Obawia przed ciaza........
Moderator: modTeam
Obawia przed ciaza........
Mam problem ktory od kilku dni mi nie daje spokojnie spac?! No wiez we wtorek czyli 3 dni teemu kochalam sie ze swoim chlopakiem . To był moj pierwszy raz?! W dodatku bez zabezpieczenia. Moj boy jest pewien ze skonczyl w pore, a ja sie obawiam ze moge byc w ciazy. Czy to mozliwe ze moglam zajsc w ciaze???? Czy mam sie czym martwic???A moze to tylko moje glupie mysli??? Pomozcie mi prosze?! <smutny>
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2006, 22:48 przez __edysia__16__, łącznie zmieniany 1 raz.
Możliwe w takim wypadku jest...możesz sobie zawsze test zrobić.
A że tak głupio spytam: Myślałas,że bez gumki nie zajdziesz..bo co???Bo to pierwszy raz????Najpierw się myśli,a potem się robi...
A że tak głupio spytam: Myślałas,że bez gumki nie zajdziesz..bo co???Bo to pierwszy raz????Najpierw się myśli,a potem się robi...
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2006, 22:51 przez silence, łącznie zmieniany 1 raz.
Wbrew pozorom wcale nie tak łatwo jest zajść w ciążę. Masz niewielkie "szanse" że tak się stało. Oczywiście gwarancji nie ma żadnej - nie zabezpieczyliście się przecież.
Radzę się zbytnio nie martwić ale wyciągnąć wnioski na przyszłość.
Radzę się zbytnio nie martwić ale wyciągnąć wnioski na przyszłość.
Mężczyźni są szalenie nielogiczni.
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
Ja nie wiem po co psuc sobie peirwszy raz brakiem zabezpieczenia a pozniej zyc w strachu ... nie slyszalas nigdy o plynie ejakulacyjnym ktory sie wydziela przed wytryskiem
w nim tez sa plemniki i odn ich tez mozna zajscw ciaze !
Jak facet mógł się tak zachować, żeby z tak młodą dziewczyną kochać się bez zabezpieczenia. A jak wpadniecie, to liczysz na to, że stworzycie szczęśliwą rodzinkę? To się przeliczysz!!!
Matko, co za faceci na tym świecie. Ryzyko jest ZAWSZE, więc już więcej tego nie powtarzaj. I najpierw się trzeba martwić, potem działać. A nie na odwrót.
Matko, co za faceci na tym świecie. Ryzyko jest ZAWSZE, więc już więcej tego nie powtarzaj. I najpierw się trzeba martwić, potem działać. A nie na odwrót.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Re: Obawia przed ciaza........
__edysia__16__ pisze:Mam problem ktory od kilku dni mi nie daje spokojnie spac?! No wiez we wtorek czyli 3 dni teemu kochalam sie ze swoim chlopakiem . To był moj pierwszy raz?! W dodatku bez zabezpieczenia. Moj boy jest pewien ze skonczyl w pore, a ja sie obawiam ze moge byc w ciazy. Czy to mozliwe ze moglam zajsc w ciaze???? Czy mam sie czym martwic???A moze to tylko moje glupie mysli??? Pomozcie mi prosze?! <smutny>
nie martw sie , jak nie zasiejesz , to plonów nie zbierzesz , tylko czy nie zasiał ?
a o płynie ejakulacyjnym i obecnosci w nim plemników powiem tak , zdaza sie ale niezmiernie zadko !
do zapłodnienia potrzebna jest odpowiednia liczba plemników
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- marzata1986
- Entuzjasta
- Entuzjasta
- Entuzjasta
Olivia pisze:Andrew pisze:i jakos ciazy niechcianej nie było
Ciąży może nie, ale może jakis syfik?![]()
Ale to już temat na inne dywagacje.
Dlczego tak uwazasz ? myslisz, iż zadaje sie z byle kim ? bo tylko byle kto jest w stanie złapac cos takiego (albo ma po prostu pecha ) taka osoba .
Gdybym z Tobą poszedł do łózka , złapał bym syfka ? pewnie nie , wiec dlaczego tak napisalas .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- misiucha22
- Pasjonat
Temat przerabiany rzeczywiście wiele razy. smiesza mnie gówniary, które najpierw spią z chłopcami, a potem boja się o niechcianą ciążę. Jeny, w wieku niecałych 16 lat to dziewczyny powinny myslec o innych rzeczach. Np. o nauce. załóżmy, że wpadniesz - i co? Będziesz bez szkoły, bez niczego. Przyjemność przyjemnością, ale wszystko ma swoje granice!
"Homo sum, et nil humanum a me alienum esse puto"
Terencjusz
Terencjusz
Mnie to wcale nie dziwi. Podczas brania tabletek to, czy dostanę krwawienia, czy nie, to była wielka chińska zagadka. Lekarze mi mówili, że to normalne, bo tak bywa, jest i bla bla bla. Więc śpij spokojnieGosia... pisze:Powinnam dzisiaj dostac okres, a nie dostalam...pierwszy raz mi sie to zdarza przy tabletkach, byly wszytskie objawy miesiaczki, ale nic nie leci... Kurcze-co jest grane?
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”