prosze o pomoc....
Moderator: modTeam
prosze o pomoc....
Hej, stosowalam LOGEST, po zazyciu jednego opakowania było ok, po odstępie zaczęlam 2 i po 2 dniach wystapiły skutki uboczne, między innymi zawroty glowy. Lekarz w rozmowie telef kazal odstawic i oznajmil ze po 3 dniach wystapi miesiaczka. Tak się NIE STAŁO...zrobiłam test byl negatywny...sama nie wiem co mysleć...czy może być to ciąż czy tylko zaburzenia....prosze o porady
nie wiem dlaczego nie bylam jeszcze u lekarza, slyszalam, że miesiączka może nawet nie wystapić do 3 msc. Ale wyrażnie bylo powiedziane przez lekarza po odstawieniu w ciagu 3 dni powinna wystapic kolejna miesiączka. Nie dokonczyłam opakowania zazyłam w drugim opakowaniu tylko 7 tabletek, wg lekarza powinnam miec juz dwa tyg temuy wg kalendarza tydzien....w ulotce nic nie bylo napisane o naglym odstawieniu tabletek i skutkach...
[ Dodano: 2006-01-20, 21:06 ]
powiem tak ja nic nie mam przeciwko dziecku, porostu chce wiedziec czy jest taka mozliwośc ze w czasie brania pigułek mogło dojsc do zapłodnienie i jesli tak to dlaczego testy sa ujemne. chodzi mi tez o to czy mogło dojśc do jakiegos "przestawienia' organizmu. Przemysliłam cale dawkowanie pigułek i poczatek msc byl 7 grudnia i I pigułka. poźniej 16 grudnia miałam plamienia, ale to jest normalne...po zasosowaiu 21 pigułek zrobiłam przerwe 7 dniową . Osmego dnia, wg ulotki zazyłam I pigułke 2 opakowania i odstawilam przyjmując tylko 7 tabletek....nie miałam palmienia po 3 dniach i nadal nic nie mam...i co wy na to
powiem tak ja nic nie mam przeciwko dziecku, porostu chce wiedziec czy jest taka mozliwośc ze w czasie brania pigułek mogło dojsc do zapłodnienie i jesli tak to dlaczego testy sa ujemne. chodzi mi tez o to czy mogło dojśc do jakiegos "przestawienia' organizmu. Przemysliłam cale dawkowanie pigułek i poczatek msc byl 7 grudnia i I pigułka. poźniej 16 grudnia miałam plamienia, ale to jest normalne...po zasosowaiu 21 pigułek zrobiłam przerwe 7 dniową . Osmego dnia, wg ulotki zazyłam I pigułke 2 opakowania i odstawilam przyjmując tylko 7 tabletek....nie miałam palmienia po 3 dniach i nadal nic nie mam...i co wy na to

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”