Ostatnio gdy kocham sie z dziewczyna zdaza mi sie ze prezerwatywa po prostu zsunie sie i zniknie w jej wnętrzu...nie musze chyba dodawac ze jest to bardzo klopotliwe. Moje pytanie-dlaczego? Jezeli chodzi o moje wymiary, to sa w normie-moze troszke wiecej niz przecietne:). Same prezerwatywy-durex classic, zakladam je ostroznie i naciagam praktycznie do konca. Mimo to po prostu zsuwa sie, i jezeli w pore tego nie zobacze (a zobaczyc ciezko, gdyz w ogóle nie czuc jak zlazi) znika w jej wnetrzu po kilku ruchach...W lozku nie uzadzamy raczej malpiego gaju, wiec podejzewam ze nie jest to wina "ruchow":)...wiec co do cholery?:)
A tak btw-realne sa szanse na zajscie w ciaze w takim przypadku? (do wytrysku nie doszlo, a sama gumka byla w srodku tylko kilka minut)
Problem z prezerwatywą...
Moderator: modTeam
Szanse sa zawsze, tylk oze tak male ze nie warto ich brac pod uwage - szkoda stresu.
Zas co do przyczyn, jest to faktycznie dziwne. Durex classic'ow uzywalem raz i to dawno temu, wiec nie pamietam specjalnie. Probowales jakies z serii easy-on? Moze po prostu nie wspolgrasz z tym rodzajem gumek.
No i warto czasem spojzec na gume, czy sie nie zsuwa i poprawic co jakis czas.
Moze tez w momencie zakladania gumy masz zbyt sliskiego penisa?
Zas co do przyczyn, jest to faktycznie dziwne. Durex classic'ow uzywalem raz i to dawno temu, wiec nie pamietam specjalnie. Probowales jakies z serii easy-on? Moze po prostu nie wspolgrasz z tym rodzajem gumek.
No i warto czasem spojzec na gume, czy sie nie zsuwa i poprawic co jakis czas.
Moze tez w momencie zakladania gumy masz zbyt sliskiego penisa?
Witam również ostatnio miałem ten problem- być moze tez tego przyczyną był mokry członek bo dziewczyna wczesniej polizała go
. Nie moge tego do konca stwierdzic bo ostanio uprawialem sex pona pol roku temu i balem sie moze to wina tego ze moj penis jest troszke mniejszy od sredniej (1cm mniej w obwodzie), ale z drugiej strony 20-25% ludzi by mialo wtedy taki problem. Nastepnym problemem jest to ze trace troche wzwod przy zakladaniu prezerwatywy,
mam nadzieje ze to przejdzie jak wroce do wprawy
pozdro for all

pozdro for all
Mokry członek nie jest przyczyną... przyczyną jest zbyt cienki członek (można poszukać trochę mniejszych prezerwatyw- np. Durexy Close Fit mają 49mm średnicy (miast typowych 56mm).
Druga przyczyna może być jeszcze śmieszniejsza... jesteś za długi i chcesz koniecznie "wejść cały"... w końcu raz się gumka nie rozciągnie i wejdziesz w partnerkę razem z obrzeżem gumki... brzeg gumki się w pochwie ładnie zahaczy i wyjdziesz już bez gumki... sam raz miałem, więc wiem jak nieprzyjemne są "ręczne poszukiwania zguby" potem. Recepta- zawsze rozwijać do końca... no i delikatniej z głębszymi posunięciami.
Druga przyczyna może być jeszcze śmieszniejsza... jesteś za długi i chcesz koniecznie "wejść cały"... w końcu raz się gumka nie rozciągnie i wejdziesz w partnerkę razem z obrzeżem gumki... brzeg gumki się w pochwie ładnie zahaczy i wyjdziesz już bez gumki... sam raz miałem, więc wiem jak nieprzyjemne są "ręczne poszukiwania zguby" potem. Recepta- zawsze rozwijać do końca... no i delikatniej z głębszymi posunięciami.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
- Mroczny Piskacz
- Maniak