Globulki a uczulenie
Moderator: modTeam
-
- Bywalec
Witajcie. Ja i moja dziewczyna planujemy ansz peirwszy raz, ale oprócz gumki chcielibyśmy sie jeszcze jakoś zabezpieczyć. Już prawie namówiłem ją na globułki, ale ona powiedziała, że nie, bo boi sie uczulenia, a nie chce iść do ginekologa-faceta. Dlatego chciałbym Was zapytać, ile było takich przypadków uczulenia, jak to wyglądało, i jak sobie z tym poradzić. 
-
- Bywalec
- Weteran
- Maniak
Ginekolog mojej pani też odrazu powiedział, że wszelkie globulki, kremy czy żele plemnikobójcze wywołują tylko niepotrzebne podrażnienia i uczulenia.
P.S. 90% znanych mi kobiet chwali sobie bardziej ginekologów niż "ginekolożki" (zdanie pozostałych 10% nie jest mi znane)![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
P.S. 90% znanych mi kobiet chwali sobie bardziej ginekologów niż "ginekolożki" (zdanie pozostałych 10% nie jest mi znane)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
moon pisze:Uczulenia - nie spotkałam jeszcze osoby ktora by uzyła choc raz globułek i go nie dostala.
ja tez nie. zreszta wiekszosc narzekala na uzywanie globulek wlasnie... a czemu dziewczyna nie chce zaczac brac tabletek?
P.S. 90% znanych mi kobiet chwali sobie bardziej ginekologów niż "ginekolożki" (zdanie pozostałych 10% nie jest mi znane)
ja jestem w tych 10% w takim razie:P
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
-
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Bywalec
- Weteran
- Bywalec