przerwa
Moderator: modTeam
- karo_linaRO
- Zaglądający
Wzięłam tabletkę w 9 dni a nie w 8 dniu przerwy miedzy jednym a drugim opakowaniem czy cos mi grozi 
Powinnas postapic tak jak w przypadku zapomnienia tabletki w inny dzien no i tygodniowa zwiekszona czujnosc pozniej wszystko powinno byc dobrze 
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moja kolezanka miala podobnie no i lekarz jej powiedzial ze ma tak postapic jak wyzej napisalam
a poza tym autorka tematu zalozyla tez inny temat no i nie panikowalabym z tego powodu gdyz Ona ciagle oprocz tabletek uzywa dodatkowo prezerwatyw 

"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
- karo_linaRO
- Zaglądający
Serdecznie dziękuje za porady kobietki ale same rozumiecie ja już odchodzę od zmysłów nie uspakaja mnie nawet to ze używam tez prezerwatyw bardzo nie pokojom mnie moje piersi są nabrzmiałe i bolą i przypomniał mi się tez jeden fakt w tym samym cyklu w którym zapomniałam tabletki chorowałam na zapalenie dróg moczowych zażywałam w tedy furaginum nie wiem czy to tez ma jakiś wpływ na to co się z moim ciałem dzieje
karo_linaRO pisze:już odchodzę od zmysłów nie uspakaja mnie nawet to ze używam tez prezerwatyw
Jak dla mnie lekka paranoja

"
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”