Do dziewczyn!! Badania a tabletki
Moderator: modTeam
Do dziewczyn!! Badania a tabletki
Mam do Was takie pytanie: czy zanim zaczęlyscie brac tabletki antykoncepcyjne, ginekolog skierowal was na jakies badania? jesli tak to jakie?
Yasmine pisze:Nikola napisał/a:
Mam do Was takie pytanie: czy zanim zaczęlyscie brac tabletki antykoncepcyjne, ginekolog skierowal was na jakies badania?
nie
no wlasnie mnie tez nie skierowal na zadne badania a raczej powinno sie tak zrobic <zly1>
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Yasmine pisze:Sama chcialam Cilest.
A ja ciagle myslalam ze bierzesz Yasmin ten Twoj nick mnie zmylil
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
Edytka:) pisze:na szczescie moj organizm je dobrze toleruje a lekarz zmieniony
ja to samo
a nick wymyslony byl zanim zaczelam brac tabletki
Nikola pisze:no wlansnie mnie powiedzial ze najpierw mnie skieruje na badania i sie zastanawiam co to za badania są
to bardzo dobrze zrobil. Trafilas na dobrego lekarza. A badania - to pewnie krwi.
czy zanim zaczęlyscie brac tabletki antykoncepcyjne, ginekolog skierowal was na jakies badania?
Tak. Tylko wyszło tak głupio, że w dniu, kiedy poszłam do lekarza, dostałam okresu. Więc kazała mi przyjść w następnym tygodniu.
Yasmine, Edytka, nawet cytologii nie kazali Wam robić?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:Yasmine, Edytka, nawet cytologii nie kazali Wam robić?
Nic, mi nawet piersi nie zbadala tylko palucha wsadzila i to wszystko

"
Nie wysyłał na badania.
Porażka jednym słowem.
Ciesz się, że Twój Cię wysłał, jedynie na zdrowie może Ci to wyjść, a na pewno nie zaszkodzi.
Ja jestem tak wkurzona na ginekologów z przychodni, ehh, szkoda słów po prostu.
Porażka jednym słowem.
Ciesz się, że Twój Cię wysłał, jedynie na zdrowie może Ci to wyjść, a na pewno nie zaszkodzi.
Ja jestem tak wkurzona na ginekologów z przychodni, ehh, szkoda słów po prostu.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
- ksiezycowka
- Weteran