Ciąża?

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Żabcia
Entuzjasta
Entuzjasta
Ciąża?

Postautor: Żabcia » 26 cze 2006, 08:54

Hejka wszystkim, nie wiem w sumie w jakim dziale powinnam pisać o tym, bo to tak różnie ludzie inni piszą, ale....
Mam takie pytanko. Prosiłabym o wnikliwe przeczytanie. Ostatnio spóźnia mi się okres o pare dni jak narazie. Ale jestem chora i mam gorączkę więc liczę że to przez to. Jednak.... w dni płodne robiłam mojemu chłopakowi loda, ale nie skończyłam (i nie było spermy). Zaraz po tym, wsadził mi penisa bez prezerwatywy. Kilka razy <seks> a potem wyjął, założył prezerwatywę i jeszcze z jakieś dobre 5-10 min minęło aż doszedł. Czy jest więc jakieś prawdopodobieństwo że mogłabym być w ciąży? Zna się ktoś może na tym?
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 26 cze 2006, 08:59

Żabcia pisze:Czy jest więc jakieś prawdopodobieństwo że mogłabym być w ciąży?

jak dla mnie minimalne, a nawet żadne.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Żabcia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Żabcia » 26 cze 2006, 09:06

hmm.. no mam nadzieję, bo wiem że wtedy byłam płodna. Podobno jakiś płyn czy coś się wydobywa przed spermą jeszcze, ale nie było tego chyba przy robieniu loda, nie? :>
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 26 cze 2006, 09:08

Mogło być, ale musiałabyś być wyjatkowa, żeby w ten sposób się zapłodnić. <aniolek>
Nic się nie martw.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 26 cze 2006, 09:43

nie wiem w sumie w jakim dziale powinnam pisać o tym,
Dział: "Antykoncepcja, ciąża, macierzyństwo." :]
Żadne prawdopodobieństwo zajścia w ciążę.
cajmer

Postautor: cajmer » 26 cze 2006, 11:20

Bądżmy szczerzy, prawdopodobieństwo jest zawsze... Tylko teraz pytanie jak duże...
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 26 cze 2006, 11:48

Żabcia, ja z moja dziewczyna robimy tak czesto..jednak staramy sie by bylo to w dniach bezplodnych na wszelki wypadek lepszego bezpieczenstwa...raz jedyny jak sprawy potoczyly sie za daleko to postinor.
zagrozenie minimalne raczej.
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Ruun
Początkujący
Początkujący
Postautor: Ruun » 26 cze 2006, 12:14

jeśli nie bierzesz tabletek a w łozył ci bez prezerwatywy to nawet jak bylo to kilka pchniec jest możliwośc wpadki <glaszcze>

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”