Golenie myszki
Moderator: modTeam
hmm a ja myślałam, ze kobietki maja sie tu wypowiedziec :-)
ja gole.. i zostawiam paseczek.. naga mi sie nie podoba.. i wstydze sie BARDZO.. normalnie tez sie wstydze :-) czasem pozwalam im troszke odrosnac ale troszke - zawsze sa przystrzyzone
Ostatnio sie poklocilam z facetem bo kilka razy zrobilam mu przyjemnosc i zgolilam.. on sie do tego przyzwyczail i zaczal tego ode mnie wymagac.. i przestaly mu odpowiadac przystrzyzone.. NIE LADNIE :-).. ale juz doszlismy do ladu.. chyba :-)
jeszcze zdanie do Mavericka: nie zacinasz sie bo sie tam nie goliles.. nie musiales kombinowac i menewrowac :-) na twarzy mozesz naciagnac skore i jest spox.. ale sproboj ogolic jadra.. za pierwszym razem pewnie beda Ci sie trzesly rece :-)
ja gole.. i zostawiam paseczek.. naga mi sie nie podoba.. i wstydze sie BARDZO.. normalnie tez sie wstydze :-) czasem pozwalam im troszke odrosnac ale troszke - zawsze sa przystrzyzone
Ostatnio sie poklocilam z facetem bo kilka razy zrobilam mu przyjemnosc i zgolilam.. on sie do tego przyzwyczail i zaczal tego ode mnie wymagac.. i przestaly mu odpowiadac przystrzyzone.. NIE LADNIE :-).. ale juz doszlismy do ladu.. chyba :-)
jeszcze zdanie do Mavericka: nie zacinasz sie bo sie tam nie goliles.. nie musiales kombinowac i menewrowac :-) na twarzy mozesz naciagnac skore i jest spox.. ale sproboj ogolic jadra.. za pierwszym razem pewnie beda Ci sie trzesly rece :-)
- Dziki Wilk
- Pasjonat
a który z panów sobie opitolił pitola na około : )
Ja sie przyznaje wyciołem sobie kiedyś wzór i chciałem spróbować jak jest na łyso
W sumie panowie stał się większy i tak nie narzekam na to że jest mały ale nie dla takiej błahostki ogoliłem się włosy mi wyłaziły jak młodej małpie przez 2 tygonie miałem podrażnienie a potem było już super i nie załowałem że to zrobiłem : )
Aha moja mysz nie ma włosów czy to żle ?
Może wyłysiała od dotykania a może to choroba genetyczna?
Jest lekko starta łożysko ma wytarte ?
Czy myślicie że ma raka ?
Boje się o nią .
A jak umrze :567:
Zabiłem ją dotykiem ?
Nie chiałem :506:
Ja sie przyznaje wyciołem sobie kiedyś wzór i chciałem spróbować jak jest na łyso
W sumie panowie stał się większy i tak nie narzekam na to że jest mały ale nie dla takiej błahostki ogoliłem się włosy mi wyłaziły jak młodej małpie przez 2 tygonie miałem podrażnienie a potem było już super i nie załowałem że to zrobiłem : )
Aha moja mysz nie ma włosów czy to żle ?
Może wyłysiała od dotykania a może to choroba genetyczna?
Jest lekko starta łożysko ma wytarte ?
Czy myślicie że ma raka ?
Boje się o nią .
A jak umrze :567:
Zabiłem ją dotykiem ?
Nie chiałem :506:
Od poczatku nie meczylam mojego chlopaka "lysina", rozumiem ze moze sie to po prostu nie podobac. Ale jak juz sie poznalismy lepiej i dowiedzial sie ze tak sie czuje komfortowo to powiedzial ze nie ma nic przeciwko. Gdyby mial to nie robilabym tego! Cos bym mu zostawila!
z pedofilia? Cos z wami nie tak jak macie takie mysli w ogóle, :551: (Jarek)
z pedofilia? Cos z wami nie tak jak macie takie mysli w ogóle, :551: (Jarek)
z pedofilia? Cos z wami nie tak jak macie takie mysli w ogóle
O co wy mnie posądzacie.Ale czy taka całkiem łysa na dole nie wygląda jak małolatka?
Namawiam was kobietki, zostawiajcie chociaż cienki paseczek,zawsze starannie przystrzyżony, wygląda to bardziej dojrzale i pociągająco i w niczym nie przeszkadza.
Nie dopuszczajcie też do zbyt długich odrostów w miejscach wygolonych.
Kochać i być kochanym
Jarek pisze:Ale czy taka całkiem łysa na dole nie wygląda jak małolatka?
Namawiam was kobietki, zostawiajcie chociaż cienki paseczek,zawsze starannie przystrzyżony, wygląda to bardziej dojrzale i pociągająco i w niczym nie przeszkadza.
zgadzam się, zgadzam
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Co bym ze soba nie zrobila to i tak stara dupa jestem !!
Kobietki, źle mnie zrozumiałyście. Jestem daleki od tego, żeby namawiać kobietę, by robiła coś by się postarzeć (i tak wiem, że tego nie zrobi).
"dojrzalej" to nie to samo co "starzej"
Ale całkiem gołe cipcie mają małolatki (nawet nie wiem w jakim wieku im tam wyrastają włoski)
Kochać i być kochanym
O co wy mnie posądzacie.Ale czy taka całkiem łysa na dole nie wygląda jak małolatka?
W pelni popieram twoja wypowiedz Jarku. g:D
A co do mnie to ja mam zazwyczaj wielka fantazje w tych sprawach. czasem mam paseczek, innym razem jakis symbol, a nawet znaczek nike lub adidasa. mojemu facetowi sie to podoba-twierdzi ze to jest bardzo podniecajace-taki widoczek
pozdrawiam.
Myślę, że celem golenia jest aby łatwiej było utrzymać higienę i aby czuć się z tym najlepiej, a nie podążanie za modą i ryzykowne wycinanie fikuśnych figur (chociaż ważne też są upodobania partnera w tym względzie-tylko czy warto dla nich ryzykować zacięciem?). Proponuję zatem wąski paseczek, króciutko przystrzyżony-wygodnie i sexy.
Myślę, że celem golenia jest aby łatwiej było utrzymać higienę i aby czuć się z tym najlepiej, a nie podążanie za modą i ryzykowne wycinanie fikuśnych figur (chociaż ważne też są upodobania partnera w tym względzie-tylko czy warto dla nich ryzykować zacięciem?). Proponuję zatem wąski paseczek, króciutko przystrzyżony-wygodnie i sexy.
Zgadzam sie z Toba Jarek! Po1-wsze nie mam czasu na takie wydziwianie z różnymi wycieciami...a poza tym to jest troche dla mnie dziwne :566: ,ale jak ktos lubi to nie zabraniam:) A po-2 najlepiej jest sie normalnie ogolic i zalozyc jakas sexi bielizne...
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
a ja gole cala swoja myszke i to codziennie podczas kąpieli najpoierw ja napienie a potem maszynka jezdze sobie po mojej myszce i to we wszystkie strony i si enie kalecze bo jak bym ogolia tylko w gor e w dol to by bylo niedokladnie wygolona myszka a tak jak we wszystkie strony to jest gladziutka i aksamitna i mojemu chlopakowi to sie podoba i dziwi se jak ja to robie ze jesst tak dokadnie ogolona i ze sie nie kalecxze a to w sumie nic trudnego:)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”