witam mam wielki problem wlasciwie ja i moja dziewczyna!!!!
pytanie to jest skierowane glownie do dziewczyn... moja dizewczyna od 5 miesiecy bierze tabletki HARMONET... sa niby dobre i w ogóle... teraz ostatnio cos sie dzieje urosl jej brzuszek.. mimo ze osotanio sie kochalismy z 2 miechy temu bo bylo zagranica na studiach.. zdrada wychodzi z opcji... kiedy to robilismy to nie szyczytowalem w niej bez zabezpieczenia.. i tak dalej... czy jest mozliwe ze jest w ciazy.. czy poprost przytyla... prosze o odpoweidz dziekuje
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!
Moderator: modTeam
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!
Zycie to ostry miecz na ktorym Bog napisal <walcz... kochaj.... cierp>!!!
Troszke nie ten dzial, ale pewnie przeniosa...
Male szanse, ze to ciaza.Choc .....
Proponuje najpierw test ciazowy, a pozniej wizyte u ginekologa. Mozliwe, ze te tabletki akurat powoduja u niej tycie, a moze po prostu zmienila diete. Nawet jesli to ciaza, to w 2 miesiacu brzuch jeszcze nie rosnie.
Male szanse, ze to ciaza.Choc .....
Proponuje najpierw test ciazowy, a pozniej wizyte u ginekologa. Mozliwe, ze te tabletki akurat powoduja u niej tycie, a moze po prostu zmienila diete. Nawet jesli to ciaza, to w 2 miesiacu brzuch jeszcze nie rosnie.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
- ksiezycowka
- Weteran
ps . do mojego wczesniejszego postu mam takie jeszcze male pytanko moze mnie wysmiejecie albo cos... ale co tam szkodzi mi zapytac.. jak sie bierze tabletki oki wiem ze zaprzestaje wtedy miesiaczkowanie.. i tkaie tam.. ze jest to niby plyn podobny do miesiaczki.. ale po zajsciu w ciaze.. powinien on ustapic.. czy mimo wszystko moze sie on pojawiac... prosze o szybka odpowiedz ?!?! DZIEKUJE
Jak dziewczyna bierze tabletki to ma prawie normalny okres. Jest przecież ten tydzień w którym robi przerwę w braniu prochów.
A co do ciąży to sam osobiście znam przypadek, że okres ustąpił dopiero w 4-ym miesiącu ciąży.
A co do ciąży to sam osobiście znam przypadek, że okres ustąpił dopiero w 4-ym miesiącu ciąży.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

nie nie zminila tabletek do lekarza idzie dopiero w poniedzialek... ps.. tak pisze w jej imieniu bo jestem zeschizowany tak samo jak ona... mzoe troche mniej ale jednak... ale czy jest w tym cos zlego... jezeli chodzi omnie chce miec z nia dzieci ale uwazam ze taeraz to an to zawczesnie... temu ten lek i te pytania to tak btw
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran