maly problem

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

pawell
Początkujący
Początkujący
maly problem

Postautor: pawell » 29 maja 2006, 22:24

NO wiec mam takie pytanko wy pewnie bedziecie wiedziec:). czy podczas ocierania sie penisa o pochwe w czwartym dniu okresu moglo dojsc do zapłodnienia? no i dni okresu to dni płodne czy nie? Help;//////////////
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 29 maja 2006, 22:29

ale penis gdzie sie dokładnie ocierał.. bo to doprawdy interesujące... tzn czy doszło do penetracji czy nie? bo jak tak sobie sie ocierał na zewnątrz i nie było nigdzie tam plemniczkow to nie czaje jak do zapłodnienia by miało dojść
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 29 maja 2006, 22:30

Nie ten dział Forum, nie takie sformułowanie tematu, by odpowiedź dostać...

no ale skoro takie Twoje życzenie, to odpowiedzi udzielę:

... w 4ym dniu okresu mogłeś spokojnie wejść, zrobić swoje i popatrzeć jak twojemu kochaniu Twe nasienie między pośladkami spływa... bo żadnego ryzyka zapłodnienia (no chyba, że masz plemniki z 10-dniowym okresem "przydatności") nie było, nie ma i nie będzie.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
pawell
Początkujący
Początkujący
Postautor: pawell » 29 maja 2006, 22:31

NO chodzi mi o to ze o srom sie ocieral no i z moze z cm dwa wszedl i ile na taka dlugosc moze wejsc, no a plemniki to z tego sluzu w penisie przeciez sa... no i co z tym okresem bo szukalem ale roznie ludzie mowia:/
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 29 maja 2006, 22:32

Nie ten dzial.

Bylo juz od cholery takich tematow.

Proponuje sie zapoznac podstawami funkcjonowania organizmu czlowieka.

Nic z tego nie powinno byc na 99,9(9)%, ale sa znaki na niebie i ziemi...

Proponuje myslec przed, na przyszlosc.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
pawell
Początkujący
Początkujący
Postautor: pawell » 29 maja 2006, 22:36

Dział : "seks,kontakt fizyczny" wiec kontak fizyczny byl;], nie jestem stalym bywalcem forum ale pewnie wy macie racje... w kazdym badz razie sorki i dzieki za odpowiedz:)
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 29 maja 2006, 22:40

Ale istnieje jeszcze taki dzial jak: "Antykoncepcja, ciąża, macierzyństwo ", a w koncu o to pytasz (tzn. czy antykoncepcja byla wystarczajaca, zeby nie doszlo do ciazy i macierzynstwa), ne?
Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 29 maja 2006, 22:42

pawell pisze:NO chodzi mi o to ze o srom sie ocieral no i z moze z cm dwa wszedl i ile na taka dlugosc moze wejsc, no a plemniki to z tego sluzu w penisie przeciez sa... no i co z tym okresem bo szukalem ale roznie ludzie mowia:/

W trakcie okresu Twoja kobieta jest bardzo narażona na infekcje, więc nawet gdy regularnie robicie to "bez" to polecałbym jednak gumkę lub wcześniejsze dokładne umycie członka.
Jeżeli chodzi o możliwość zapłodnienia kobiety w trakcie okresu, to jest ona hipotetyczna (zapewne medycyna zna kilka takich przypadków, ale prawdopodobieństwo jest prawie zerowe... na pewno niższe niż przy używaniu wszystkich możliwych zabezpieczeń na raz w dniu owulacji).
Owszem, w płynie przedejakulacyjnym znajduje się kilkaset plemników zapewne, ale w opisanej sytuacji mogliście się kochać bez zabezpieczeń (z zachowaniem norm higieny opisanych powyżej) i nic by z tego nie wynikło.
Jeżeli nie znacie się na "tym" to po co było się w ogóle za "to" zabierać w pierwszej kolejności?
pawell
Początkujący
Początkujący
Postautor: pawell » 29 maja 2006, 22:47

kotka- masz racje:P,Kubek- a ja doswiadczenia w tym nie mam stad moje obawy..... a czysty byl wiec o to sie nie martwie:PPPPPPPPP
Savalas
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Savalas » 29 maja 2006, 23:16

wy się tu nieznęcajcie nad gościem że nie ten dział, czy że temat już był. ciekawe czy jak wy byście byli tak słabo obeznani to byście się bawili w wyszukiwarke i wpisywanie pińciuset kombinacji słów na tytuł tematu. jak ktoś niechce niech mu nie odpisuje. forum jest od tego by na bierząco zajmować się problemami ludzi związanych z seksem a nie jest po to by były na nim spisane wszystkie tematy i miały się nie powielać. to troche chore podejście !! zamiast forum to się wtedy nazywa encyklopedia z komentarzami.

a wracając do tematu. szanse są niewielkie byście za 9 miesięcy przegryzali pępowiną żytnią wyborową czy inny cud polskiego przemysłu spożywczego. aczkolwiek zdarza się i w totolotku trafić szóstke na chybił trafił, więc póki jesteście młodzi róbcie to w gumiakach, bo chyba dla odrobiny przyjemności nie warto mieć za młodu potomstwa, a w tym kraju nie daj boże bliźniaków
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 29 maja 2006, 23:20

Savalas pisze:czy jak wy byście byli tak słabo obeznani to byście się bawili w wyszukiwarke

To niczego nie tlumaczy. Sie najpierw poznaje abecadlo, a potem zaczyna poematy pisac. Jakby pomyslal przed to by w stresie nie musial nic szukac.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 29 maja 2006, 23:21

Temat walkowany mase razy.
Polecam wyszukiwarke badz "najczesciej zadawane pytania" na przyszlosc :]
A ten temat zamykam.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 29 maja 2006, 23:23

Savalas pisze:ciekawe czy jak wy byście byli tak słabo obeznani to byście się bawili w wyszukiwarke i wpisywanie pińciuset kombinacji słów na tytuł tematu.

Tak. Po to jest na CZERWONO napisane "regulamin". Tam jest napisane CZARNO na BIAŁYM, że przed wypocinami trzeba skorzystać z wyszukiwarki.
Nie po to się pociliśmy nad w/w, żeby ktoś to miał w dupie ;P
To "filtr" tego forum, m.in.

KLOZET 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”