pigułka a zapalenie pęcherza=/
Moderator: modTeam
pigułka a zapalenie pęcherza=/
Nie wiem czy taki temat juz był,ale nie mogłam znaleźć ,więc piszę. Od dwóch dni biorę tabletki antykoncepcyjne( dokładnie Logest) ,ale jest taki problem,że nabawiłam się zapalenia pęcherza i biorę też tabletki na tę dolegliwość (mianowicie lek o nazwie Urosept) I moje pytanie jest takie,czy w związku z przyjmowaniem tych drugich tabletek antykoncepcja jest zapewniona,czy nie?? Bardzo prosze o pomoc i z góry dzieki za odpowiedzi.
Jeżeli chodzi o zapalenie pęcherza to mogę cos doradzić tez często dopada mnie ta dolegliwość i wiem jaki to ból i jeżeli chodzi o urosept to na mnie nie działał wiec polecam furaginum jest naprawdę skuteczny, ból przechodzi już po 2 dniach ale jest to antybiotyk wiec skuteczność tabletek antykoncepcyjnych jest obniżona urosept z tego co pamiętam jest ziołowy wiec chyba raczej nie powinien obniżać bezpieczeństwa
pozdrawiam
pozdrawiam
- ksiezycowka
- Weteran
Tak urosept jest ziołowy,ale brałam kiedyś ten lek ,o którym mówisz i Urosept jednak lepiej podziałał. Już nie muszę go brać,jednak przez pierwsze dwa dni brałam i chciałam wiedzieć. to jest skład Uroseptu:
Skład: 1 drażetka zawiera wyciągi z: Radix Petroselini, Pericarpium Phaseloi, Folium Betulae, Chamomill anthodium, Vitis id folium, Phaseoli Pericarpium plv, Acidum citricum, Kalium citricum, Natrium citricum.
[ Dodano: 2006-01-13, 22:22 ]
Czyli nikt z was nie wie jak to jest =/ Kurcze szkoda... =/
Skład: 1 drażetka zawiera wyciągi z: Radix Petroselini, Pericarpium Phaseloi, Folium Betulae, Chamomill anthodium, Vitis id folium, Phaseoli Pericarpium plv, Acidum citricum, Kalium citricum, Natrium citricum.
[ Dodano: 2006-01-13, 22:22 ]
Czyli nikt z was nie wie jak to jest =/ Kurcze szkoda... =/
wÓdeczka pisze:Od dwóch dni biorę tabletki antykoncepcyjne( dokładnie Logest) ,ale jest taki problem,że nabawiłam się zapalenia pęcherza
uh, jak raz dopadnie, to prawdopodobne, że będzie częściej. co gorsze - pigułki antykoncepcyjne się do tego przyczyniają, co zostało potwierdzone.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran
Och cholera.
Pozwólcie,że zadam głupie pytanie.
Jak wyglada zapalenie pecherza?
Bo generalnie od rana mnie boli przy pewnej czynności pecherz i biegam czesto [ale za uzasadniona potrzeba a nie bo sie tylko chce] do łazienki
Poza tym nie boli. Ale jak sie chce to tak ze biegiem trza lecieć
I kurna nie wiem co to i od czego
moon pisze:Jak wyglada zapalenie pecherza?
Tak:
moon pisze:Bo generalnie od rana mnie boli przy pewnej czynności pecherz i biegam czesto [ale za uzasadniona potrzeba a nie bo sie tylko chce] do łazienki
Poza tym nie boli. Ale jak sie chce to tak ze biegiem trza lecieć
Od tego sie nie umiera. Leczy sie je antybiotykami
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
Sex nie jest przeszkoda, pod warunkiem ze pod kołderka, coby Ci cieplo było
Normalnie idziesz do ogólnego
Kup sobie plyn ziolowy urosolid, niedobry jak cholera ale pomaga, i cieplutko sie ubieraj, zawsze miej zasloniete plecki i brzuch.
Normalnie idziesz do ogólnego
Kup sobie plyn ziolowy urosolid, niedobry jak cholera ale pomaga, i cieplutko sie ubieraj, zawsze miej zasloniete plecki i brzuch.
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran