Conamore
Moderator: modTeam
Conamore
Co sadzicie o tym? Sa tak dobre jak Durexy? Caly czas uzywalem Durexow Extra Safe. Niestety, kiedys kupilem jakies takie tanie prezerwatywy za 3zl (z jakas gola lafirynda na opakowaniu), i okazaly sie tragiczne! Jakbym kochal sie w jednorazowce niz w dobrej prezerwatywie. Chcialbym kupic jakies dobry big pack, ale wydac 8zl za to, zeby wywalic 12 prezerwatyw do smieci, to nie wydatek jna moja kieszen.
- Sir Charles
- Weteran
Haro pisze: Niestety, kiedys kupilem jakies takie tanie prezerwatywy za 3zl (z jakas gola lafirynda na opakowaniu), i okazaly sie tragiczne! Jakbym kochal sie w jednorazowce niz w dobrej prezerwatywie.
Zabiłeś mnie
Nie mam dużego doświadczenia z prezerwatywami, ale to które mam z tymi z gołą lafiryndą, czyli z Unimilem, jest lepsze niż z Durexami
soul of a woman was created below
a my uzywalismy sporo jak nas jeszcze bylo stac durexow i bylismy zadowoleni. dopoki nie znalezlismy tanszych a jak dla nas rownie dobrych. taka firma RoseTex. wejdz sobie jak chcesz na gumki.pl. nawet niezle ceny maja. jak zamawia sie duzo na raz mozna zaoszczedzic
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Ja w zyciu uzywalem prezerwatyw dwoch firm: Durex oraz Unimil. Z czego te drugie tylko raz bo byly tragiczne. Od tamtej pory mialem tylko Durexy Extra Safe. Zawsze w sprawach zabezpieczenia zero kompromisow z mojej strony bylo ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> ta też jest fajna
-
- Weteran
Nasza ulubiona marka. <browar> Stanowczo wolimy niz Durexy. Jakies takie mniej wyczuwalne sa. I cena tez przyjemniejsza. Ale najlepiej sam wyprobuj, bo kazdemu co innego pasuje.
[ Dodano: 2006-09-05, 16:40 ]
madziorka.m pisze:dopoki nie znalezlismy tanszych a jak dla nas rownie dobrych. taka firma RoseTex.
O wlasnie. To tej nazwy nie moglam sobie przypomniec. Kupilismy jedne ostatnio nad morzem i fajne byly. Tyle, ze tam zaplacilismy ponad 5zl (za 3szt.), a potem w Makro widzialam takie za niecale 2zl Nie ma jak zdzierac na turystach
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran
sadi pisze:Ja w zyciu uzywalem prezerwatyw dwoch firm: Durex oraz Unimil. Z czego te drugie tylko raz bo byly tragiczne. Od tamtej pory mialem tylko Durexy Extra Safe
No tak, ale... Niestety wyjatkowo naruszaja zawartosc portfela. Teraz to kupie chyba te Conamore, zobaczymy co z nich wyniknie, a pozniej sprobuje z tymi RoseTex'ami.
Haro pisze:No tak, ale... Niestety wyjatkowo naruszaja zawartosc portfela. Teraz to kupie chyba te Conamore, zobaczymy co z nich wyniknie, a pozniej sprobuje z tymi RoseTex'ami.
Jak mi pekly wszystkie Unimile [czyli 3] podczas jednej nocy to dalem sobie spokoj i wolalem nie kombinowac dla swietego spokoju. Jak widac opini tyle ilu ludzi, wiec sam bedziesz musial zdecydowac ;DD
-> ta też jest fajna
-> ta też jest fajna
- Sir Charles
- Weteran
Sir Charles pisze:Albo żadnego z nich nie nałożyłeś prawidłowo, albo cała paczka była tak z pięć lat przeterminowana. Innej możliwości nie widzę
W takim raziekolejny + dla Durexow za to ze nawet zalozone nieprawidlowo sa nie do zdarcia ;DD
-> ta też jest fajna
-> ta też jest fajna
heh, ja nie wiem jak to sie dzieje, ze niektorym wszystkie 3 z opakowania pekaja. my od roku jechalismy na prezerwatywach roznych marek i jeszcze sie nie zdazylo ani razu, zeby pekla. a co do unimili, nienawidze ich za te brzydkie opakowania, za to ze smierdza niemilosiernie i nawet po zdjeciu jeszcze ten zapach unosi sie np na rekach 3 dni a do tego jakies takie grube:/:/
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
ja to jak zdjalem i umylem rece mydlem to jeszcze walilo wali jak te moje rekawiczki lateksowe jak kluje klientow i musze zalozyc wiec durexy maja plus za zapach ale musze dac minus za cenne ale dam jeszcze plusa za renome i bezpieczenstwo ktore sama nazwa zapewnia mlodym para
Ptaszniki to Moja Pasja I mam Kilka nA Sprzedaz [;
- ksiezycowka
- Weteran
unimile- dobre i polskie . Nie wiem, co wyjątkowego w Durexach I nie o cenę mi chodzi A szwedzkie są dobre samochody, niekoniecznie gumy
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
moon pisze:A ja durexom z azapch daje minusa. toz one tez tak jada ze hoho A smakuja
Mozna uzyc durexow smakowych,sa w roznych smakach "Durex Select" [truskawka, pomarańcza, banan i mięta]
moon pisze:I to uczucie ze juz cala zasmierdlas od srodka...
Heh nawet jak robie przyslowiowa minetke to po unimilach az mi sie zygac chce gdy wczesniej byla stosowana prezerwatywa, bo ten zapach lateksu pozostaje w myszce,po durexach tak nie mam, nawet nie muszqa byc te smakowe.
Ptaszniki to Moja Pasja I mam Kilka nA Sprzedaz [;
DREADMAN pisze:moon pisze:A ja durexom z azapch daje minusa. toz one tez tak jada ze hoho A smakuja
Mozna uzyc durexow smakowych,sa w roznych smakach "Durex Select" [truskawka, pomarańcza, banan i mięta]
Tyle że one nie są smakowe, ale zapachowe Nie wyobrażam sobie jak można jakąkolwiek gume wziąć do ust
- ksiezycowka
- Weteran
Jakbym nigdy nie uzywala Lateks to lateks i zawsze jedzie. bardziej albo mniej ale zawsze...DREADMAN pisze:Mozna uzyc durexow smakowych,sa w roznych smakach
No a jak ma dziewczyna? "Chlopie idz to umyj!"DREADMAN pisze:to po unimilach az mi sie zygac chce gdy wczesniej byla stosowana prezerwatywa
Ja tez nie Ja mowie raczej o efekcie "po gumie".Anula pisze:ie wyobrażam sobie jak można jakąkolwiek gume wziąć do ust
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Nie koniecznie musi byc to uczulenia na latex. Uczulac Ją może tez srodek nawilzający znajdujacy sie na gumkach. Ja mialam uczulenia po kazdych zapachowych i smakowych.
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”