TABLETKI- na jakiej podstawie macie dobierane?
Moderator: modTeam
TABLETKI- na jakiej podstawie macie dobierane?
Chyba nie bylo jeszcze takiego tematu
Chce zaczac brac tabletki, ale mam pytanie czy kiedy Wam gin. przepsywal tabletki, to musialyscie prosic o badania takie jak morfologia, cytologia i przede wszystkim profil hormonlany? Czy lekarz sam to zaproponowal? Czy moze macie przepisane tabetki bez badan?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Wlasciwie tak. Ale w tym moimencie juz wazne czy typ czy rodzaj.to czy wlasciwie dobrane tabletki nie spowoduja ze np. przytyje, bede sie zle czula itd.?
Bo lekarz po badaniach wie ze jednofazowki ale jakie beda dla CIebie dobre nikt sie nei dowie poki nie zaczniesz ich lykac.
Lekarz w tym momencie tez "strzela" z tym co Ci przepisuje. Przepisze Ci np Harmionet a Ty bedziesz sie zle czula to zmieni i tak droga prob i bledow dojdzie do tego przy czym nie bedziesz miec skutkow ubocznych.
To by bylo zbyt pieknemaj_ja pisze:Myslalam ze po badaniach trafi bez pudla...
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zawsze tak bylo i zapewne zawsze bedzie.maj_ja pisze:a tak metoda prob i bledow
Jeanine nie sa nowe. Tylko u nas tak mowia, bo sa nowe w Polsce. Te tabletki juz od prawie dekady funkcjonuja na rynku niemieckim.maj_ja pisze:slyszalam pochlebne opinie o nowych tabletkach yasmin jeanine
[ Dodano: 2006-05-08, 14:30 ]
A propos Jeanine polecam: http://www.antykoncepcja.com.pl/JEANINE.htm
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”