okres i pigułka..

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
konstancja
Entuzjasta
Entuzjasta
okres i pigułka..

Postautor: konstancja » 16 mar 2006, 00:27

Witam..mam jeden mały problem..otóż 3 dni temu skończylo mi sie pierwsze opakowanie "Regulon"..dodam,ze okres trwał 12 dni..nie panikuje jeszcze,gdyz organizm ma czas dostosowania sie do 3 miesiecy...ale mam juz 3 dzien przerwy i nie mam jeszcze okresu(tez nie powod do paniki:P)..ciaza wykluczona,gdyz nie wspolzylam podczas zazywania pierwszego opakowania tabletek..ale skoro mam przerwe,to czy moge się kochać??Wiem,ze w tych dniach przerwy mozna..nie wiem..sie pogubiłam..i zadna z mych kolezanek nie miała takich problemow..dodam,ze przed braniem tabletek tez mialam nieregularne miesiaczki.. nie raz musialam czekac do 40-45dni..co wy sadzicie?Moze ktoras z was z takim problemem podobym sie zetknela?Bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc..;)Papaa..:)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 mar 2006, 00:37

Problemu brak.
W czasi eprzerwy mozesz sie kochac.
A ja np zawsze dostaje okres 5 dnia przerwy wiec poczekaj az minie 7dni i nie dosteniesz idź do lakarza wtedy.
I nie panikuj. :)
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 16 mar 2006, 00:37

Możesz się kochać.
Skoro miałaś tak nieregularne okresy, ostatni trwał 12 dni..., przy braniu tabletek obstawiam, iż będzie on występował w... 5/6 dniu przerwy.
Cierpliwości :)
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
konstancja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: konstancja » 16 mar 2006, 00:40

aha..dzieki wam..;) i spoko..nie panikuje..obstawiam,ze jak nie dostane po ponad tygodniu,to dopiero wtedy pojde do lekarza..:]..

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”