kolejne takie pytanie
Moderator: modTeam
kolejne takie pytanie
wiem ze tego typu pytania tu padaja i szukalem lecz nie znalazłem odpowiedzi... (czyzby mój przypadek był szczególny) otóż: Współzyje z moja dziewczyną, zabezpieczamy sie prezerwatywą i wszystko ok. Tydzień przed jej okresem zapytałem sie jej kiedy ja odwiedzi "ciocia" no i wydaje mi sie ze ona to sobie wzieła do serca bo okres spóznił sie jej 10 dni. Robilismy wcześniej testy ale nic one nie wskazywały sugerowały by powtórzyc, zrobilismy łacznie z 5 testów i zaden nam nie wyjasnil sprawy. 10 dni po terminie dostała okres lecz był ona bardzo mizerny wrecz jak to Ona określiła "Kapało ze mnie jakby chcialo a nie mogło"
teraz pisze mi ze ją boli brzuch, a wczoraj wymiotowała.... wiem ze wszystko wskazuje na to z ebede tatusiem... poporstu chce sie dowiedziec czegos moze którys z forumowiczów miał ten sam problem... z góry serdeczne dzieki za wyrozumiałos i zainteresowanie sie moją sprawą (wiem ze podobnych pytań jest mnóstwo)
Troszkę jaśniej plsss bo ja stary jestem i wzrok już nie ten
Kochaliście się w prezerwatywie, potem zrobiliście 5 testów ciążowych i wynik negatywny - tak?
Jeśli tak to ja szybciej jestem w ciąży.
Kochaliście się w prezerwatywie, potem zrobiliście 5 testów ciążowych i wynik negatywny - tak?
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

- ksiezycowka
- Weteran
Nie.
N aobjawy za wczesnie.
I nie rozumiem czemu testy nie wyjasnily sprawy. W 5 pod rzad wadliwych nie wierze.
No i skoro sie zabaepieczyliscie to skad ta paranja u CIebie?
fish pisze:Troszkę jaśniej plsss bo ja stary jestem i wzrok już nie ten
tak zrobilismy 5 testów i zaden nie dal nam jednoznacznej odpwiedzi a na ulotce napisano ze jak wyjdzie kreseczka tzn ze test nalezy powtórzyć czyli na mój chłopski rozum nie test wyszedł....
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Jak nie bedzie zadnej kreseczki (ani jednej) to nalezy powtorzyc.
Jak jedna to wynik negatywny.
Jak dwie ciaza.
Jak jedna to wynik negatywny.
Jak dwie ciaza.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
moon pisze:Buła pisze:mój przypadek był szczególny
Nie.
N aobjawy za wczesnie.
I nie rozumiem czemu testy nie wyjasnily sprawy. W 5 pod rzad wadliwych nie wierze.Skoro nie to nie. okres sie spozniac moze i co z tego?MOze byc slabszy, obfitszy - normalna sprawa.
No i skoro sie zabaepieczyliscie to skad ta paranja u CIebie?
widzisz droga moon to jest juz tak ze kazdy z Nas skrycie boi sie zostania tatusiem ot tak z przypadku... stąd ta moja paranoja... a wiadomo guma jak guma zawodna rzecz...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
moon pisze:Oj niekoniecznie. Sa rozne testy.
No tak. Ale ja wnioskujac z tego:
Buła pisze:na ulotce napisano ze jak wyjdzie kreseczka tzn ze test nalezy powtórzyć
stwierdzam, ze on mial chyba taki jak ja mowie. Ale nie wiem, moze sie myle.
Tylko jak nic nie wyjdzie to test do powtorki.
złotooka kotka pisze:moon pisze:Oj niekoniecznie. Sa rozne testy.
No tak. Ale ja wnioskujac z tego:Buła pisze:na ulotce napisano ze jak wyjdzie kreseczka tzn ze test nalezy powtórzyć
stwierdzam, ze on mial chyba taki jak ja mowie. Ale nie wiem, moze sie myle.
Tylko jak nic nie wyjdzie to test do powtorki.
ja mialem takie opcje:
+ Pozytywny
- Negatywny
/ Test nalezy powtórzyc...
-
- Weteran
To moze kupcie po prostu jakis inny, innej firmy. Moze jakas seria wadliwa.
To moze kupcie po prostu jakis inny, innej firmy. Moze jakas seria wadliwa.
Buła pisze:zapytałem sie jej kiedy ja odwiedzi "ciocia"
no błaaaagam, trochę powagi

Buła pisze:teraz pisze mi ze ją boli brzuch, a wczoraj wymiotowała...
może się testem gimnazjalnym stresuje

5 testów? nie przeginacie trochę? powodów przesunięcia okresu i mniejszej obfitości może być MNÓSTWO. wzajemnie się nakręcacie i możesz jej kupić 15 testów, które wyjdą negatywnie, a i tak was to nie uspokoi. może zabierz dziewczynę do ginekologa, niech rozwieje wasze wątpliwości, bo to na jakąś paranoję zakrawa, a ona się nieświeżym torcikiem mogłą zatruć

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Buła pisze:teraz pisze mi ze ją boli brzuch,
Jest mozliwosc ze moze cie straszyc i sciemniac, nie raz spotkalem sie z czyms takim, ze laseczki wykorzystujac sytuacje koloryzuja zeby sprawdzic "czy jemu na mnie zalezy i czy jak bede w ciazy to mie nie zostawi". Moj kumpel chodzil caly dzien blady jak mu dziewczyna caly dzien pisala ze wmiotuje, boli ja brzuch, nawet powiedziala ze test wyszedl pozytywnie, a wieczorem nagle drugi test wyszedl negatywnie. Chlopak tylko 50 zl zmarnowal na karte do telefonu
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
TFA pisze:Jest mozliwosc ze moze cie straszyc i sciemniac, nie raz spotkalem sie z czyms takim, ze laseczki wykorzystujac sytuacje koloryzuja zeby sprawdzic "czy jemu na mnie zalezy i czy jak bede w ciazy to mie nie zostawi". Moj kumpel chodzil caly dzien blady jak mu dziewczyna caly dzien pisala ze wmiotuje, boli ja brzuch, nawet powiedziala ze test wyszedl pozytywnie, a wieczorem nagle drugi test wyszedl negatywnie. Chlopak tylko 50 zl zmarnowal na karte do telefonu
grrrrrrrrr
a jakby chlopak popelnil samobojstwo ze strachu??

wydaje mi sie ze powinien kupic jeszcze jeden test innej marki.
Bole brzycha moga byc tez ze stresu jaki przechodzi twoja dziewczyna
"polakom gratulujemy .... mnie
"

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”