jakie stosujece ?
Moderator: modTeam
- Rebeca2006
- Uzależniony
Wybieram sie niebawem do ginekologa po tabletki, wziazku z tym mam prosbe do dziewczyn ktore uzywaja:
napiszcie prosze
1.Jakie uzywacie
2. Czy jestescie zadowolone - brak skutkow ubocznych?
3: Ile kosztuja??
Bardzo bede wdzieczna za wszystkie wpisy
napiszcie prosze
1.Jakie uzywacie
2. Czy jestescie zadowolone - brak skutkow ubocznych?
3: Ile kosztuja??
Bardzo bede wdzieczna za wszystkie wpisy
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
Ja w swojej sprawie odsyłam do innego tematu - pisałam nie dalej, jak dziś Do tego, co tam napisałam, proszę dodać jeszcze jedną rzecz, którą od ginekologów w szpitalu usłyszałam - że akurat Cilest to najgorsze świństwo, jakim się mogłam faszerować, bo to nie pierwszy ich przypadek, żeby właśnie po nim dziewczyny lądowały w szpitalu na to samo, co ja.
Ja brałam kiedyś cilest, ale nie w celach antykoncepcyjnych i przez krótki czas. Moja koleżanka na szczęście czuła się po nich, jakby dostała młotem. Na szczęście, bo miała zmienione.
Potem brałam Harmonet.
Byłam zadowolona, tylko przez pierwszy miesiąc lekkie mdłości. Ale pamiętaj, że przy pigułkach najgorsze są skutki uboczne po latach.
Kosztowały ok. 30 zł.
Potem brałam Harmonet.
Byłam zadowolona, tylko przez pierwszy miesiąc lekkie mdłości. Ale pamiętaj, że przy pigułkach najgorsze są skutki uboczne po latach.
Kosztowały ok. 30 zł.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
[quote="sabinka"][/quote] www.google.pl
jest dobrze ? a co byś chciała np. miec sraczkę ? jak sie pali papierosy to też jest wszystko dobrze , ale po czasie włuz sobie wziernic do płuc !
jest dobrze ? a co byś chciała np. miec sraczkę ? jak sie pali papierosy to też jest wszystko dobrze , ale po czasie włuz sobie wziernic do płuc !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Rebeca2006
- Uzależniony
super, a to wszystko co mowicie o Cilescie ja slyszalam tez o innych tabsach, np o Diane-35..... nie wystarczy napisac ze dla kazdego jest co innego dobre?
- pani_minister
- Administrator
super, a to wszystko co mowicie o Cilescie ja slyszalam tez o innych tabsach, np o Diane-35..... nie wystarczy napisac ze dla kazdego jest co innego dobre?
NIE MASZ RACJI tylko cilest ma az 30% iż moze wystapic owulacja
MOZE to znaczy NIE MUSI (zreszta i tak nie bardzo w to wierzE)
a poza tym jak sie nie bierze zadnych srodkow to tylko 70% kobiecych jajeczek dojrzalych podczas owulacji jest zdolnych do zaplodnienia.
Jaki z tego wniosek? nadal latwiej trafic w totka niz zajsc w ciaze
Bez pigułek też się nie musi zajść w ciążę, tylko może.sabinka pisze:MOZE to znaczy NIE MUSI
[ Dodano: 2006-04-24, 17:00 ]
A zresztą jak ktoś już się decyduje na taką antykoncepcję, to chyba po to, żeby mieć jako taką pewność, a nie: może nie, może tak.
Nie rozumiesz, że to lek starej generacji? W międzyczasie wymyślili dwufazowe, trójfazowe, a Ty łykasz staroć. Dlaczego nie zaczniesz brać tego, co kobiety w latach 70-tych brały? Przecież też stare?
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”