dziecięce igraszki
Moderator: modTeam
No gazetki to przynosiłem do przedszkola gdy byłem w zerówce. Pamiętam że solidny przyupał za to miałem potem:P Masturbowac zaczełem sie w 4 klasie podstawówki a w 5 pierwszy raz uprawiałem petting
Chociaż tamtego okresu miło nie wspominam, szczególnie gdy patrze się na ta dziwczyne i myśle "jaki ja wtedy byłem głupi".

Witam Was!
Re: dziecięce igraszki
susanne pisze:Muszę się przyznać, że zaczęłam się masturbować w wieku ... - uwaga - ... 6 lat.
Tak naprawde jako mała, beztroska dziewczynka nie wiedziałam jeszcze o co zbytnio chodzi, nawet możliwe nie wiedziałam skąd się biorą dzieci, tymczasem przy każdej kąpieli umilałam ją sobie energicznymi ruchami malutkich jeszcze rączek
Pamiętam że po jakimś czasie obawiałam się tego, czy aby nie zajdę w ciąże.
Takie małe głupiutkie myślenie dziewczynki z przedszkola.
Zastanawiam sie kiedy wy zaczęliście się dopieszczać bądź czytać pierwsze świerszczyki pod kołderką.
no ładnie.... ładnie....
11 lat gdzieś myślę miałem..... w każdym razie jak dostałem pierwszego orgazmu (jeszcze bez wytrysku) to przestraszyłem się, że coś mi się stało... że coś sobie tam popsułem
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Hardcore pisze:jak w wieku 6 lat pierwsza masturbacja to co wyczyniasz teraz?
Staram się ograniczać
Szczerze mówiąc nie pamiętam dokładnie swojej pierwszej masturbacji, ale naprawdę od tamtej pory stała się moim największym nałogiem. Dobre pytanie: ciekawe co ja będe robić za kilka lat? Aż sama boję się myśleć <aniolek2>
Susanne! A już myslałam że to ja jakaś zboczona byłam!
Uwierz mi że ja też masturbowałam sie poraz pierwszy właśnie jak miałam 6 latek. Na początku przestawałam zanim doszłam do orgazmu ale raz kiedy go dostałam to byłam wręcz przerażona. Zupełnie nie wiedziałam co się dzieje i wiem że po tym wydarzeniu pzrestałam na jakiś czas. Ale potem moje rączki i tak znów wędrowały
Teraz mam 19 latek i mimo że współżyję z facetem to nie zrezygnowałam całkowicie z masturbacji.
natasza pisze:Też nie pamietam.
Ja bardziej opierałam się na wyobraźni. Uwielbiałam fantazjować, wymyślać sceny, z kim, gdzie, jak. Potrafiłam leżeć na kanapie całymi dniami. ;]
Hehehe mialam to samo
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”