Runa pisze:Jarek pisze:Może ktoś powie jak to zrobić. Jak ona, jak pisze piotrek20 w innym wątku ("łodyga słabo dyga"), unika samych piszczot ( odsuwa się i nie da się dotknąć)
zdaje sie że w innym wątku piotrek20 mówił, że robi mu lodzika... wybacz, ale wiele jest kobiet które by w zyciu tego nie zrobiły. moim zdaniem on o nia nie dba w codziennym zyciu. moze w łóżku stara się ale tak poza tym... a potem sie dziwi że ona to traktuje tak jak traktuje.
jak unika samych pieszczot, to trzeba ja do nich zachecić a nie obmacywać ją. Ludzie! Myślałam że faceci potrafią wyczuć potrzeby partnerki i na co jest gotowa a na co nie. Ale najwidoczniej ja po prostu mam do takich szczęście
w zyciu codziennym to chyba przez to ja zaniedbuje ze sie widzimy prawie cały dzien z przerwami na obiad kolacje późnie do domów spac;] ,dodam jeszcze ze ona nie tylko jest taka ze mna ,chodzi mi tez o ogolna niechcec do sexu ,mój kumpel z nia tez chodził i mi mówił ze ona nie teges teges ,ale mnie to nie obchodziiło bo nie słucha sie okims od osób 3 a co do lodów to ona woli t forme