przerwa

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
karo_linaRO
Zaglądający
Zaglądający
przerwa

Postautor: karo_linaRO » 01 paź 2005, 17:29

Wzięłam tabletkę w 9 dni a nie w 8 dniu przerwy miedzy jednym a drugim opakowaniem czy cos mi grozi ??
Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 01 paź 2005, 20:30

Powinnas postapic tak jak w przypadku zapomnienia tabletki w inny dzien no i tygodniowa zwiekszona czujnosc pozniej wszystko powinno byc dobrze :)
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 01 paź 2005, 22:52

karo_linaRO pisze:Wzięłam tabletkę w 9 dni a nie w 8 dniu przerwy miedzy jednym a drugim opakowaniem czy cos mi grozi ??

to jest bardziej niebezpieczne niz zapomnienie tabletki w czasie brania opakowania. Ja bym zadzwonila do ginekologa.
Awatar użytkownika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 02 paź 2005, 08:52

Moja kolezanka miala podobnie no i lekarz jej powiedzial ze ma tak postapic jak wyzej napisalam :P a poza tym autorka tematu zalozyla tez inny temat no i nie panikowalabym z tego powodu gdyz Ona ciagle oprocz tabletek uzywa dodatkowo prezerwatyw <cisza>
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 02 paź 2005, 09:36

Edytka:) pisze:a poza tym autorka tematu zalozyla tez inny temat

a no fakt, nie skojarzylam jej ;).

Edytka:) pisze:Ona ciagle oprocz tabletek uzywa dodatkowo prezerwatyw

nie rozumiem jej paniki <chory>
Awatar użytkownika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 02 paź 2005, 10:40

Yasmine pisze:nie rozumiem jej paniki

Ja tez nie rozumiem tego :? :? :?
Awatar użytkownika
karo_linaRO
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: karo_linaRO » 02 paź 2005, 13:29

Serdecznie dziękuje za porady kobietki ale same rozumiecie ja już odchodzę od zmysłów nie uspakaja mnie nawet to ze używam tez prezerwatyw bardzo nie pokojom mnie moje piersi są nabrzmiałe i bolą i przypomniał mi się tez jeden fakt w tym samym cyklu w którym zapomniałam tabletki chorowałam na zapalenie dróg moczowych zażywałam w tedy furaginum nie wiem czy to tez ma jakiś wpływ na to co się z moim ciałem dzieje
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 02 paź 2005, 13:37

karo_linaRO pisze:nie uspakaja mnie nawet to ze używam tez prezerwatyw

a jakbys uzywala tylko prezerwatyw to tez bys taka nerwowa chodzila ?
Awatar użytkownika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 02 paź 2005, 14:39

karo_linaRO pisze:już odchodzę od zmysłów nie uspakaja mnie nawet to ze używam tez prezerwatyw

Jak dla mnie lekka paranoja <pijak>
Awatar użytkownika
kociak
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kociak » 14 lis 2005, 01:56

bardziej niebezpieczne niz zapomnienie tabletki

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”