Hejka wszystkim, nie wiem w sumie w jakim dziale powinnam pisać o tym, bo to tak różnie ludzie inni piszą, ale....
Mam takie pytanko. Prosiłabym o wnikliwe przeczytanie. Ostatnio spóźnia mi się okres o pare dni jak narazie. Ale jestem chora i mam gorączkę więc liczę że to przez to. Jednak.... w dni płodne robiłam mojemu chłopakowi loda, ale nie skończyłam (i nie było spermy). Zaraz po tym, wsadził mi penisa bez prezerwatywy. Kilka razy <seks> a potem wyjął, założył prezerwatywę i jeszcze z jakieś dobre 5-10 min minęło aż doszedł. Czy jest więc jakieś prawdopodobieństwo że mogłabym być w ciąży? Zna się ktoś może na tym?
Ciąża?
Moderator: modTeam
Żabcia, ja z moja dziewczyna robimy tak czesto..jednak staramy sie by bylo to w dniach bezplodnych na wszelki wypadek lepszego bezpieczenstwa...raz jedyny jak sprawy potoczyly sie za daleko to postinor.
zagrozenie minimalne raczej.
zagrozenie minimalne raczej.
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”