Proszę o odpowiedź...
Moderator: modTeam
Proszę o odpowiedź...
niedawno przeżyłam z moim chłopakiem pierwszy raz...no i od jakichś pięciu dni spóźnia mi się okres
czy to jest normalne po pierwszym razie? czy jak?

Tomekk pisze:Hm... Lepiej jednak wcześniej się troch zorientować w tych sprawach...
Zbyt delikatnie powiedziane.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Tomekk pisze:chwilaaa pisze:no pewnie, że się zabezpieczyliśmy... tylko i tak się troche boje, bo szczerze mówiąc to zabardzo nie orientuje się jeszcze w tych sprawach hehe...no mam 18...
Hm... Lepiej jednak wcześniej się troch zorientować w tych sprawach...
no no... sex to nie przelewki więc zawsze lepiej wiedzieć wiecej na ten temat niż mniej... tak samo jesli chodzi o zabezpieczenie... w końcu masz 18 lat więc najpierw pomyśl a pózniej rób... nigdy na odwrót....
bo szczerze mówiąc to zabardzo nie orientuje się jeszcze w tych sprawach hehe
to nie jest śmieszne... jak cię sie przytrafi wpadka też powiesz ,,hehe"
no właśnie jakie to było zabezpieczenie
mówie, jak chcesz miec pewność zrób test !
chwilaaa pisze:zabezpieczyliśmy się tradycyjnie gumką, ale wiem że nic nam nie pękło ani nic w tym stylu... i wiem że to nie jest śmieszne...
[ Dodano: 2005-10-06, 20:17 ]
a tak w ogole to tak mniej więcej przez ile czasu moge nie mieć okresu po tym pierwszym stosunku??
jeśli mówisz że gumka nie pękłano to nie ma się czym obawiać... trudno stwierdzić ile dni możesz nie mieć okresu... każdy kobiecy organizm reaguje inaczej w większości...
jednej się spóźnia 3 dni innej tydzien a jeszcze innej w ogóle sie nie spóźnia po pierwszym razie...
czemu nie zrobisz sobie testu, nie jest drogi i kupisz w każdej aptece bez recepty
- Staruszek Priam
- Pasjonat
Staruszek Priam pisze:Mam prośbę. Jakby, mimo wszystko (choć to mało prawdopodobne) test wyszedł pozytywnie, to nic nie kombinuj. To najprawdziwsze Twoje pierwsze dziecko.
Pogielo Cie?
Po co piszesz takie rzeczy?
Dziewczyna sie jeszcze mocniej zestresuje, i bardziej sie jej ten nieszczesny okres opozni...
- Staruszek Priam
- Pasjonat
sophie pisze:Staruszek Priam pisze:Mam prośbę. Jakby, mimo wszystko (choć to mało prawdopodobne) test wyszedł pozytywnie, to nic nie kombinuj. To najprawdziwsze Twoje pierwsze dziecko.
Pogielo Cie?
Po co piszesz takie rzeczy?
Dziewczyna sie jeszcze mocniej zestresuje, i bardziej sie jej ten nieszczesny okres opozni...
Rany Julek! Zastanawiam się, czy naprawdę jestem jedyną osobą, która ma pozytywny stosunek do własnych dzieci. Kto tu jest pogięty ? Rozumiem, że może czasami dzidziuś nie być na rękę. Ale mimo wszystko, to przecież własny dzidziuś, a nie jakiś, nie wiadomo skąd - potwór. Może warto przynajmniej o tym pamiętać ? Niezależnie od okoliczności. Uważam, że tak wypada.
Ale widać lęk przed własnym dzieckiem urósł do rangi cnoty, tak że się lepiej nie wychylać.
"Bachor jest fe i koniec !"
Staruszek Priam pisze:Rany Julek! Zastanawiam się, czy naprawdę jestem jedyną osobą, która ma pozytywny stosunek do własnych dzieci. Kto tu jest pogięty ? Rozumiem, że może czasami dzidziuś nie być na rękę. Ale mimo wszystko, to przecież własny dzidziuś, a nie jakiś, nie wiadomo skąd - potwór. Może warto przynajmniej o tym pamiętać ? Niezależnie od okoliczności. Uważam, że tak wypada.
Ale widać lęk przed własnym dzieckiem urósł do rangi cnoty, tak że się lepiej nie wychylać.
"Bachor jest fe i koniec !"
Chyba nie zrozumiales o co Sophie chodzilo

"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”