Palcóweczka...
Moderator: modTeam
Palcóweczka...
Cześć... Mam małe pytanie... W jaki sposób można dziewczynie sprawić przyjemność poprzez palcówkę, pytam bo Ona stwierdziła tylko, że jest to miłe uczucie, ale podniecić się przy tym nie umiała... Proszę o jakieś wskazówki 
dokładnie, ona sama musi wiedzieć co jej sprawia rozkosz, jaki dotyk,,
usiądź oparty o scianę<czy o cokolwiek> ona niech sie o Ciebie oprze,, wówczas masz peeełen dostep do jej kobiecości,,
uwaga:!! nie przechodź od razu do rzeczy!! podrażniij ja trochę,, w okolicach
póxniej delikatissimo a poźniej tak jak Ci jej cialo podyktuje:D
powodzonka,, pyszna zabawa
usiądź oparty o scianę<czy o cokolwiek> ona niech sie o Ciebie oprze,, wówczas masz peeełen dostep do jej kobiecości,,
uwaga:!! nie przechodź od razu do rzeczy!! podrażniij ja trochę,, w okolicach
powodzonka,, pyszna zabawa
- ksiezycowka
- Weteran
Ona na pewno sama wie jaki dotyk i co jej sprawia największą przyjemność i co wzmaga podniecenie,być może wstydzi się powiedzieć i przyznać się do masturbacji, ale jak już jesteście razem wystarczająco długo to nie powinno być takich barier. Ty jej też opowiadaj co tobie sprawia przyjemność i temat tabu zniknie.
Kochać i być kochanym
Michu_18 pisze:Ona stwierdziła tylko, że jest to miłe uczucie, ale podniecić się przy tym nie umiała... Proszę o jakieś wskazówki
Podniecona to ona powinna być zanim zaczniesz, bo jak na sucho zaczniesz pocierać to klapa

Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
guli pisze:może spróbuj językiem??
Dzisiaj po raz pierszy spróbowałem językiem... I kolejna klapa... Mowi ze zajebiste wrecz genialne uczucie, ale podniecic sie nie umie... Albo ja jestem jakis nie teges albo Ona

Jarek pisze:...tu nie o to chodzi, większość mówiła, że lubia ostro i dla nich język jest zbyt delikatny i dlatego wolą palce (jak już ktoś nie może fiutem).
A ja waśnie wolę język, lubię mięciutko i delikatnie
Co do reszty to sie zgadzam, dziewczyna musi byc podniecona zanim zaczniesz. I nie oczekuj ze maksymalna przyjemnosc nadejdzie szybko, czasem trzeba sporo sie napracowac
... bo trzeba krok za krokiem iść
by być dla siebie jeszcze bliższym...
by być dla siebie jeszcze bliższym...
jak nie ma z tego przyjemności tzn ze źle sie zabierasz do roboty. Nie pchaj od razu jej łap w majtki tylko powoli ją pieść. Nie znam dziewczyny , kktóra lubiała od razu pieszczoty pisi. Zawsze trzeba dziewczynę "zachęcic" :-)
A pieszczoty języczkiem? Jak dobrze robione to dziewczyna sama będzie twoją głowę przyciągała do swojej pisi żebyś ją lizał :-)
Powodzenia!
A pieszczoty języczkiem? Jak dobrze robione to dziewczyna sama będzie twoją głowę przyciągała do swojej pisi żebyś ją lizał :-)
Powodzenia!
Michu_18 pisze:W jaki sposób można dziewczynie sprawić przyjemność poprzez palcówkę, pytam bo Ona stwierdziła tylko, że jest to miłe uczucie, ale podniecić się przy tym nie umiała...
Michu_18 pisze:Jak Ją pieszczę palcem (nie wkładam) to podnieca się w ciągu chwili,
Zdecyduj sie wreszcie, zacząłeś wątek uskarżając się, że nie potrafisz podniecic dziewczyny palcem, potem twierdzisz, że podnieca się w ciągu chwili. Poza tym tak dla twojej informacji to palcówka nie polega na ciągłym pchaniu palca w cipke tam i z powrotem, to jest na dłuższą metę po prostu nudne.
guli pisze:Zdecyduj sie wreszcie, zacząłeś wątek uskarżając się, że nie potrafisz podniecic dziewczyny palcem, potem twierdzisz, że podnieca się w ciągu chwili.
Może źle to sformułowałem... Napisałem że nie umiem podniecić palcówką (miałem na myśli wkładanie palca i pieszczenie od środka). Za to pieszczenie na zewnatrz głównie łechtaczki bardzo szybko Ją podnieca... teraz lepiej wytłumaczyłem??
Mam nadzieje że zdajesz sobie sprawe, że kobieta ma zdolność osiągania 2 różnych orgazmów: łechtaczkowego i pochwowego... Łechtaczkowy łatwiej jest osiągnąć i dlatego sprawia jej to większą przyjemność, a co do pochwowego to musiałbyś znaleść bardzo czuły punkt w pochwie swojej dziewczyny. Jak go znajdziesz to drażnienie tego punktu będzie dawało Twojej partnerce najwięcej rozkoszy.
A co do języczka, to nieraz będziesz musiał się długo i solidnie napracować zanim pojawi się właściwy efekt... A w ogóle to dużo też zależy od nastawienia sie dziewczyny
Dziewczyny potrafią się "wyłączyć" i niewiadomo co byś robił, ona nie poczuje nic nadzwyczajnego 
A co do języczka, to nieraz będziesz musiał się długo i solidnie napracować zanim pojawi się właściwy efekt... A w ogóle to dużo też zależy od nastawienia sie dziewczyny
Michu_18 pisze:
Mróweczka napisał/a:
dziewczyna musi byc podniecona zanim zaczniesz
Oczywiście Mrówczko, że była... najpierw palcem była pieszczona... wiem że na "sucho" się nie powinno
Słychaj, podniecanie dziewczyny nie polega wyłącznie na stymulowaniu jej krocza. Podniecenie musisz wywołać zanim w ogóle dotkniesz jej strategicznych punktów. Najpierw spraw, żeby ona zapragnęła Twojego dotyku właśnie tam a potem to już z górki pójdzie
Finał stosunku
Witam
Spróbuj delikatnego zilania po uchu.
Pozdrawiam
Spróbuj delikatnego zilania po uchu.
Pozdrawiam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”