Jestem w ciąży?
Moderator: modTeam
Jestem w ciąży?
Ostatnią @ miałam 28 listopada... Od 12 do 18 grudnia kochaliśmy sie z mężem jak to się mówi "do środka" Wg moich obliczeń 12 grudnia miałam najwiekszą szansę na "zajście". Dziś zrobiłam test ciazowy... Pre-Test, który jest w stanie wykryć ciążę już w 6 dni po zapłodnieniu. Niestety pokazała się tylko jedna kreseczka. Myśle, ze za wcześnie zrobiłam ten test... i mam zamiar go powtórzyć 24 grudnia, wtedy powinnam dostać @. To moja druga ciąża...gdzieś wyczytałam, że "zajście" po raz drugi jest trudniejszy. Czy to prawda? Słyszałam też o badaniu krwi, które pozwala na wczesne wykrycie ciąży. Co to za badanie i gdzie mogę je zrobić?
vre pisze:Słyszałam też o badaniu krwi, które pozwala na wczesne wykrycie ciąży
Tak. Badanie z poziomu beta HCG pozwala wykryć ciąże juz po kilku dniach. Można je zrobić w laboratorium
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Twoja wiedza jest bardzo skapa w tym temacie , to co słyszysz , ma sie ni jak do zreczywistosci , wez sie za doksztalcenie w tej kwesti , bo to co pisesz mnie bynajmniej zaskakuje , by nie napisać przeraza!
Matka sie pyta na forum czy jest w ciazy! ? no wiesz ty co ? ale mimo wszystko zycze WESOŁYCH SWIAT ! i <browar> <aniolek2>
Matka sie pyta na forum czy jest w ciazy! ? no wiesz ty co ? ale mimo wszystko zycze WESOŁYCH SWIAT ! i <browar> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”