Gumka a Ciąza
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Hej mam pytanko. Wczoraj uprawiałem sex ze swoja dziewczynką,ona wpierw mnie dotykała po penisie lizała itd a póżniej nałożyła mi gumke więc na rękach mogła mieć plemniki które przeniosła na gumke. Dodatkowo sex uprawialiśmy z globulką więc jak duże jest prawdopodobieństwo że jest w ciąży
????
-
- Początkujący
- Maniak
[ Dodano: 2006-07-14, 16:00 ]
to ty myślisz, że plemniki siedzą na członku tak sobie dla zabawy?
lol
[ Dodano: 2006-07-14, 16:00 ]
bartolomeo pisze:dotykała po penisie lizała itd a póżniej nałożyła mi gumke więc na rękach mogła mieć plemniki
to ty myślisz, że plemniki siedzą na członku tak sobie dla zabawy?
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- ksiezycowka
- Weteran
- Początkujący
bartolomeo pisze:Wczoraj uprawiałem sex ze swoja dziewczynką,ona wpierw mnie dotykała po penisie lizała itd a póżniej nałożyła mi gumke więc na rękach mogła mieć plemniki które przeniosła na gumke
Uwielbiam takie łańcuchy przyczynowo-skutkowe
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
siema mam troszke inny problem uprawielm seks
z dziewczyna dzis i jak z niej wychodzilem to na prezerwatywie byla taka substancja taka spieniona mysle ze to ten srodek nawilzajacy byl
tak mi sie wydaje sprawdzilem prezerwatywe nie pekla napewnio
moja dziewczyna miala raczej dni nie plodne
czy to mogla by byc substancja ta ktora nawilza prezerwatywe ? czy substancja ktora nawilza jej myszke ? prosze o odp czy jest mozliwosc zajscia w ciaze
bo jakos tak sobie wkrecilem 
-
- Początkujący
Była prezerwatywa i globulka. Mówisz że mam wyobrażnie więc nie cwaniakuj tylko sam a nie chce se zepsuć żyvia więc wole się zabezpieczyć i dla upewnienia zaptać.
[ Dodano: 2006-07-15, 22:50 ]
Była prezerwatywa i globulka. Mówisz że mam wyobrażnie więc nie cwaniakuj tylko sam sprubuj sexu a przed tem postaw się w sytuacji gdy wpadasz a nie masz kasy na dziecko itp!!!!!!!!!!
a nie chce se zepsuć żyvia więc wole się zabezpieczyć i dla upewnienia zaptać.

[ Dodano: 2006-07-15, 22:50 ]
Była prezerwatywa i globulka. Mówisz że mam wyobrażnie więc nie cwaniakuj tylko sam sprubuj sexu a przed tem postaw się w sytuacji gdy wpadasz a nie masz kasy na dziecko itp!!!!!!!!!!

bartolomeo pisze:Była prezerwatywa i globulka. Mówisz że mam wyobrażnie więc nie cwaniakuj tylko sam a nie chce se zepsuć żyvia więc wole się zabezpieczyć i dla upewnienia zaptać
Prosisz o rade wiec sie nie miotaj jak kupka w trawie tylko dziekuj, ze ludzie ci mowia co i jak. Po prostu wezcie, zacznijce poczatkujacy drodzy jakies informacje o tym zdobywac. Internet jest, ksiazki sa. Przeczytajcie cos a pozniej zacznijcie sie "seksic" bo nam pozniej wykwitaja takie wiatropylne tematy.
physiux pisze:Jest bardzo duże jeśli Twoja dziewczyna jest wiatropylna ;]
Zostalo jeszcze niepokalane poczecie.
A jak sie ktos "boi, ze sobie zycie przez seks zmarnuje" TO NIECH NIE UPRAWIA SEKSU bo do tego nie dorosl. Seks= konsekwencje, w tym tez dziecko. Czy to naprawde tak ciezko zalapac?

Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Znasz konsekwencje? Boisz się? Więc się nie bzykaj- proste!a przed tem postaw się w sytuacji gdy wpadasz a nie masz kasy na dziecko itp!!!!!!!!!!
Sobie? A o swojej dziewczynie nie pomyślisza nie chce se zepsuć życia

[ Dodano: 2006-07-15, 23:43 ]
DREADMAN, tą substancją była raczej ta,
... Skoro gumka nie pękła, to tatusiem (nie)stety nie zostaniesz.DREADMAN pisze: ktora nawilza jej myszke

DREADMAN pisze:siema mam troszke inny problem uprawielm seksz dziewczyna dzis i jak z niej wychodzilem to na prezerwatywie byla taka substancja taka spieniona mysle ze to ten srodek nawilzajacy byl
tak mi sie wydaje sprawdzilem prezerwatywe nie pekla napewnio
moja dziewczyna miala raczej dni nie plodne
czy to mogla by byc substancja ta ktora nawilza prezerwatywe ? czy substancja ktora nawilza jej myszke ? prosze o odp czy jest mozliwosc zajscia w ciaze
bo jakos tak sobie wkrecilem
halo widzi mnie ktos ? czy musze zakladac nowy temat zeby zostac zauwazonym ? halo halo...?:wiesz jak wyjalem go to byl tak zwilzony ta substancja ale guma nie pekla
czy ta substancja nawilzajaca z substancja z myszki mogla spowodowac na prezerwatywie taki kogiel mogiel
- ksiezycowka
- Weteran
Aaaa! Wielkiego! Pełnego spermy!

bartolomeo pisze:Była prezerwatywa i globulka. Mówisz że mam wyobrażnie więc nie cwaniakuj tylko sam sprubuj sexu a przed tem postaw się w sytuacji gdy wpadasz a nie masz kasy na dziecko itp!!!!!!!!!!
Dobrze, dobrze. Najpierw sięgnij do słownika, potem poczytaj na temat seksu, a nie wszystko zaczynasz - za przeproszeniem od dupy strony, tak dosłownie jak i w przenośni, a potem panikujesz nie mając ku temu najmniejszych podstaw.
Moim życiem seksualnym się nie przejmuj, jest w jak najlepszym porządku.
Seks to nie tylko przyjemność, ale - przede wszystkim - duża odpowiedzialność. Nie bierz się za niego, jeśli nie jesteś gotów na ew. wpadkę. Spójrz w jaki sposób piszesz na temat dziecka: zepsute życie... Zastanów się dobrze zanim następnym razem pójdziesz ze swoją kobietą do łóżka, bo najwidoczniej do tego nie dorosłeś.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”