Witam!
Moja dziewczyna ma problemy z okresem. Nie pierwszy miesiąc jej sie to przydaza. Ale ostatnio zaniepokoiła mnie pewna sprawa. Spozniony okres (okolo 10 dni), ale po tym czasie ulga wszystko wpozadku. A od niedzieli moja ukochana zle sie czuje. Ma "rozstroj zoladka" -tak to nazywa, ale chodzi po prostu o wymioty, nie przyjmuje pokarmu. Slyszalem o takich dolegliwosciach w trakcie trwania ciązy. Nie wierze by w niedalekim czasie czekało nas bycie rodzicami, ale ... no wlasnie pozostaje to "ale". Uzywamy prezerwatyw, ani razu nie pękła, nie byla dzuirawa czy nie zsunela sie (chyba na pewno), ale nie wykluczam mozliwości jakiegoś "wypadku". Pytania jakie chciałbym Wam zadac to:
- czy mozliwa jest ciąza mimo tego ze pojawił sie okres?
- w trakcie trwania ciązy, po jakim czasie dochodzi do takich obiawow jak wymioty, zle samopoczucie itd.?
Aha na koniec dodam ze moja dziewczyna zazywa od poczatku cyklu jakieś tabletki na "uregulowanie" okresu. Nie sa to tabletki antykoncepcyjne, tylko takie ktore pomogą zwalczyc problem spozniania sie mieciączki.
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuję. I przepraszam jak bym powtorzył bezwiednie temat.
okres, wymioty, zle samopoczucie
Moderator: modTeam
Re: okres, wymioty, zle samopoczucie
majki1984 pisze: Uzywamy prezerwatyw, ani razu nie pękła, nie byla dzuirawa czy nie zsunela sie (chyba na pewno), ale nie wykluczam
To chyba, czy na pewno ?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- ksiezycowka
- Weteran