Jak radzicie ??
Moderator: modTeam
Jak radzicie ??
Czesc!! Mam taki problem a mianowicie. Przyjmuje tabletki anty Logest i nie wiem czy przy tabletkach anty mozna przyjmowac antybiotyk?? Prosze o szybkie odpowiedzi
zawsze mozesz sie dopytac lekarza ale ja nigdy nie przerywalam brania tabletek anty jak musialam brac antybiotyk. Tyle tylko ze jak pisalam trzeba stosowac (w trakcie przyjmowania antybiotyku i jakis czas po skonczonej kuracji bodajże) dodatkowe zabezpieczenie.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- ksiezycowka
- Weteran
Ani nier łazi np z zapaleniem okrzeli bez antybiotyku.
logiczne chyba wiec ze mozna je brac razem. Przy tabletkach anty praktycznie wszystkie inne mozna brac.
Z tym, ze czesc np antybiotyki obniza skutecznosc wiec w trakcie kuracji antybiotykiem i 7 dni pozniej trzeba stosowac dodatkowe srodki jak np gumki.
Ani nier łazi np z zapaleniem okrzeli bez antybiotyku.
logiczne chyba wiec ze mozna je brac razem. Przy tabletkach anty praktycznie wszystkie inne mozna brac.
Z tym, ze czesc np antybiotyki obniza skutecznosc wiec w trakcie kuracji antybiotykiem i 7 dni pozniej trzeba stosowac dodatkowe srodki jak np gumki.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”