Drodzy Forumowicze, mam taki problem:
Otóż przyjmuję już dłuższy czas Yasmin, ostatnio zachorowałam na anginę i przez jakieś 8 dni biorę antybiotyk (Xorimax - zawiera cefuroksym), pani doktor powiedziała, że nie wchodzi on w interakcje z tabletkami anty. No to posłuchałam.
A dzisiaj, kiedy jestem po 12 tabletce z opakowania i przy końcu antybiotyku, zaczęłam dość intensywnie krwawić.
Czy któraś z Was miała kiedyś coś takiego? Nie wiem co o tym myśleć, bo zdarza mi się to pierwszy raz, a kiedyś już brałam antybiotyk przy tabletkach i nie było takich rewelacji.
Czy może to być wina antybiotyku, czy cykl mi się nie daj Boże zupełnie przestawił, a może jeszcze jakieś dni płodne wchodzą w grę?
Bardzo proszę o pomoc
Krwawienie przy antybiotyku i tabletkach
Moderator: modTeam
- blacknessie
- Pasjonat
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Krwawienie przy 12 tabletce? Domniemywam, że nie chodzi o krwawienie z nosa Wery strejndż Plamienia przy pierwszych 2 opakowaniach to słyszałem, ale o czymś takim?
A i angina to raczej nic fajnego. Właśnie to przerabiam
A i angina to raczej nic fajnego. Właśnie to przerabiam
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
Moze miec to zwiazek z kolidowaniem antybiotyku i tabletek anty, ale nie musi,. Taki skutek mogą tez miec pigułki. Trudno jest jednoznacznie powiedziec, co jets tego przyczyną. Ja jednak bym poszła do lekarza (ginekologa) i sie dowiedziała konkretnie.
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”