz się sobą
Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sabinka » 23 lip 2005, 21:46

oo prosze jaki odzew na moj temat :)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 23 lip 2005, 21:59

Runa pisze:jak wiodzi że ma problem to niech kurna przeczyta chociaz kamasutrę, tam o ile się nie myle jest jak "przekonać" nieśmiałą czy niedojrzałą do pieszczot dziewczynę.

No to chyba nawet nie widziałaś kamasyry na oczy ... Bez obrazy ..
Już lepiej jak by pogladał kablówke już tam jest więcej informacji....

to już samo mówi za siebie - dla Ciebie Piotrek liczy się ilość czy jakość - najwidoczniej rozmijacie się z dziewczyna w potrzebach!

No to też jest. Chyba jedna z najważniejszych rzeczy ..

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Runa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Runa » 23 lip 2005, 22:24

Krzych(TenTyp) pisze:No to chyba nawet nie widziałaś kamasyry na oczy ... Bez obrazy ..

nie obrażam się, niestety nie czytałam wersji oryginalnej tylko okrojony przekład z francuskiego
"Kamasutra i inne reguły milości zebrane przez P. E. Lamairesse'a(...)"
rozdział chociażby: "Miesiąc miodowy"

wybacz - mam "trefną" wersję, ale coś znalazłam :> nie wiem jak okrojoną Ty miałeś wersję skoro stawiasz mi taki zarzut
ciesz się sobą
piotrek20
Bywalec
Bywalec
Postautor: piotrek20 » 23 lip 2005, 22:55

Runa pisze:
Krzych(TenTyp) pisze:No słuchaj, widzisz nie każdy wie i nie każdy ma dostęp do informacji, inni nie kożystają z takiego czegoś jak pismo czytane. I nie wiedzą czego tak naprawdę potrzebują kobiety

jak wiodzi że ma problem to niech kurna przeczyta chociaz kamasutrę, tam o ile się nie myle jest jak "przekonać" nieśmiałą czy niedojrzałą do pieszczot dziewczynę.

Ale pewnie, najlepiej zwalic na dziewczynę, zwłaszcza że kolega potwierdza, że ona jest nie teges teges. Po postach tego 20 latka wydaje mi sie że ma małą kulturę osobistą w tych sprawach więc nie dziwie sie że dziewczyna nie chce z nim / nimi <jesli włączymy do tego i kolegę> rozmawiac - nie umieją podejść do sprawy a o ile pamiętam to kobieta tym sie różni między innymi od faceta, że "chce ale sie boi" i ze ja trzeba namawiać i trzeba uczyć...

przykre - jak dziewczyna pozna jakiegoś "znawce tematu" piotrek wróci na forum, że to zdzira była, bo go zdradziła albo nagle bez powodu odeszła a przecież on ją tak dobrze traktował - spedzał z nią tyle czasu....

kulture osobista to moze mam ale doswiadczenia mniej a znawcom tematu tez nie jestem dlatego sie pytam tu na forum w czym moze tkwic problem , rozmawiac rozmawiam na ten temat ale ona nie chce nigdy skonczyc rozmowy zwsze odkłada na "jutro" i przepraszam bardzo czasy jaskiniowców mineły gdy pewien jaskiniowiec walił pania z pały w łep i ciagnoł do jaskini ;] poczułem sie poruwnany do takiego jaskiniowca, z tego wynika moja droga ze ona jest ze mna szczesliwa skoro jeszcze ze mna wytrzymuje ;],a jesli nawetbysmy sie rozstali to bym nie bowiedział "bo to zła kobieta była" :) widze ze mnie troche źle odebrałas ale masz takie prawo ,z tego co wiem to ja jestem inny niz wszyscy inni i ciezko mnie zrozumiec ale taki jest swiat i tacy ludzie
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 24 lip 2005, 00:43

piotrek20 pisze:z tego co wiem to ja jestem inny niz wszyscy inni i ciezko mnie zrozumiec ale taki

Tak zwracasz uwagę na siebi swoją orginalnością ... <browar> Pisz wiecej to pomożemy :D

Well...

Why is the man...

piotrek20
Bywalec
Bywalec
Postautor: piotrek20 » 24 lip 2005, 01:23

Krzych(TenTyp) pisze:
piotrek20 pisze:z tego co wiem to ja jestem inny niz wszyscy inni i ciezko mnie zrozumiec ale taki

Tak zwracasz uwagę na siebi swoją orginalnością ... <browar> Pisz wiecej to pomożemy :D

a co tu pisac juz wszystko napisałem :) wasze rady mi narazie tez wystarcza ,ale jak bede miał problem to na pewno napisze,narazie bedzie przerabiane wszystko co sie w odpowiedziach pojawiło ale jak bezie tego nie wie nikt ;] miejmy nadzieje ze dobrze wszystko sie skonczy :P
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 lip 2005, 10:06

Krzych(TenTyp) pisze:Ogólnie to jasmyne jest przykładem Nie-kłody...

hmmm :>
Awatar użytkownika
I*Z*U*$*K*A
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: I*Z*U*$*K*A » 24 lip 2005, 10:29

sabinka pisze:pytanie do facetow na forum - kim wlasciwie jest dla was kobieta ktora okresla sie ze jest w lozko jak "kloda"?

Bingo <brawo1> Dobry temat :)
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 lip 2005, 10:31

I*Z*U*$*K*A, hehehehe
Fajnie brzmi Twoj post biorac pod uwage ze juz sie rozwinal na 3 strony <banan>
Awatar użytkownika
I*Z*U*$*K*A
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: I*Z*U*$*K*A » 24 lip 2005, 10:32

Maverick pisze:Lezy, nie rusza sie i nie reaguje

To tak można hehehe :?

[ Dodano: 2005-07-24, 10:36 ]
Yasmine pisze:I*Z*U*$*K*A, hehehehe
Fajnie brzmi Twoj post biorac pod uwage ze juz sie rozwinal na 3 strony

Napisalam tak na podstawie wypowiedzi jakie sie tu znalazly... :) a nie tego, ze dopiero go zauwazylam :)

[ Dodano: 2005-07-24, 10:38 ]
Szczerze mowiac to smiac mi sie chce jak czytam coniektore posty, naprawde... :)

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 24 lip 2005, 10:42

I*Z*U*$*K*A pisze:To tak można hehehe

Też sobie nie wyobrażam, że można się tak kochać, ale jak wynika z wypowiedzi, niektórzy/niektóre tak mają. Niestety taka jest mentalność niektórych lasek, które myślą, że jak już dadzą, to ich rola się kończy, a nie wiedzą o tym, że dla faceta takie kochanie to żadna przyjemność a wręcz męczarnia.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
I*Z*U*$*K*A
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: I*Z*U*$*K*A » 24 lip 2005, 10:51

Gdybym znalazla sie w takiej sytuacji na miejscu faceta... ojojoj... nie wiadomo czy smiac sie? czy plakac? czy zabierac gatki i uciekac? :) Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 24 lip 2005, 11:51

I*Z*U*$*K*A pisze:Gdybym znalazla sie w takiej sytuacji na miejscu faceta... ojojoj... nie wiadomo czy smiac sie? czy plakac? czy zabierac gatki i uciekac?

Raczej to drugie, a potem trzecie. Innej opcji nie widzę.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sabinka » 24 lip 2005, 16:24

I*Z*U*$*K*A pisze:
sabinka pisze:pytanie do facetow na forum - kim wlasciwie jest dla was kobieta ktora okresla sie ze jest w lozko jak "kloda"?

Bingo <brawo1> Dobry temat :)

tak tak to ja jestem autorka 8) 8) 8)

hehe co do "lezenia i nie reagowania" to tez nie rozumiem :) to chyba jak lalka? :D
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 24 lip 2005, 16:48

sabinka pisze:jak lalka

Jak CIA ;D
"nie widzę, nie słyszę, nie mówię" :P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 lip 2005, 17:04

Maverick pisze:Lezy, nie rusza sie i nie reaguje

Po przeczytaniu tego myślałam, ze Mavowi pomyliło się i nekrofilii pisze :D

Sama nie rozumiem kobiet, które w łóżku się jak trup zachowują.
Pamiętam jak miałam kiedyś taką znajoma parkę. Facet mi się uskarżał, ze on już nie wie co robić bo ona jest cudowna, kocha ją, ale w łóżku jest "kłodą". Zaś ona uznawała się za super kochankę, głośno mówiła jak jej facetowi jest z nią dobrze w łóżku itd.
<hahaha>
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 24 lip 2005, 17:11

Jarek pisze:kochanie to żadna przyjemność a wręcz męczarnia.

No......

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 24 lip 2005, 17:13

chyba nie potrafie zrozumiec lasek ktore tylko leza i nic nie robia. Przeciez to (przynajmniej dla mnie) jakies pomylenie pojec. Seks ma sprawiac przyjemnosc OBU stronom a nie tylko jednej. Poza tym co to za przyjemnosc dla faceta jak widzi ze kobiety wcale to nie rusza i lezy jak jakas znudzona? Mi na miejscu faceta by sie odechcialo, jaka wtedy jest roznica pomiedzy taka kloda a zwykla lalka?
definicja "klody" wg mojego kumpla: "nie rusza sie, przeszkadza nogami, generalnie nie czuje klimatu"
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 24 lip 2005, 17:19

Elspeth pisze:Seks ma sprawiac przyjemnosc OBU stronom a nie tylko jednej

No tak, i w tym przypadku ta strona na pewno nie jest facet :/
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sabinka » 24 lip 2005, 17:26

Elspeth pisze:definicja "klody" wg mojego kumpla: "nie rusza sie, przeszkadza nogami, generalnie nie czuje klimatu"

dobrze gada, <browar> dla kolegi :D
Ostatnio zmieniony 24 lip 2005, 18:27 przez sabinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 24 lip 2005, 17:36

Elspeth pisze:przeszkadza nogami

<hahaha> ... no tego jeszcze nie słyszałem, ale chyba jest to czasami ponad"kłodowe" :D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
I*Z*U*$*K*A
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: I*Z*U*$*K*A » 24 lip 2005, 21:59

Jarek pisze:Raczej to drugie, a potem trzecie. Innej opcji nie widzę.

Ze tez tego nie uwzglednilam jako glownej opcji hehe :)

sabinka pisze:tak tak to ja jestem autorka

Wiem wiem... Pozdrawiam

sabinka pisze:hehe co do "lezenia i nie reagowania" to tez nie rozumiem to chyba jak lalka?

Daj spokoj... lalke to w tym przypadq mozna jeszcze usprawiedliwic :)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”