witam.
zapewne jestem juz znany niektorym forumowiczom.. po moich ostatnich "przygodach" porobilo sie troche nieciekawie...
zaczne moze jednak krotko do poczatku.
tak do drugiej polowy sierpnia mialem jeszcze dziewczyne.. wtedy chyba ostatni raz wspolzylismy.. Ona stosowala tabletki diane35, ja mialem gumke.. takze w tych tematach powinno byc ok, ale.. przez wrzesien i pazdziernik, dzialo sie troszke miedzy nami ze wzgledu na to ze Ona postanowila byc z innym kolesiem..
we wrzesniu mowila mi ze dostala okres normalnie.. jednakze wtedy tez dowiedzialem ze odstawila tabletki.. tink, i nie ma.. tak po prostu..
dzis mamy listopad, a Ona wyjezdza mi z takim tekstem - "nei pamietam czy w pazdzierniku mialal okres" ... z tego co zrozumialem we wrzesniu dostala jakos tak dziwnie dwa razy chyba.. na poczatku i pod koniec..(jak juz odstawila tabletki)..
teraz ona sie stresuje ze cos nie tak, a ja mowie ze to moze byc od tego ze sama bez konsultacji z lekarzem odstawila tabsy.. nawet nie wiem czy skonczyla cale opakowanie czy tak po prostu przestala brac..
czy po zaprzestaniu brania tabsow moga wystapic jakies komplikacje z unormowaniem okresu? moze sie zatrzymac?
w next tygodniu powinienem wiedziec co jest grane, bo Ona jest tak zestresowana ze wybiera sie do lekarza.. ale juz sam nie wiem jak ja uspokajac i co do Niej mowic ze wszystko bedzie ok.. czy ktoras z Was dziewczyny miala problem z okresem po odstawieniu tabsow?
problem po odstawieniu tabsow
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran