co obniża działanie pigółek??
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
z ulotki przeczyatłam ze np. inne leki ale mi chodzi raczej o sprawy spozywcze czytałam ze sok z dżiurawca tez znacie jakieś inne produkty wpływające na działanie pigólek??
słyszałam też od kolezanki ze sok z grejfruta tez obniża? myslicie ze to prawda?
słyszałam też od kolezanki ze sok z grejfruta tez obniża? myslicie ze to prawda?
kod kreskowy pisze:słyszałam też od kolezanki ze sok z grejfruta tez obniża? myslicie ze to prawda?
to ja juz 5 dzieci powinnam miec, bardzo lubie soki grejfruta i pilam jak tabletki bralam....
nie slyszalam o takim czyms.....
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Coś mi się kiedyś obiło o uszy ale jak dla mnie to mało prawdopodobne.kina pisze:kod kreskowy pisze:słyszałam też od kolezanki ze sok z grejfruta tez obniża? myslicie ze to prawda?
to ja juz 5 dzieci powinnam miec, bardzo lubie soki grejfruta i pilam jak tabletki bralam....
nie slyszalam o takim czyms.....
Tym bardziej że mamy żywy dowód <hahaha2> na to że tak nie jest

kod kreskowy pisze:słyszałam też od kolezanki ze sok z grejfruta tez obniża? myslicie ze to prawda?
A ja slyszalam, ze na wczoraj zapowiadali koniec swiata.
ULOTKI CZYTAC!!!

Ja tam wpierdzielam pigulki, antydepresanty, wspomaganty, czasem alkohol, palilam cztery lata i czasem lekkie narkotyczki i nie mam ciazy. O zesz kurna...ile sie tego nazbieralo....
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Ja mam takie dziwne pytanie... A w czym tak naprawde mozna znalezc dziurawiec? (oprocz naparzenia sobie specjalnie herbatki). Nie dodaja tego do jakis lekow na zaladek na przyklad, albo czegos podobnego?
Ogolnie dzis poczytalam ulotke od moich przyszlych anty i tam tyle tych zalecen czego nie wolno, ze sie przerazilam
wlasciwie to nic nie wolno.
Ja nie wiem jak kobiety to biora i zyja
Ogolnie dzis poczytalam ulotke od moich przyszlych anty i tam tyle tych zalecen czego nie wolno, ze sie przerazilam

Ja nie wiem jak kobiety to biora i zyja
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- Hela Bertz
- Entuzjasta
Stosowany w ziołolecznictwie. Popularny składnik łagodnych środków antydepresyjnych(np. deprim), ma również działanie lekko nasenne. Poza tym ma działanie żółciopędne, żółciotwórcze, pobudzające trawienie, przeciwzapalne i dezynfekcyjne. Najlepiej sprawdzać skład. Hypericum perforatum lub po prostu ziele dziurawca.
Hela Bertz pisze:Popularny składnik łagodnych środków antydepresyjnych
Nah, ja tam szamam same chemiczne. Zbyt pierd******* jestem juz na te roslinne (zreszta zawsze bylam). Jak dotad nie koliduja z antykoncepcja.
złotooka kotka pisze:Ja nie wiem jak kobiety to biora i zyja
I do tego jeszcze pala, pija...

- Rebeca2006
- Uzależniony
A ja mam takie pytanko troche inne , jak poznac ze tabletki dzialaja
? bo chyba nie mozna, wiec skad pewnosc ze zatrzymala mi sie owulacja
?
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
- ksiezycowka
- Weteran
ODSYłAM DO ARTYKółU ! to po pierwsze , po drugie zrozumienie , jak i Twoje runeko ...myslenie proponuje właczyc !
30 % to są dene producenta , jak i fachowców ,a ze to akurat wykazałem w przytoczonym jednym artykule to sie Yasmine czepia , nie robiła by tego gdyby pomyslała albo znała dokładnie jak działają tabletki antykoncepcyjne ! ale cóz , jak tu oczywiscie kłamca i osioł , co mi tam niech i tak bedzie !
I nie bede Was uswiadamiał , sami musicie to zrobic .
a jednak ...podpowiem , to ze wystapi owulacja , wcale nie oznacza , iz do zapłodnienia dojdzie , ale Yasmin powinna , a juz Ty nadinteligentna Runeko - to wiedziec
sory za sarkazm <browar>

30 % to są dene producenta , jak i fachowców ,a ze to akurat wykazałem w przytoczonym jednym artykule to sie Yasmine czepia , nie robiła by tego gdyby pomyslała albo znała dokładnie jak działają tabletki antykoncepcyjne ! ale cóz , jak tu oczywiscie kłamca i osioł , co mi tam niech i tak bedzie !

I nie bede Was uswiadamiał , sami musicie to zrobic .
a jednak ...podpowiem , to ze wystapi owulacja , wcale nie oznacza , iz do zapłodnienia dojdzie , ale Yasmin powinna , a juz Ty nadinteligentna Runeko - to wiedziec

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:ODSYłAM DO ARTYKółU ! to po pierwsze , po drugie zrozumienie , jak i Twoje runeko ...myslenie proponuje właczyc
Wiesz, taki artykul to i ja moge napisac i zamiescic. Ludzie nie takie bzdury wymyslaja.
Andrew pisze:podpowiem , to ze wystapi owulacja , wcale nie oznacza , iz do zapłodnienia dojdzie , ale Yasmin powinna , a juz Ty nadinteligentna Runeko - to wiedziec
A kto Ci powiedzial, ze ja o tym nie wiem?
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”