odstawiam pigulki...co teraz?
Moderator: modTeam
odstawiam pigulki...co teraz?
Rozstalam sie z chlopakiem i z tego powodu przestaje brac tabl.Co bedzie potem z moim cyklem??
- Sylwunia24
- Entuzjasta
- Weteran
- Weteran
U mnie z cyklem tak jak zanim zaczelam brac pigolki, czyli calkowicie zanika. jesli co miesiac nie wezme proszkow wywolujacych okres, to nie mam miesiaczki...... eh. musze sobie wkoncu zrobic dokladniejsze badaniaSylwunia24 pisze:U mnie po odstawieniu tabletek bylo zupęłnie normalnie. Cykl bez zmian.
- Candy Killer
- Uzależniony
tez odstawiam tabletki teraz bo moj z kolei wyjechal wiec po co mam sie meczyc:)i tak sie zastanawialam czy aby nie przytyje bo niektore dziewczyny po odstawieniu przytyly dosc sporo...miala ktoras z was problem z waga po odstawieniu?czy moze schudla ktoras z was?:) bo moja kuzynka troche zleciala z waga:]
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
a swoją drogą czy decyzje o zaprzestaniu brania tabletek mozna podjac samemu czy lepiej skonsultowac to z ginekologiem?
dobrze ze jest ten temat bo tez mam taka sytuacje ze moge przerwac branie tabletek....tyle ze mam jeszcze dwa opakowania juz wykupione jeszcze nie otwarte i zastanawiam sie co z nimi zrobic szkoda zeby sie kasa zmarnowała wiec moze jeszcze z dwa miesiace bede brac a potem skoncze...niestety do apteki ich nie zwróce bo juz sie nie da....
dobrze ze jest ten temat bo tez mam taka sytuacje ze moge przerwac branie tabletek....tyle ze mam jeszcze dwa opakowania juz wykupione jeszcze nie otwarte i zastanawiam sie co z nimi zrobic szkoda zeby sie kasa zmarnowała wiec moze jeszcze z dwa miesiace bede brac a potem skoncze...niestety do apteki ich nie zwróce bo juz sie nie da....
- ksiezycowka
- Weteran
Mozesz odsprzedac kolezance taniejagata pisze:asa zmarnowała wiec moze jeszcze z dwa miesiace bede brac a potem skoncze...niestety do apteki ich nie zwróce bo juz sie nie da....

Ja bym ise skonsultowalaOlivia pisze:Nie trzeba chyba.
[ Dodano: 2006-06-06, 17:36 ]
Ale tez nie sadze ze trzeba. Ja bym wolala mojemu gienkowi dac znac po prostu jak i z tym ze nie robie przerwy miedzy opakowaniami itd
Candy Killer pisze:czy moze schudla ktoras z was?:) bo moja kuzynka troche zleciala z waga:]
Ja kiedys schudlam. I to sporo.
Olivia pisze:Ja podjęłam se sama. Nie trzeba chyba
Ja rok temu tez. I nic mi sie nie stalo. To nie psychotropy czy cos w tym stylu, ze trzeba schodzic powoli bo ci nagle odbije czy wykreci.
moon pisze:nie robie przerwy miedzy opakowaniami itd
To trzeba na pewno zglaszac bo to jest dodawanie hormonow. Odejmowanie (chyba, ze przy konkretnym leczeniu) nie musi byc zglaszane.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
no i jak widac rózne dziewczyny róznie przechodzą czas po odstawieniu tabletek.....dlatego wydaje mi sie ze np choćby dla dowiedzenia sie jakie mogą bys skutki po odstawieniu tabletek warto porozmawiac z ginekologiem...wtedy bedziemy wiedziały czego sie spodziewac i spokojniej bedziemy oczekiwac az nasz organizm przyzwyczaji sie do "nowych-starych" warunków 
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”