brak okresu i ciazy tez
Moderator: modTeam
brak okresu i ciazy tez
Ostatnio przez 4 miesiace z moja dziewczyna nie wspolzylismy tylko sie piescilismy przy czym strasznie uwazalismy. Okres ostatnio miala ok 7 kazdego miesiaca. Do dzis go nie ma myslalem ze moje jest w ciazy lecz zrobilismy 2 testy i nie wykazaly ciazy. Bole mowi ze miala, a krwi ani sladu. Juz sam nie wiem czy jest w ciazy czy nie poradzcie cos
- Sylwunia24
- Entuzjasta
- Weteran
To nie jest wytłumaczenie! I nie krzycz na mnie.
Niech dziewczyna zda sobie sprawę, że do ginekologa chodzić trzeba. Bo jak wykryją w miarę wcześnie jakieś choróbsko, to można się z tego wyleczyć. Chodzi się tam dla zdrowia, a nie tylko po pigułki i żeby spytać, czy jest w ciąży.
Jak była na tyle dorosła, by się bzykać, to niech będzie dorosła do samego końca i chodzi do lekarza!
pablo_ns pisze:ile moze maks sie przesunac? Moze w ogóle go nie miec w tym mies??
Może go nie mieć i 3 miesiące. Radzę pójść do ginekologa, bo jak to nie ciąża, to da tabletki na wywołanie okresu. A Im później to wywołanie, tym bardziej bolesny okres.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
a jak chodzi o pytanie co jest "wydalane" to podczas okresu organizm pozbywa sie nie tylko nie zapłodnionej komórki ale także (a moze i przede wszytskim) tego co tworzy sie w macicy- nazwijmy to wysciólki która w razie zapłodnienia stanie sie doskonałym mięciutkim miejscem dla owej zapłodnionej komórki 
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran