Ciąża a krwawienie z odstawienia

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
jelonek
Entuzjasta
Entuzjasta
Ciąża a krwawienie z odstawienia

Postautor: jelonek » 13 cze 2006, 12:41

Moze zna ktos odpowiedz na nurtujace mnie pytanie...Bo juz sama nie wiem, jak to jest. Stosuje od pol roku pigulki. Zwykle w 3-4 dniu przerwy zaczyna mi sie krwawienie. Kiedy budze sie tego czwartego dnia i jeszcze krwawienia nei ma, to sie stresuje, dopoki sie nie pojawi. Ale wlasciwie to nei wiem, jak to jest z krwawieniem z odstawienia podczas ciazy. Tak samo jak ze zwyklym? Tzn. ze jesli sie zajdzie w ciaze, to krwawienia nie ma?
cFaniara
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: cFaniara » 11 lip 2006, 20:03

mnie tez ztrasznie to interesuje jak to jest hmm ... moze krwawienie wtedy nie wystepuje
sama nie wiem w sumie nie jest to "normalna" miesiaczka
marihuana leczy głowy chore ....
Scarllet22
Początkujący
Początkujący
Re: Ciąża a krwawienie z odstawienia

Postautor: Scarllet22 » 13 lip 2006, 20:58

jelonek pisze:Moze zna ktos odpowiedz na nurtujace mnie pytanie...Bo juz sama nie wiem, jak to jest. Stosuje od pol roku pigulki. Zwykle w 3-4 dniu przerwy zaczyna mi sie krwawienie. Kiedy budze sie tego czwartego dnia i jeszcze krwawienia nei ma, to sie stresuje, dopoki sie nie pojawi. Ale wlasciwie to nei wiem, jak to jest z krwawieniem z odstawienia podczas ciazy. Tak samo jak ze zwyklym? Tzn. ze jesli sie zajdzie w ciaze, to krwawienia nie ma?

Jesli po lub w czasie 7-dniowej przerwie nie dostalas okresu musisz zrobic test ciazowy w zadnym wypadku nie zaczynaj drugiego opakowania.Najepiej skonsultowac sie ze swoim lekarzem.Tabletki jesli bierzesz o czasie, nie zapomniesz o zadnej i nie dojdzie do wydalenia jej z organizmu(np.przez wymioty badz biegunke) to daja 100% pewnosci :) pozdrawiam:)

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”