Petting a ciąża! WAŻNE

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

xinerek
Początkujący
Początkujący
Petting a ciąża! WAŻNE

Postautor: xinerek » 12 mar 2006, 01:19

Witajcie,
mam pewien problem. Czy jest możliwe że podasz pettingu na palcu zostanie przeniesione nasienie które zapłodni kobiete? Załóżny że kobieta jest np w 2 dniu owulacji a partner nie osiągna orgazmu a ilość płynu przedejakulacyjnego jest bardzo mała, pozatym nie dotyka sie po penisie. Czy w ogóle da się przeniesc na palcu taką ilość nasienia, która umożliwi zapłodnienie w takim dniu? Czy odczyn pochwy w dolnej jej części umożliwia wniknięcie dalej plemników? Czy w przypadku pierwszym należy zastosować tabletki wczesnoporone czy to by była przesada? Z góry dzięki za odpowiedź
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 12 mar 2006, 01:26

Wiesz słyszałem taką historię: facet był u dziwki. Zaraz po czarnym kliencie. Wrucił do domu i kochał się z żoną. poczeli dziecko. Które było czarne. Plemniki porzedniego klienta przeniósł pod napletkiem. Ja to w bajki wkładam. Ale dla ostrożności na twoim miejscu wycierałbym łapki. A o dtabletek lepszy jest lekarz <mlotek>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 mar 2006, 07:48

1) Zły dzieł.
2) Szanase prawie zerowe.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 12 mar 2006, 10:31

*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 12 mar 2006, 11:10

Szanse ewidentnie zerowe! :) A gdzie tu wytrysk i penetracja?? A z tymi tabletkami to na prawdę przesadziłeś :P Dziewczyna będzie się truć bez najmniejszej potrzeby...Postinor bierze się tylko wtedy, kiedy na prawde jest potrzebny, gdzie szanse na zapłodnienie są duże...
Blazej30 pisze: Ale dla ostrożności na twoim miejscu wycierałbym łapki.

Właśnie... <browar>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 12 mar 2006, 11:34

Blazej30 pisze:Wiesz słyszałem taką historię

Ta historia ma mało wspólnego z tematem. Mówimy o pettingu, a nie o penetracji. Poza tym jest mocno naciągana, bo jaki facet będzie się kochał z prostytutką bez gumki, choćby ze względu na ryzyko zarażenia się jakąś chorobą? To samo tyczy się tych pań. Trochę własnej oceny, zanim przyjmiesz czyjąś opowieść...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”