Ginekolog i ciąża
Moderator: modTeam
Ginekolog i ciąża
Powiedzcie mi prosze czy ginekolog jest w stanie usunac ciaze tabletkami czy czyms? Tak zeby nie bolalo ani nic!!!
-
- Weteran
koju pisze:Powiedzcie mi prosze czy ginekolog jest w stanie usunac ciaze tabletkami czy czyms? Tak zeby nie bolalo ani nic!!!
Nie. Aborcja to aborcja, moze powodowac rozne problemy psychiczne, fizyczne, klopoty ze zdrowiem, depresje, nieplodnosc etc.
Ciaza to nie katar, a powazna zmiana i "usuniecie" jej jest powazna ingerencja w organizm.
Cokolwiek mozna zrobic w 72h po stosunku. Potem to... Zreszta to nielegalne jest. No i jaka odpowiedzialnosc psychiczna...
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
W polsce tabletki poronne (=aborcja rzecz jasna) nie sa dostepne.koju pisze:Powiedzcie mi prosze czy ginekolog jest w stanie usunac ciaze tabletkami czy czyms?
Sa male szanse, zeby nie mialoby to zadnego wplywu - fizycznego badz psychicznego. To nie jest jak zjedzenie tic tac'a. Co juz zresztą kotka wczesniej opisala.koju pisze:Tak zeby nie bolalo ani nic!!!
A gdzie mozna by dostac te tabletki poronne? Czy ktos bylby w stanie mi to zalatwic? Drogie to jest??? Dajcie mi jakies info bo kurde mojej dziewczynie spoznia sie okres i w cholere sie boje ze jest w ciazy! rodzice by nas zamordowali chyba! Dlatego szkam juz czegos zeby jakby co to sie ta sprawa tak nie ciagnela! Prosze pomocy!!!!!! 

A test zrobiliscie??koju pisze:mojej dziewczynie spoznia sie okres i w cholere sie boje ze jest w ciazy!
Sorry, ale to Wasza sprawa, zeby ew. cos takiego skolowac.koju pisze:A gdzie mozna by dostac te tabletki poronne? Czy ktos bylby w stanie mi to zalatwic?
Skoro sam postinor kosztuje ok60zl, to to raczej nie bedzie tanie - a koncu to nie cukierkikoju pisze:Drogie to jest???

Swoja droga, ile macie lat?
człowieku trzeba było myśleć zanim zaczeliście sie stukać!!!!
zamiast szukać ratunku to poszukaj lepiej informacji o antykoncpcji!!!!!
najlepiej zafunduj jej profilaktycznie skrobanke.... qwa koleś idź do apteki po test, majątku nie kosztuje niech sobi zrobi test a nie panike siejesz!!! i pewni okres jej sie spóźnia o 2 dni co?
zamiast szukać ratunku to poszukaj lepiej informacji o antykoncpcji!!!!!
najlepiej zafunduj jej profilaktycznie skrobanke.... qwa koleś idź do apteki po test, majątku nie kosztuje niech sobi zrobi test a nie panike siejesz!!! i pewni okres jej sie spóźnia o 2 dni co?
- ksiezycowka
- Weteran
Zabezpiecalismy sie ale raz bedac nad woda w pontonie 2 razy moj penis byl w niej. oczywiscie nie mialem wytrysku! Ale i tak moglo cos (plemniki) sie dostac nie? Juz powoli mija 3 dzien jak jej sie spoznia ale uspokoiliscie nie! Przed tym jak mi napisaliscie o tym to nie chcialem z lozka wychodzic:)
Dzieki za pomoc! Jakby nie to to teraz jz bym wariowal!
[ Dodano: 2006-07-29, 08:59 ]
Kolejny dzien bez okresu mojej dziewczyny! Ona uz nie umie wytzrymac i idzie dzisiaj po test! Teraz znowu zaczalem sie bac! Ludzie a co bedzie jak ona jednak jest w ciazy!? Co ja wtedy moge zrobic? Albo co my mozemy zrobic? Napisze wam jak zrobi juz te testy i mi napisze! Trzymajcie kciuki! Boze.....
[ Dodano: 2006-07-29, 13:23 ]
JEST!!!!!!!!!!! Zrobila est i negatywny wyszedl!!!!!!!!!!! Kuzwa ale sie ciesze!!!!!! Dzieki ludzie!!!!!!! Pozdrawiam!!!!!!

[ Dodano: 2006-07-29, 08:59 ]
Kolejny dzien bez okresu mojej dziewczyny! Ona uz nie umie wytzrymac i idzie dzisiaj po test! Teraz znowu zaczalem sie bac! Ludzie a co bedzie jak ona jednak jest w ciazy!? Co ja wtedy moge zrobic? Albo co my mozemy zrobic? Napisze wam jak zrobi juz te testy i mi napisze! Trzymajcie kciuki! Boze.....

[ Dodano: 2006-07-29, 13:23 ]
JEST!!!!!!!!!!! Zrobila est i negatywny wyszedl!!!!!!!!!!! Kuzwa ale sie ciesze!!!!!! Dzieki ludzie!!!!!!! Pozdrawiam!!!!!!
- Sir Charles
- Weteran
koju pisze:Kolejny dzien bez okresu mojej dziewczyny! Ona uz nie umie wytzrymac i idzie dzisiaj po test! Teraz znowu zaczalem sie bac! Ludzie a co bedzie jak ona jednak jest w ciazy!? Co ja wtedy moge zrobic? Albo co my mozemy zrobic?
koju pisze:JEST!!!!!!!!!!! Zrobila est i negatywny wyszedl!!!!!!!!!!! Kuzwa ale sie ciesze!!!!!! Dzieki ludzie!!!!!!! Pozdrawiam!!!!!!
Ja pierdziele

soul of a woman was created below
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”