Problem z kontaktem fizycznym
Moderator: modTeam
Problem z kontaktem fizycznym
Witajcie mam pytanie: rozpoczelem wczoraj wspolzycie z moja dziewczyna, mimo trudnosci z blonka udalo sie. Problem tkwi w tym ze ja duzo szybciej dochodze niz moja dziewczyna. Co moge zrobic w tym temacie. Bo jak narazie to zakladam 2 gumke aby ja zadowolic. CO myslicie o naszym zabezpieczeniu -prezerwatywa, gloubinki. Pozdrawiam i dzieki za pomoc
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
- Weteran
pablo_ns pisze:Witajcie mam pytanie: rozpoczelem wczoraj wspolzycie z moja dziewczyna, mimo trudnosci z blonka udalo sie. Problem tkwi w tym ze ja duzo szybciej dochodze niz moja dziewczyna. Co moge zrobic w tym temacie. Bo jak narazie to zakladam 2 gumke aby ja zadowolic. CO myslicie o naszym zabezpieczeniu -prezerwatywa, gloubinki. Pozdrawiam i dzieki za pomoc
Myślę, że wcale nie jest z tobą źle, a nawet jest b. dobrze,jak po jednym swoim dojściu możesz jeszcze założyć drugą gumkę i zadowolić dziewczynę. A to, że pierwszy dochodzisz, to taka już nasza natura, że potrzebujemy mniej bodźców i tym samym szybciej kończymy, ale to z czasem minie. Co do zabezpieczenia: jeśli oprócz gumki globulki (ta piana i to mlaskanie podczas), wam nie przeszkadza, jest w pełni wystarczające. Życzę udanego dalszego współżycia...
Kochać i być kochanym
-
- Entuzjasta
pablo_ns pisze:Witajcie mam pytanie: rozpoczelem wczoraj wspolzycie z moja dziewczyna, mimo trudnosci z blonka udalo sie. Problem tkwi w tym ze ja duzo szybciej dochodze niz moja dziewczyna. Co moge zrobic w tym temacie. Bo jak narazie to zakladam 2 gumke aby ja zadowolic. CO myslicie o naszym zabezpieczeniu -prezerwatywa, gloubinki. Pozdrawiam i dzieki za pomoc
Witam a wszyscy tak sie bronicie przed poczytaniem literatury
Poczytaj a dowiesz się gdzie przed wytryskiem dziewczyna powinna Cie odpowiednio nacisnąć aby przedłużyć zbliżenie bez wytrysku
Ciekawej lektury
2 gumki - to wg mnie bez sensu. Mysle ze po prostu twój organizm jeszcze sie nie przyzwyczaił do współrzycia i dlatego tak szybko reaguje. Zawsze wyjsciem jest kochać się ponownie po krótkiej przerwie. Wierz mi ze wtedy tak szybkocie orgazm niechwyci, a i partnerka bedzie zadowolona:-) Przynajmniej moja jest :-)))
- milenka112
- Entuzjasta
milenka112 pisze: A wiecie może o co chodzi z tym miejscem...tzn słyszałam ,że jak się naciśnie to opóźnia wytrysk,ale mój facet mówi,że to jeszcze bardziej go podnieca...
Jak to juz gdzies pisalem-gdy sie je mocno nacisnie przed samym orgazmem, to obywa sie bez wytrysku (choc orgazm normalnie jest) i zazwyczaj erekcja nie ustaje, wiec mozna dzialac dalej
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
- milenka112
- Entuzjasta
milenka112 pisze:GNRose:a słyszałam też,że przed wytryskiem trzeba ścisnąć penisa u góry zdecydowanym ruchem.wczoraj próbowałam,choć troszkę się bałam,żeby go nie skrzywdzić,ale chyba pomogło
Hmm, u mnie z kolei to akurat nie dziala (choc moze zle uciskam...)

PS: Jezeli sciskasz dlonia, a nie kombinerkami, to nie obawiaj sie niczego

- milenka112
- Entuzjasta
Maverick pisze:A jestes pewien ze globulki nie uszkadzaja struktury prezerwatywy? w ogóle to ktos j jeszcze stosuje?
Ja jestem pewien
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”