Śluz a pigułki
Moderator: modTeam
Śluz a pigułki
Jaki macie sluz podczas brania pgulek? Bo ja przez caly czas mialam raczej malo, a teraz jestem w drugim dniu przerwy i nagle zrobilo sie go duzo, jest przezroczysty i ciagnacy sie...Boje sie, ze jakims cudem nastapila owulacja <boje_sie>
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
jelonek pisze:Jaki macie sluz podczas brania pgulek? Bo ja przez caly czas mialam raczej malo, a teraz jestem w drugim dniu przerwy i nagle zrobilo sie go duzo, jest przezroczysty i ciagnacy sie...Boje sie, ze jakims cudem nastapila owulacja
też biorę Novynette i też mi się jakiś czas temu zdarzyło zaobserwować śluz płodny!
trochę mnie to zdziwiło ale przecież biorę tabletki i owulacji na pewno nie było
tiaaaa
to ja jestem dziwna
mi po okresie kolo 5 dnia sluz sie zmienia na gesty i w sumie bialawy od czasu kiedy zaczelam brac tabletki
a tabsy biore ponad pol roku
i taki stan utrzymuje sie do samego okresu. poszlam wlasnie przed dostaniem do gienka to popatrzyl, troszke sie zdziwil i powiedzial: to normalne widac ze jestes przed okresem
spoko ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Till the end of world my Sweetheart. Kocham Cię 
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”