Moze jestem staroswiecka i nerwowa

Moderator: modTeam
Emily pisze:Jedno krótkie pytanko, czy jak bierzecie tabletki anty to wolicie drogie panie odlozyc stare poczciwe gumki na bok ?
prezerwatywy są zbędne- no chyba, że często zminieasz partnerów- wtedy należałoby je stosować- ale nie aby chronić się przed ciążą, tylko przed chorobami przenoszonymi drogą płuciową...Sky pisze:yy to ja i misiek oprocz tego ze bior tabletki anty to uzywamy jeszcze prezerwatyw
Nom.mianowicie czy prezerwatywy sa dość bezbieczynym zabezpieczeniem przed niechcianą ciązą.
Po co sie truć hormonami, skoro jest guma; albo po co zakładać gumę, skoro już się bierze tabletki?Słyszłam wieloktotnie ze dziewczyny oprócz tego ze ich facet zabeziecza sie gumą, same sięgaja po tabletki..
jak się ma "pecha" to i biorąc pigłuki można zajść w ciążę...Ami pisze: mianowicie czy prezerwatywy sa dość bezbieczynym zabezpieczeniem przed niechcianą ciązą.
madziorka.m pisze:Przede wszytskim, ponieważ nie lubie jak po stosunku ze mnie wszytsko wycieka
Hardcore pisze:madziorka.m pisze:Przede wszytskim, ponieważ nie lubie jak po stosunku ze mnie wszytsko wycieka
nawet nie wiesz jaką przyjemność zabierasz swemu facetowi przez to swoje "nie lubienie"
madziorka.m pisze:wiem, ze wiele osob uważa łączenie prezerwatyw i tabletek za głupote
madziorka.m pisze:nie lubie jak po stosunku ze mnie wszytsko wycieka
Ami pisze:stwierdzacie ze albo jedno albo drugie
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 57 gości