gwałt z męskiego punktu widzenia
Moderator: modTeam
Ten spor jest bez sensu
Bez odbioru <browar>
PS: Niech sie Charlie wypowie, ale z tego, co mi sie kojarzy, to mozna wnosic o zmiane bieglego.
PS: Niech sie Charlie wypowie, ale z tego, co mi sie kojarzy, to mozna wnosic o zmiane bieglego.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2005, 18:38 przez GNRose, łącznie zmieniany 1 raz.
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Mysiorek pisze:bcięcie jąder nic nie daje, po za brakiem dzieci i zmianami w psychice.
Wzwód i tak będzie.
Nie obchodzi mnie jego wzwód tylko chęć - to czy nadal będzie niebezpieczny dla otoczenia.
Te zmiany w psychice to jakiego rodzaju? Będzie bardziej "społeczny" czy sfrustrowany?
[ Dodano: 2005-07-14, 17:17 ]
A wracając do tematu:
Smilla pisze:Do dziś utkwiła mi w pamięci pewna lekcja religii, na której to katechetka najzwyczajniej w świecie WPAJAŁA moim szkolnym kolegom, że kobieta, która nocą samotnie porusza się po dworze (podawała za przykład nawet wyrzucenie śmieci), ZACHĘCA mężczyznę do gwałtu...
to przeczytajcie to (mam nadzieję że uda mi się wkleić odpowiednio ten link

ciesz się sobą
Runa pisze:Mysiorek pisze:bcięcie jąder nic nie daje, po za brakiem dzieci i zmianami w psychice.
Wzwód i tak będzie.
Nie obchodzi mnie jego wzwód tylko chęć - to czy nadal będzie niebezpieczny dla otoczenia.
Te zmiany w psychice to jakiego rodzaju? Będzie bardziej "społeczny" czy sfrustrowany?
...
Nic z takiego człowieka nie będzie nawet mydła.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- Sir Charles
- Weteran
Charlie81 :) Poczytałam kilka spośród zawartych tu wątków i mam pytanie do Charliego, a mianowicie, czy ma coś wspólnego z dużym, żółtym budynkiem, położonym w Krakowie, przy ulicy Olszewskiego 2. Wiem, że nie na temat, ale wybaczcie - tak rzadko spotyka się w sieci potencjalnych znajomych :)
[ Dodano: 2005-07-14, 18:56 ]
A co do problemu - czy można złożyć wniosek o zmianę biegłego. Odpowiedź brzmi: można, bo biegły w procesie karnym podlega wyłączeniu z tych samych przyczyn, co sędzia.
[ Dodano: 2005-07-14, 18:56 ]
A co do problemu - czy można złożyć wniosek o zmianę biegłego. Odpowiedź brzmi: można, bo biegły w procesie karnym podlega wyłączeniu z tych samych przyczyn, co sędzia.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”