witam!
Przedstawię problem:
Współzylismy z moją partnerką ostatnio 22 sierpnia(był to bodajże 3ci dzień po tym jak skończył się Jej okres) od tego czasu bywały tylko i wyłącznie "pieszczoty" oralne.
Owego 22giego oczywiście byliśmy zabezpieczni - prezerwatywa. 23ciego były pieszczoty, także te oralne oraz ja leżąc na partnerce dotkałem ją po plecach i w okolicach pupy penisem....wiem, że plemniki nie skaczą...
Powinna dostać koło 13stego okres, którego dalej nie ma. Wczoraj w okolicach 16stej robiliśmy dwa testy ciążowe(m.in Bobo test który można robić o każdej porze dnia), na których wynik był negatywny. Owa dziewczyna ma cykle nieregularne z racji tego, iż ma jakieś zrosty na jajnikach ale fakt faktem, że tyle dni okres się jej jeszcze nie spóźniał. Dodatkowo dużą dawke stresu przeżywała ostatnio i możliwe, że przez to owy okres się opóźnia.
Co uważacie? Jakie jest prawdopodobnieństwo, że jednak jest w ciąży? Możliwym jest aby okres tyle dni się spóźniał?
Dzięki za odpowiedź.
Ciąża, czy iluzja?
Moderator: modTeam
- Wstreciucha
- Weteran
Miłosz22 pisze:Jakie jest prawdopodobnieństwo, że jednak jest w ciąży?
zadne
Miłosz22 pisze:Możliwym jest aby okres tyle dni się spóźniał?
w wyniku silnego stresu ze sto dni moze sie jej spoznic
jak mozna miec w takiej sytuacji watpliwosci
UZYTA PRAWIDLOWO PREZERWATYWA DAJE STO PROCENT PEWNOSCI
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- ksiezycowka
- Weteran