Co po orgaźnie ??
Moderator: modTeam
Co po orgaźnie ??
Mam takie pytanie ... czy jeśli kobieta osiągnęła orgazm to przez jakiś czas czuje się "zmęczona" i przez chwilkę chce odpocząć od sexu
Istnieje taka możliwość czy takie coś zdarza się tylko facetom 
Może być zmęczona fizycznie, jeśli przy stosunku była "stroną aktywną" np. kochaliście się na jeźdzca i to ona musiała się w większym stopniu wysilać.
Nie ma natomiast żadnych barier fizjologicznych, jak w przypadku mężczyzn, jeśli chodzi o kontynuację seksu. Kobietka może mieć parę orgazmów pod rząd, facet musi niestety poczekać.
<browar>
Nie ma natomiast żadnych barier fizjologicznych, jak w przypadku mężczyzn, jeśli chodzi o kontynuację seksu. Kobietka może mieć parę orgazmów pod rząd, facet musi niestety poczekać.
<browar>
- unlucky_sink
- Maniak
WariatQ pisze:czy jeśli kobieta osiągnęła orgazm to przez jakiś czas czuje się "zmęczona" i przez chwilkę chce odpocząć od sexu
ja tam nigdy nie jestem zmęczona prawie

"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
jeden orgazm nie wykancza na tyle, zeby uniemozliwial dalszy stosunek. jesli kobieta jest strona aktywna az do orgazmu i potem czuje sie troche zmeczona to po prostu zmiencie pozycje i Ty sie troche wysil ;P
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- unlucky_sink
- Maniak
hehe nie.e
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Pruznosc
hmmm , jak i narcyzm (wynikajacy z opisu ) pokaz swe zdjecie ...zobaczymy czys taka szałowa <aniolek2>
proponuje byś sie wyrazała bardziej wylewnie .... to nie czat , ani GG tu jak sie ma cos do powiedzenia to sie mówi , albo milczy , jak nie ma sie do powiedzenia nic <aniolek2> weszłas ostro ! chyba troche za ! <browar>
pozdrawiam
proponuje byś sie wyrazała bardziej wylewnie .... to nie czat , ani GG tu jak sie ma cos do powiedzenia to sie mówi , albo milczy , jak nie ma sie do powiedzenia nic <aniolek2> weszłas ostro ! chyba troche za ! <browar>
pozdrawiam
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Pruznoschmmm , jak i narcyzm (wynikajacy z opisu ) pokaz swe zdjecie ...zobaczymy czys taka szałowa <aniolek2>
pozdrawiam
Jestem bezczelna??? To kompelment???Weszłam tak jak zawsze i tak jak lubie.. Pozdrawiam również. A o zdjęciu marzyć mozesz..
- ksiezycowka
- Weteran