Czy to oznacza, ze jestem...?
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Cze! Witam Was Wszystkich bardzo serdecznie. Otóż ja mamtaki problem: Wymiotuje juz trzy tygodnie, tzn. nie zdarza mi się to co drugi dzień, raz na tydzień! Do tego dochodza mi zawrory glowy, i nie sa to zadne zatrucia jakims jedzonkiem! Robiłam sobie test, nie robiłam Go z porannego moczu, tylko wieczornego! Czy to moze miec jakies znaczenie! I wyszło na Nim ze nie jestem w ciazy, ale skad te zawroty? Wymioty? itd. Co wy o tym myslicie? Czy to moze oznaczac ze jestem w ciazy? Jak duza by mogla byc ta pewnosc? Ale w sumie gdyby tak bylo to tescik by wyszedl inaczej... a w sumie nie wiem juz ! Prosze o opinie...
-
- Początkujący
wymioty i zawroty głowy mogą być objawem tysiąca i jednej dolegliwości. jeśli Cię to nurtuje - przejdz się do lekarza ogólnego i poproś o skierowanie na badania kontrolne.
w jakim dniu cyklu miał miejsce stosunek bez zabezpieczenia?
w jakim dniu cyklu miał miejsce stosunek bez zabezpieczenia?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Sylwunia24
- Entuzjasta
Czyli wymiotowałaś 3 razy. W sumie nic niepokojącego. Mogłaś się czymś zatruć, a możesz być i w ciąży.
Następnym razem radzę się zabezpieczać. No ale cóż, za błędy się płaci.
Lolli, myślę, że Ona nie wie, co w którym dniu cyklu się dzieje. Więc pewnie nie wie, kiedy ma płodne, kiedy nie. Poza tym to i tak zwykle się nie sprawdza.
Następnym razem radzę się zabezpieczać. No ale cóż, za błędy się płaci.
Lolli, myślę, że Ona nie wie, co w którym dniu cyklu się dzieje. Więc pewnie nie wie, kiedy ma płodne, kiedy nie. Poza tym to i tak zwykle się nie sprawdza.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
-
- Początkujący
Olivia pisze:Maleńka_17 pisze:i wiem co robie
Gdybyś wiedziała, to byś się zabezpieczyła. I nie pytała nas o to, czy te wymioty to od ciąży czy nie.
W zupelnosci sie zgadzam z Olivia <browar>
Albo czlowiek jest odpowiedzialny i wie co robi, albo potem sie denerwuje. Najczesciej niepotrzebnie, ale moze przynajmniej taki stres czegos na przyszlosc nauczy...
-
- Początkujący