krotkie pytanko...
Moderator: modTeam
krotkie pytanko...
JAKIE SA SZANSE ZE TEST CIAZOWY SIE MYLI... ORAZ CZY MOZLIWE JEST ABY PRZY EWENTUALNEJ CIAZY WYSTAPIL OKRES??? WYBIERAMY SIE DO LEKARZA ALE TAK Z CIEKAWOSCI CHIALBYM WIEDZIEC... 

"...życie jest jedną wielką imprezą... zrób wszystko aby nie być na niej kelnerem..."
- ksiezycowka
- Weteran
Bardzo nieiwielkie.Jaran1985 pisze:JAKIE SA SZANSE ZE TEST CIAZOWY SIE MYLI...
Owszem i coraz czesciej o tym slysze. Sama znam kilka przypadkow. Chocby moja mamusie co bodajże do 5 miesiaca ciazy okres miala.Jaran1985 pisze:CZY MOZLIWE JEST ABY PRZY EWENTUALNEJ CIAZY WYSTAPIL OKRES???
- ksiezycowka
- Weteran
1) test ciążowy może się mylić... ale nie kilka razy z rzędu, dzień po dniu
2) miesiączka (mniej obfita- właściwie to tylko plamienia) może występować aż do 3-4 miesiąca ciąży i jest to całkowicie naturalne.
1) test ciążowy może się mylić... ale nie kilka razy z rzędu, dzień po dniu
2) miesiączka (mniej obfita- właściwie to tylko plamienia) może występować aż do 3-4 miesiąca ciąży i jest to całkowicie naturalne.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Jaran1985, spróbuj wytłumaczyc Twojej dziewczynie że musi iść do lekarza.
Swoją droga to dziwne... przecież w szkole nawet były zajęcia o okresie i ciązy itp... powinna wiedzieć, że w takim wypadku musi iśc do lekarza.
Albo spróbuj jej powiedzieć, że wizyta u lekarza nie jest taka straszna... może się boi iść?
Swoją droga to dziwne... przecież w szkole nawet były zajęcia o okresie i ciązy itp... powinna wiedzieć, że w takim wypadku musi iśc do lekarza.
Albo spróbuj jej powiedzieć, że wizyta u lekarza nie jest taka straszna... może się boi iść?
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
Jaran1985 pisze: jesli zbliza sie 3 tydzien jak okresu nie ma, brzuch boli jak...,
Dla mnie to moga byc jak najbardziej obiawy ciąży. Często w tych pierwszych tygodniach kobietę boli brzuch i wydaje jej sie ze to na okres. Zmądrzeje to do lekarza sama pójdzie. Cos czuje ze nie będzie miała wkrótce wyjścia.
Miłość jest sztuką produkowania czegoś, dzięki możliwościom kogoś innego. »
ale mnie dziwi to ze test nie wykazal ciazy... robila go w obecnosci starszej, doswiadczonej siostry wiec bylo ok... a tymczasem... nie bede jej do niczego zmuszal - chce cierpiec - jej problem... aczkolwiek bole wczoraj wieczorem minely ... wiec nie wiem... zamotane to wszystko jest 
"...życie jest jedną wielką imprezą... zrób wszystko aby nie być na niej kelnerem..."
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”