Pytanko..
Moderator: modTeam
Pytanko..
Witam. Czy podczas gdy kobieta biorąc od niedawna tabletki anty to czy moge z pewnoscia 100% wpuszczać podczas stosunku nasienie do pochwy?? I czy nawet jak juz bedzie brała te tabletki dlugo to wpuszczanie spermy jest bezpieczne i naturane??
Mozesz sie kochac i wpuszczac do srodka nasienie bez zadnych obaw chyba ze zaczelas brac te tabletki w 5-6 dniu cyklu wtedy trzeba poczekac z tydzien a najlepiej dwa [dla pewnosci]...[tzn. kochac sie mozecie ale trza sie lepiej zabezpieczyc dodatkowo np. prezerwatywa].
Pozniej chulaj dusza...i cala reszta
24h/przez caly czas stosowania tabletek 
Pozniej chulaj dusza...i cala reszta
Ostatnio zmieniony 11 lis 2005, 01:39 przez sadi, łącznie zmieniany 1 raz.
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
zy podczas gdy kobieta biorąc od niedawna tabletki anty to czy moge z pewnoscia 100% wpuszczać podczas stosunku nasienie do pochwy?? I czy nawet jak juz bedzie brała te tabletki dlugo to wpuszczanie spermy jest bezpieczne i naturane??
Tak możesz.
Tabletki działają od pierwszej wziętej

Lekarz CI o tym nie powiedział jak je zapisywał?
Wstreciucha pisze:idas pisze:Mozesz sie z nia kochac i spuszczac do srodka
a ja dalabym glowe idasku ze to kobieta pytala![]()
![]()
wiec nie ma szans "zeby spuszczala sie do srodka
O sit fak... <eee...>
Alem gafe walnal...

Juz poprawiam

<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!

Re: Pytanko..
Przepraszam ze sie spytam, a jak Ty to nasienie "wpuszczasz"? Strzykawka? Bo to tak zabrzmialoLewik82 pisze:Witam. Czy podczas gdy kobieta biorąc od niedawna tabletki anty to czy moge z pewnoscia 100% wpuszczać podczas stosunku nasienie do pochwy?? I czy nawet jak juz bedzie brała te tabletki dlugo to wpuszczanie spermy jest bezpieczne i naturane??
A wracajac do pytania - jak bedzie brala tabletki to mozesz jej nawet wiadro nasienia "wpuscic" (mniejsza o to jak i czyjego) a w ciaze prawdopodobnie nie zajdzie.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”