MERCILON i alkohol
Moderator: modTeam
-
- Bywalec
Kobiety mam pytanie. Czy ktoras z Was bierze tabletki MERCILON ? Bo mojej Lady lekarz je przepisal a gdy spytala sie o spozywanie alko to jej rzekl ze w moze ale w sladowych ilosciach. Jest to troche uciazliwe i dla Niej i dla mnie, bo na imprezach ona sie wiele nie moze napic a ja jak chce sie napic wiecej (czyt. często:) to slysze wyrzuty
- ksiezycowka
- Weteran
Zenon_Zmyłer, to cos Ci źle powiedział. Przy nich jak przy innych trzeba pić, ale jak zawsze z umiarem [nawet jak sie tabsow nie bierze]. Dlatego wlasnie ze mozna je zwymiotowac i zostanie przerwane ich dzialanie.
A jak przypuszczam jestescie dosyc mlodzi i mowiac szczerze wiadzac mlodzierz i to jak sie bawi to ja mu sie nie dziwie ze nieco wam przesadzil
A jak przypuszczam jestescie dosyc mlodzi i mowiac szczerze wiadzac mlodzierz i to jak sie bawi to ja mu sie nie dziwie ze nieco wam przesadzil
-
- Bywalec
Trzeba hehe dobrze powiedzianemoon pisze:[ Przy nich jak przy innych trzeba pić,
No w sumie i moze , ale ilosci sladowe to dla mnie to kilka cukierkow z rumemmoon pisze:A jak przypuszczam jestescie dosyc mlodzi i mowiac szczerze wiadzac mlodzierz i to jak sie bawi to ja mu sie nie dziwie ze nieco wam przesadzil
Dzieki fest dobre Kobiety
- ksiezycowka
- Weteran
Zenon_Zmyłer pisze:Bo mojej Lady lekarz je przepisal a gdy spytala sie o spozywanie alko to jej rzekl ze w moze ale w sladowych ilosciach.
Nieprawda. Alkohol nie ma wplywu na substancje zawarte w tabetce - z tym alkoholem chodzi tylko o to zeby nie zwymiotowac tabletki po nadmiernym spozyciu alkoholu.
Jest to troche uciazliwe i dla Niej i dla mnie, bo na imprezach ona sie wiele nie moze napic a ja jak chce sie napic wiecej (czyt. często:) to slysze wyrzuty
Niech pije ile chce byle nie rzygała Nie zaszkodzi jej to (no chyba ze na drugi dzien bedzie sie źle czuła ). Gdyby alkohol szkodzil tabletkom to na pewno byloby o tym napisane w ulotce a nie jest
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”